Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zacząć jej rozszerzac dietę i naturalnie w ten sposób ograniczyć pierś
Aaa, o cyckach do pasa też słyszałam - odpowiadałam, że ta przypadłość częściej trafia się wtedy, jak się gwałtownie kończy karmienie na wczesnym etapie przy rozhulanej laktacji niż jak się odstawia stopniowo
Magdalena, olej znajomych. Ciesz sie chwila i karm ile chcesz!
Magda, ludziom nie dogodzisz, radzę po prostu się utwardzić na durne teksty.
zgadzam się w zupełności. Twoje ciało, Twoje dziecko, Twoja decyzja.
Aaa, o cyckach do pasa też słyszałam - odpowiadałam, że ta przypadłość częściej trafia się wtedy, jak się gwałtownie kończy karmienie na wczesnym etapie przy rozhulanej laktacji niż jak się odstawia stopniowo
Oby się słowa Twe sprawdziły, bo u mnie cycki od zawsze duże i grawitacja je bardzo lubi Mam więc nadzieję, że przy łagodnym zakończeniu karmienia sytuacja moich piersi nie pogorszy się drastycznie.
pisałam o sytuacji rozmowy z osobami, z którymi mamy jakieś tam relacje = na których opinii nam zależy. wtedy nie jest łatwo powiedzieć moje cycki moja sprawa, bo rozmawiamy z osobami, które w swoim mniemaniu próbują nas uchronić od wielkiej tragedii cycków do pasa
Mam znajomą, która przed karmieniem (zajściem w ciążę) miała biust na literę C, a po karmieniu zostało jej małe B.
Dobrze dobrany stanik
Wydaje mi się, że jak to są dobre relacje, to te osoby nie powinny mieć chyba większego problemu ze zrozumieniem, że masz inne podejście?
Magdalena, dla osoby, ktora nie ma dziecka najwiekszym problemem wlasnie bedzie,, jak beda wygladaly moje cycki, brzuch, ogolnie cialo po ciazy, karmieniu itp,,.
teraz nagle ja mam inne priorytety, a oni są nadal w tamtym hedonistycznym świecie. więc nawet jak to sa dobre relacje, to stety lub niestety, nie próbują mnie zrozumieć
czy tak to może wyglądać i jeszcze pokarm wróci czy lecieć po mm jakieś?
wcześniej miałam ochotę zamordować każdego kto mowił, że karmienie piersią jest takie łatwe (taaaak, są takie osoby szczególnie w podeszłym wieku).
Dziewczynky jak walczylyscie ze strupkami na brodawkach? ciagle mi pekaja :( boli jak psiakrew!
Flavia, używacie smoczka? Jeśli tak, to odstaw jak najszybciej, to może być przyczyna - dziecko próbuje ssać pierś tak, jak smoczek i stąd problemy. To samo może się dziać, jeśli dzieciak zapoznał się z butelką.
smok był tylko w szpitalu, wpychali jej go na siłę poili glukozą i jak zacznie płakać to smoka, mówiłam, że wypluwa "to jeszcze raz próbować"