Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A to akurat mnie zdziwiło,że Krzyś, taki cycozwis, tak wczesnie sie odstawił
Choć dziś rano się obudził i szukał cycka, musiał zassać, possać całe 40sek i wtedy cały szczęśliwy puścił i zaczął sobie gadać
Ale jakbym teraz go spróbowała przystawić, to bankowo by się odpychał ode mnie
I też nie mogę pojąć jak ten cycozwis mógł tak szybko się odstawić i to jeszcze tak nagle, że zupełnie mnie na to nie przygotował 

Wczoraj po kapieli dostal cycka, oproznil obie piersi i ciagle byl glodny! Musiałam dac mm i zjadł az 150m

Dziewczyny a czy to normalne, że podczas jednego karmienia muszę czasem podawać 5x pierś (raz lewa raz prawa)??? Mała widocznie nie dojada :(
Wykorzystaj ten czas, żeby odpocząć po porodzie, lepszej okazji w najbliższym czasie raczej nie będziesz miała 
A i mam pytanie po jakim czasie się brodawki hartują bo jeszcze chwila i zfixuje
Mała widocznie nie dojada :(
Pisałyśmy jednocześnie 

rumba: Mała widocznie nie dojada :(
Skąd taki wniosek? Ważyłaś ją?

Takie maleństwa, jak Twoja Nataszka, nie tylko jedzą ssąc pierś , ale zaspokajają także potrzebę bliskości. To całkiem normalne, że mała chce być blisko Ciebie.
Mała była pod Twoim sercem przez 9 miesięcy. Słyszała każdy Twój oddech, bicie Twojego serca. Nagle w jednym momencie tego nie ma. Nie dziw się, że córcia chce Cię mieć blisko siebie. Mam wrażenie, że nie chodzi o jedzenie, a właśnie o bycie z Tobą. Pozwól na to, nie bój się.

[/url]

, może uniknę piersi na wysokości pępka

nie wiem o co chodzi
Z doradcą spotkałabym się bardzo chętnie, ale na moim wygnajewie brak takowych

uwielbiam za to karmic w nocy, bo mały spi 3h i przez te 3h mam sporo pokarmu, najada sie pieknie w 20-30 minut i jest szczęsliwy, chciałabym tak w dzień
. Zabierz piers, bo mlody juz nie je tylko bawi. Po kilku razach jak piers zabierzesz to powinien przestac.

mam doła

W sumie od momentu wypisu z kliniki przybrała już 350g :) Rośnie mi panna tylko szkoda, że tyle nerwów mnie to kosztuje... ale jakoś leci:) 

[/url]
).
. Zawsze takie mleko jest lepsze niz mm.
.
[/url]
ja dalej nie odkryłam o co mu chodzi. A jak schłodzić to mleczko ściągnięte? Tzn ile ma być w lodówce przed zamrożeniem mniej więcej? Kurcze to ja już ściągam na październik mleczko, ale tylko jedna torebka dziennie, bo zbiegło się to z tym, że jakby traciłam mleczko, więc zaczęłam ściągać i może to nawet podtrzymało laktację, bo Młody dalej cuduje:(