Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja mam pytanie czy Wy faktycznie tak uważacie z tą dietą? Kurka, zjadłam dziś wątróbkę z cebulą i aż boję się co będzie:( Mama mówi, że ona jadła wszystko - eliminowała coś, gdy widziała, że dziecko źle reaguje...ale co to właśnie znaczy? Kiedy widać, że dziecku coś nie służy? No i czy faktycznie aż tak cudować z jedzeniem trzeba?
Wazac go na wadze zjada cos kolo 50-60ml a powinien ze 100ml! Myslalam, zeby sprobowac nie dokarmiac go....bedzie chcial napewno czesciej jesc ale czy tak sie da? Nie zamieszam mu w glowie????
A jak dziecko zasypia przy cycu to moze miec odruch ssania przez sen??
Wklejone przez penny wydają mi się stosunkowo cienkie w porównaniu do moich.
no tak mi powiedziala ...przybral 350 w tydzien!
chyba nie da sie tylko moim mlekiem go zaspokoic... jak jest przy cycu to cacy ale jak go sprobuje odciagnac to beczy bo glodny... i musze go dopoic mm
ale jak mu dam mm to calkiem inne dziecko dlatego wyciaglam wnioski, ze jest glodny!
a caly dzien nie moge przy nim lezec...
Jak maly jest przyczepiony z 15min to zaczynaja pobolewac wiec go odstawiam...
Wogole to moze sie u mnie jeszcze rozkrecic laktacja??? Nie jest za pozno???
A tak zapytam - a kiedy jeszcze w swoim życiu będziesz miała okazję leżeć tyle co teraz?
A czas mija tak szybko, że jeszcze niejedna z nas zatęskni za tym "wiszeniem na cycu".
Ale co to znaczy, że jest innym dzieckiem, dłużej śpi?
Mój gin bez badania mnie powiedział mi przez tel.że mogę śmiało karmić starszaka. Jakieś forumowiczki doświadczone potwierdzą? :)
nie placze! jak go nie dokarmie to jest strasznie niespokojny i nie zasypia wogole!
Może faktycznie natura tak to wymyśliła, że maluchy chcą na początku być cały czas przy piersi, żeby mama też doszła do siebie :)
Mnie spacyfikował mąż i nasze matki. Mąż nie pozwolił się dotknąć do robót domowych, a matki dowoziły co kilka dni posiłki (zostawiały i uciekały)! Powiem Wam, że to była rewelacja. Głupio mi było, bo "ja powinnam siama", a one na to, że kiedyś sobie to przypomnę i wcale mi nie będzie głupio ;) No i racja.
Piszę pracę o antykoncepcji kobiet karmiących piersią