Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Hahaha!
Hahaha! 

Czy w takie upalne dni , dzieć będący tylko na piersi powinien byc dopajany.
chodzi mi o to, jak długo po zakończeniu karmienia miałyście mleko?
Anetka, dziewczyny tu pisąły i o 6 miesącach i o nawet roku.
A leci Ci samo czy po naciśnięciu? bo po naciśnięciu to właśnie potrafi bardzo długo sie jeszcze utrzymywać.
--
 Dzięki Madzia, własnie o takie informacje mi chodziło.
 Dzięki Madzia, własnie o takie informacje mi chodziło.Dziewczyny, czy prawie 9 mieseczne dziecko móże się już powoli odstawiac od cycka? Bo od jakiegoś tygodnia cos dziwnego sie u nas dzieje. Marysia od kilku miesiecy już je tylko to, co łatwo leci. Jak skończy lecieć, to żada drugiego cycka.

nie wiem, czy też tak masz ale u mnie po kilku miesiącach mleko nie lecieło już na zawołanie, tylko trzeba było porządnie ciumknąć).
Może dzięki tej decyzji unikniesz stresującego momentu, kiedy to MUSISZ dziecko odcycować, a ono chciałoby ciumkać do osiemnastki
czyli wygłąda na to, że Janek mniej więcej w tym samym wieku się odstawił, co Mery.
 )
)

W ogóle to ostatnio najlepiej mu się ssie na czworaka- jak leżymy na podłodze, to podpełza sobie do mnie, wstaje na czworaka, odciąga mi bluzkę i atakuje cyca

Nie przybrał nio nic na wadze i położna powiedziała, że może mu już moje mleko nie starcza, ja zwaliłam winę na chorobę.
 Nie przybrał nio nic na wadze i położna powiedziała, że może mu już moje mleko nie starcza, ja zwaliłam winę na chorobę.  Nie starcza mu moje mleko czy może odbija sobie po chorobie?
 Nie starcza mu moje mleko czy może odbija sobie po chorobie? 
      No właśnie Teo, tak sobie tez myślę, że waga może się ze starszym wiekiem łączyć ;)

a moze on chce mama powiedziec??? :)
 . Dziecko poznaje siebie, moja oprocz, ze probowala dotknac do noska to zaciagala grona warge, takjakby chciala ja wciagnac
. Dziecko poznaje siebie, moja oprocz, ze probowala dotknac do noska to zaciagala grona warge, takjakby chciala ja wciagnac  . A potem nie zdziw sie, jak maly zacznie Ci jezyk wytykac i bedzie chial brody dosiegnac
. A potem nie zdziw sie, jak maly zacznie Ci jezyk wytykac i bedzie chial brody dosiegnac  .
.Czyli moja wiecznie panna minimum raczej juz marne szanse że podgoni?

zaciagala grona warge, takjakby chciala ja wciagna
a teraz wysuwa język i tak śmiesznie ślurpie...

chciałabym ją spróbować dokarmić ale musiałabym chyba łyżeczką machać bo butelki nie uznaje co moim zdaniem jest jej fochem, bo dawniej jadła ładnie, smoczka używamy cały czas.
 chciałabym ją spróbować dokarmić ale musiałabym chyba łyżeczką machać bo butelki nie uznaje co moim zdaniem jest jej fochem, bo dawniej jadła ładnie, smoczka używamy cały czas. 
      Najważniejsze że dobrze wygląda nie ma co się czepiać nie?
--
 Mery na tym etapie, co Wasze dzieciaczki, też spała w siatce, z 50. na 25 centyl. Potem z powrotem dobiła do 50. (mówię oczywiście o siatce dla wcześniaków).
 Mery na tym etapie, co Wasze dzieciaczki, też spała w siatce, z 50. na 25 centyl. Potem z powrotem dobiła do 50. (mówię oczywiście o siatce dla wcześniaków).