Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i proszę was o radę.......może od początku...
nawet wychwalany bepanthen nie wiele daje 

edyne co mi przychodzi do głowy, to wygląda to tak jakby do czasu aż leci pod ciśnieniem jest w miarę, jak trzeba "popracować" to ryk. Może któraś też miała coś takiego? I dała radę? Albo może macie po prostu więcej doświadczenia. Już nie wim co robićU mnie jest to samo!!! Od 2 dni, jak Małej za słabo leci to szarpie mi brodawką na wszytskie strony i piszczy... Po naciśnięciu piersi mleka aż sika... a jej jakby nie chciało się wysilać ze ssaniem! z tym, że u mnie możę to być czasami efeklt tych pieprz... leków, które brałam do wczoraj...

[/url]
Przystawiaj, przystawiaj jak najwięcej Małą
Rumba, bepanthen za przeproszeniem g... zdziala. Po kazdym karmieniu wycisnij pare kropel mleka, mozesz rozsmarowac i zaszusz to cieplym powietrzem z suszarki. Przystawiaj mala na zadanie. Co ile mala je, napisz prosze?
Rumba, a może Malutka zbyt płytko łapie pierś?
mała ładnie łapie tylko czuję, że po chwili piersi są puste 
A dlaczego nadmiar wody do też niedobrze?

Czuję się taka bezradna i beznadziejna
Wszystko jest ok, tylko laktacja musi sie dopasować do małego człowieka 

Jak do piątku nie przejdzie to chyba pójdę z nim do lekarza

W wyjątkowych sytuacjach na siedząco, ale i mały tego nie lubi i ja też nie ;)

]
, jak nie mam dostepu do lozka
.
Pierwsze słyszę, żeby były jakiekolwiek ograniczenia. 

próbowałam się przed chwilą na leżąco napić wody z butelki - no way.
--

już jestem zdesperowana i bliska poddania sią...to już trwa 5 dni i w tej prawej to zaraz mleka nie będzie

masakra jakaś

Młody sie drze, jem już tylo pasztet z indyka, żeby mu nic nie śmierdziało...Nie wiem o co mu chodzi

). Pociesze Cie, ze jak bedzie tylko z jednej piersi karmila, to ona przejmie funkcje tej drugiej.
). A próbowałaś na leżąco? Połóż się wygodnie, ręką możesz otoczyć maluszka, oboje leżycie na boku, on się wgapi tylko w Twoją skórę, jest bliziutko, więc też czuje się bezpiecznie - spróbuj chociaż z raz może?

, tylko boki zmieniam.
. Jak cos bedziesz potrzebowala to pisz na priv, moze uda sie cos pomoc 
mysle, ze nie bedzie trzeba.

najwyraźniej wyczerpał limit na początku
(jak sobie przypomnę ile oni wisieli na cycku, to jest kosmos, u nas 18 karmień na dobę w szczytowej formie ).Sama przez to przechodzilam, wierz mi, ze gotowa bylam skonczyc karmienie po 2 tygodniach
Jak bylam z rodzicami na dzialce Kuba mnie ugryzl tak, ze az sie krew z cycka polala i 3 dni mnie bolalo
Czulam sie jak na poczatku karmienia gdzie musialam zeby zaciskac z bolu jak mialam poranione sutki.