Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale czy Karmi to piwo w ogóle?
Alkohol znika z mleka gdy znika z organizmu, także mleko nie jest do wylania tak? Dobrze rozumiem?
to mam wstawać i odciągać?
Jak sobie radzilyscie w takich sytuacjach???
Czas, czas i jeszcze raz czas :)
a co więcej zwiększyli zawartość alkoholu i już nie tylko jest ohydne, ale i ma volty ;p
Jedyne co, to przez te dlugie przerwy podczas nocnego karmienia to juz okres dostałam :/choć mała jeszcze 3 miesięcy nie ma i tylko i wylacznie na cycku.
to jest tylko kilka procent(o ile dobrze pamietam to 2% rumianku!, reszta to glukoza!!!)
Najgorzej jest nad ranem maly sie strasznie rusza, prezy i wymachuje rekami...(czyt. pierdzi-sprawia mu to trudnosci)
zamiast standarowych 20-30minut karmienia..zajmuje nam to ponad godzine!
Wtedy najsczesciej mysle o przestaniu karmienia albo podaniu mu mm!
Chodzi mi o to czy nie zaziębię cyców?
Ja mam w lodówce jeden egzemplarz , w którym zawartość alk. to do 0,5%.
Nessie, a nie chcesz wziasc malego do lozka swojego? Jak sie przebudzi w nocy to wez go do lozka i nawet nie bedziesz sobie zdawala sprawy jak dlugo karmienie trwa. Ja tak robie i czasem nie pamitetam, ze karmilam
Nessie, ja biorę małego do łóżka on je a ja śpię
Aha, na usuwanie babelkow z brzuszka najlepiej dziala jak bedziesz karmila z lewej piersi (mozesz najpierw z prawej, ale koncz na lewej), bo wtedy dziecko lezy na prawym boku i to pobudza perystaltyke jelit i usuwanie gazow. Naprawde dziala!
Czy używałyście laktatora pzred planowaną cesarką, zęby rozkręcić trochę na zapas laktację?
Moja Nadi najczesciej nie wypija calego mleka z piersi, czy ta reszte powinnam odciagnac?
mam problem bo po pierwsze mała nie chwyta butelki a po drugie nie chwyta się mm