Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale czy Karmi to piwo w ogóle?

Alkohol znika z mleka gdy znika z organizmu, także mleko nie jest do wylania tak? Dobrze rozumiem?
to mam wstawać i odciągać?

Jak sobie radzilyscie w takich sytuacjach???
Czas, czas i jeszcze raz czas :)
a co więcej zwiększyli zawartość alkoholu i już nie tylko jest ohydne, ale i ma volty ;p
Jedyne co, to przez te dlugie przerwy podczas nocnego karmienia to juz okres dostałam :/choć mała jeszcze 3 miesięcy nie ma i tylko i wylacznie na cycku.
to jest tylko kilka procent(o ile dobrze pamietam to 2% rumianku!, reszta to glukoza!!!)
Najgorzej jest nad ranem maly sie strasznie rusza, prezy i wymachuje rekami...(czyt. pierdzi-sprawia mu to trudnosci)
zamiast standarowych 20-30minut karmienia..zajmuje nam to ponad godzine!
Wtedy najsczesciej mysle o przestaniu karmienia albo podaniu mu mm!
Chodzi mi o to czy nie zaziębię cyców?

.
.Ja mam w lodówce jeden egzemplarz , w którym zawartość alk. to do 0,5%.
 A co do wody, podajesz przegotowaną czy butelkową? Wiem, że m.in. żywiec jest rekomendowaną przez IMiD. Czy taką wodę butelkowaną, trzymaną w temp. pokojowej można podawać czy trzeba podgrzewać? Ja się nauczyłam, żeby herbatki podawać w takiej temp. jak mleko...
 A co do wody, podajesz przegotowaną czy butelkową? Wiem, że m.in. żywiec jest rekomendowaną przez IMiD. Czy taką wodę butelkowaną, trzymaną w temp. pokojowej można podawać czy trzeba podgrzewać? Ja się nauczyłam, żeby herbatki podawać w takiej temp. jak mleko...
      Nessie, a nie chcesz wziasc malego do lozka swojego? Jak sie przebudzi w nocy to wez go do lozka i nawet nie bedziesz sobie zdawala sprawy jak dlugo karmienie trwa. Ja tak robie i czasem nie pamitetam, ze karmilam
Nessie, ja biorę małego do łóżka on je a ja śpię
Aha, na usuwanie babelkow z brzuszka najlepiej dziala jak bedziesz karmila z lewej piersi (mozesz najpierw z prawej, ale koncz na lewej), bo wtedy dziecko lezy na prawym boku i to pobudza perystaltyke jelit i usuwanie gazow. Naprawde dziala!

boli przy dotyku po jednej stronie ciągle, mimo że pierś jest pusta i gładka. Czy możliwe że zrobiło mi się tak zapalenie? dodam że bardzo dbam o piersi - uważam żeby ich nie zawiało, zakrywam, uważam żeby nie było stwardnień itd. zażyłam w nocy jeden ibuprom bo działa przeciwzapalnie jak tu dziewczyny pisały. Myślicie że to się kwalifikuje do lekarza? (z resztą jest niedziela
 boli przy dotyku po jednej stronie ciągle, mimo że pierś jest pusta i gładka. Czy możliwe że zrobiło mi się tak zapalenie? dodam że bardzo dbam o piersi - uważam żeby ich nie zawiało, zakrywam, uważam żeby nie było stwardnień itd. zażyłam w nocy jeden ibuprom bo działa przeciwzapalnie jak tu dziewczyny pisały. Myślicie że to się kwalifikuje do lekarza? (z resztą jest niedziela ) co jeszcze można zrobić - okłady z kapusty?
) co jeszcze można zrobić - okłady z kapusty?

Czy używałyście laktatora pzred planowaną cesarką, zęby rozkręcić trochę na zapas laktację?

]
]
       . Teraz mozesz miec kryzys laktacyjny, badz maly skok rozowowy, kiedy rosnie zapotrzebowanie na mleczko.  Poloz sie z maluchem na 2-3 dni do lozka i powinno byc ok.
. Teraz mozesz miec kryzys laktacyjny, badz maly skok rozowowy, kiedy rosnie zapotrzebowanie na mleczko.  Poloz sie z maluchem na 2-3 dni do lozka i powinno byc ok.

nie wiem co zrobić żeby chwyciła...
 nie wiem co zrobić żeby chwyciła...
      Moja Nadi najczesciej nie wypija calego mleka z piersi, czy ta reszte powinnam odciagnac?
mam problem bo po pierwsze mała nie chwyta butelki a po drugie nie chwyta się mm