Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
;
. Tez mielsimy zajecia z dr .Nerhling-Gugulska, super kobieta. Szkolenie bylo super.
;

Aleks pięknie ssał pierś o 3.30 i o 6. Do tego nie ugryzł mnie ani razu. Co prawda teraz nie chce piersi, ale mnie tylko lekko przygryza, tak że nawet mnie nie boli. Tylko mu mówię z uśmiechem "nie wolno gryźć" i wyjmuję sutka z buzi. Mam ściągnięte na dziś 100 ml, ale zobaczymy czy nie zostawię na "wszelki wypadek". Bo dziś już dwa razy ssał :) Moje kochane maleństwo - mamusiny synek:)))
i wy tak lubicie karmic?

;
dzis mam kryzys. mala od slawetnej 10 je co godzine. 11, 12, 13 i teraz 14. az mi sie w glowie kreci jak wstaje
;
co prawda Aleks nie chce ssać wieczorem. Ale za to w nocy juz tak. W poprzednia noc pił 2 razy a w ta nic juz 3 razy. Ale tez w dzień chce. Wczoraj przystawilam go po basenie to troszkę wypił, ale skupił sie bardziej na gryzieniu (choć bardzo bardzo delikatnie) a dzis rano dwa razy sie przystawił i nic a nic mnie nie pogryzł. Także moje kochane słoneczko przypomniało sobie o piersiach maminych. Ale powiem Wam, że jak miał ta przerwę 35 godzin to juz byłam przerażona.

na przełonie 5/6 tygodnia przybrała 100 gramów :-( czy mam panikować? czy później dzieci wolniej przybierają
nosiłam na rączkach do odbicia i się nie odbiła a ona ciągle płącze, myślałam ze zgłodu i że nie może bo w brzuszku coś przeszkadza, wpadłam w panikę, bo totalna bezradność nie wiedziałam co robić, zawsze na płacz cyc pomagała a tu nic, w końcu położyłam do łóżeczka dałam smoka i w sekunde zasnęła
by jej sie tak chciało spać ze az cyca nie chciała ?? Teraz siedzę i ryczeć mi się chcę co jest nie tak, wiem że spi a pewnie głodna (no trochę sobie popiła) i nie byłoby tej całej paniki gdyby nie tak mały przyrost wagi w ostatnim tygodniu. Boże co robić.....?????? HELP
;
;

. Najgorzej jak stres przejmuje kontrole,tabelki,wazenie,budzenie,bo wtedy trudno jest czerpac przyjemnosc z bliskosci z dzieckiem.

Mleko jest produktem krwiopochodnym, to, że ty zjesz smażone czy wypijesz gazowane nie ma wpływu na Twoje mleko,
;
;