Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
laktator, butle i mm schowalam do szafki;-)
;
Jeśli się pienią, albo są to bobki, to źle, ale poza tym mogą być i wodniste, i takie bardziej musztardowe.

;
to sa te kolki? dawac jej ten sabsimplex czy espumisan dla lepszego trawienia? czy jakas biogaie? czy zostawic i przeczekac?
Tak jak Livka napisała, malutka się dopiero uczy i trochę czasu jej to zajmie. Może w ogóle kolek nie będzie miała :) Nic jej na razie nie podawaj, żadnych kropelek i innych cudów, zostaw to sobie jako wyjście awaryjne, gdy już naprawdę coś tam się przydarzy. Kupy takich maluchów są po prostu dziwne, brzydkie, wodniste, mają przeróżne kolory oscylujące między odblaskową jajecznicą a jakimiś zielonym potworro
Czasem może się jakiś też śluz w nich pojawić i to też jest normalne. Także wyluzuj mamusia, niech mała sobie je i ssie ile chce i wali kupale aż miło :) a Ty sobie czytaj książkę czy tam tv oglądaj
Na dobre trawienie też dobre jest noszenie w chuście, bo wówczas robi się maluchowi naturalny masaż brzucha :)

;
placz nie wiadomo dlaczego powoduje u mnie atak paniki, ze cos zle robie
Nie mogę za długo o tym myśleć, bo mi odbija :P

;
byla poloz a dzis. mala przed jedzeniem 3020, po karmieniu 3060. waga w 3 dobie 3040. waga ur 3300. mamy tydzien na przytycie 200g. co myslicie? mam panikowac?
;

;
Kciuki!
;
Magda, a pytanie czysto praktyczne: dajesz mm w zamian? Od kiedy zaczęłaś podawać, tzn. w którym momencie "odstawiania się" Mikusia?

Ale moje dzieciaki z tych, co niewazne skąd i jakie mleko plynie, byle plynelo szybko
;
pare pytan

;