Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A jak idzie przystawianie do piersi? Moim zdaniem najlepszym sposobem na rozbudzenie laktacji jest jak najczęstsze dostawianie malucha. Raz ciumnknie krócej, raz dłużej i poleci. 
Hydro, karmiłam go sondą, ale to jest koszmar :(
Ale mam nadzieję, że doradca coś zdziała, im szybciej dostaniecie się w dobre ręce fachowca, tym lepiej
Będzie dobrze!
a) jak ja mam pobudzić laktację, żeby było więcej niż teraz
albo zaczyna się awanturować i odpychać
,rodziłam jedna i druga 15 min i było powszyskim,bóle porodowe raptem 6 godzin.Moim zdaniem jesli kobieta jest zdrowa prze ciąza to niech sie w niczym nie ogranicza oczywiscie z rozsądkiem,ciąża to nie choroba,potem laktacja też jest super wiem sama po sobie,jak w końcu odtawiłam to meczyłam się 4 miesiące aby pozbyć sie pokarmu na rózne sposoby
Wyobraź sobie taką sytuację jesteś na placu zabaw dużo ludzi a Twój szkrabek podlatuje i wyciąga cyca bo już umie,a jak mu nie dasz to płacz w niebogłosy i ludzie patrzą na Ciebie dziwnie

Teraz temat trochę wraca przy okazji oczekiwania na rodzeństwo i z jednej strony trochę się obawiam, jak będzie reagować, ale z drugiej wydaje mi się, że i to jakoś na spokojnie damy radę sobie poukładać
i tak spotykałam się ze zdziwieniem i komentarzami w rodzaju "JESZCZE karmisz?!"
Dajmy kobietom samym podejmować decyzję, jak długo chcą karmić.

i z jednej strony trochę się obawiam, jak będzie reagować,
Po długich tłumaczeniach, że nie chowam tam kanapki, tylko z piersi leci mleko, uwierzyła. Kazała sobie zademonstrować jak to mleko leci, żeby sprawdzić czy na pewno nie kłamię. Przetrawiała info chyba dwa dni, a po dwóch dniach podchodzi do mnie z łyżeczką, podstawia pod pierś, patrzy głęboko w oczy i rzuca stanowcze "MLEKA"
Odpadłam jak uściśliła "Z PIANKOM"
Irlandia, a Ciebie nie zniesmacza karmienie 4-latka piersia? Dla mnie to conajmniej dziwne. A juz w ogole w miejscu publicznym.
Nie chcialabym byc tego swiadkiem .
. I nie mam problemu z widokiem piersi czy cos, ale poprostu 4-latek ciamakjacy piers, to juz dla mnie za duzo