Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jezu jeżynka czy Ty jesteś pewna, że nie masz mojego Kuby zamiast Haneczki? ;) No u nas identycznie!!!
Dziewczyny mozecie zamiast nabialu jesc produkty sojowe ktore zawieraja duzo wapnia.Zarowno mleko sojowe jak i jogurty sa dobre.Mozecie tez jesc produkty kozie i z owc
Nessie, Moim zdaniem, jeżeli Diego wytrzymuje już 4 godziny bez jedzenia, a przy tym przesypia w miarę noce, to możesz go karmić co 4 godziny. Na dłuższe przerwy chyba dla takiego maluszka za wcześnie....
Jesli to na żadanie jest co 4 godziny z woli Diego, to po co stosować jakieś dodatkowe schematy??
gorzej z noca.... budzi sie mniej wiecej 3razy od 22.00 do 7.00
Ulcia, jak dlugo trwa karmienie i co ile karmisz?
Ulcia, tak malutka nauczuyla sie ssac efektywnie(to bardzo wazne), do tego zmierzalo moje pytanie o dlugosc karmienia. My na poczatku karmienia zmniejszalismy czas karmienia wlasnie do 40 minut na obie piersi, potem mala nauczyla sie ladnie najadac w 15-20 minut z obu.
Rumba, nabial raczej rozluzniajaco dziala. Co ile mala robi kupki? Czy boli ja brzuszek, prezy sie,placze itp?
Czy prawdą jest, że sery owcze są delikatniejsze od tych z mleka krowiego ?
A ja mam takie pytanie, poradzcie dziewczyny, co ja moge jeszcze zrobic, oprocz masowania piersi, cielpych okladow, zeby mi sie nie robily guzy w piersi? bo mam awarie, Maly mi naderwal brodawke i krwawila mi, teraz ranka sie goi,ale mleczko odciagam recznie co 3h, pomimo tego cyc mi sie robi twardy jak kamien;/