Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale taki maluszek to dlaczego może wyć tak niemilosiernie i stękać? Przecież nie na złość mamusi
bo jeszcze za mała na fochy - a we mnie dzisiaj się już wszystko trzęsie
Jak jest głodny i przystawię go do cyca, to przez kilka sekund muszę zagryźć zęby i wstrzymaj oddech, bo z nerwów mnie "gryzie" (mimo, że łapie pierś prawidłowo)
, potem przestaje. U mnie faktycznie tak było. Przez kilka minut wzywałam świętych pańskich na pomoc, a potem przestawało boleć. Więc może wcale Cię nie gryzie.
.
[/url
Już prawie dwa miesiące walczyłam z nim, a on nadal niechętnie je z piersi (no chyba, że w nocy), więc mimo że jest mi przykro to jednak synek sam zadecydował;)

Ulcia, przenoszone nie zawsze jest przenoszone, a te przed terminem nie zawsze jest przed terminem
Nessie, no nam ( tzn Tobie i mi ) mam nadzieję, już kolki nie grożą

dostał butlę to już woli się nie męczyć z cycem. Woli być nawet glodny niż walczyć z cycem;) A na początku taki wzorowy ssak z niego był;)

My też się z kolką męczyliśmy i powiem, że przy wychodzących zębach (a raczej swędzących od miesiąca dziąsłach) kolka to pikus
[coś podobnego do tego jak kobitka tydzień po porodzie już tego sakramenckiego bólu nie pamięta]

]
Mnie zabija ja mała płacze parę minut, a co dopiero parę godzin. I zgadzam się z Vsti jeśli chodzi o herbatki itp. Montenia kiedyś słusznie napisała, że one te kolki mogą jeszcze wspomagać, także ostrożnie lepiej. Chyba pozostaje przeczekać, masować te biedne brzuszki zbolałe i mieć górę cierpliwości.

nessie mój Kuba jest po prostu leniem dostał butlę to już woli się nie męczyć z cycem. Woli być nawet glodny niż walczyć z cycem;) A na początku taki wzorowy ssak z niego był;)
Problem mam w tym ze on nie potrafi usnac bez cycka
Jak moge zmiejszyc ta laktacje?

. Moja ma 14 m-cy i tez lulu bez ccya nie pojdzie 

.

) jak juz zasne to czasami nawet nie pamietam czy karmilam nad ranem,chyba ze budze sie z cyckiem na wierzchu
ani suplementacji ani podejrzenia alergii. Od dziś już normalnie będę jadła nabiał, a gdyby coś było nie tak, to pójdę do lekarza. Nie wiem też czemu miałam nie jeść, skąd te pomysł

i jest to "powtórka z rozrywki" bo moja mama tak miała i ja się darłam z głodu przez 3 miesiące do momentu aż mi dali butelke i go NIKT i NIC nie przekona, ze jest inaczej bo ON WIE ........
i ani minuty wczesniej - to nic dziwnego, że się darłam z głodu skoro noworodki potrzebują mleka z piersi co 2 godziny.... 
, bo karmil 
[/url]