Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
max 40 minut na 2 piersi
taka wage powinien miec najwczesniej w 6 m-cu,tak okolo-bo nie wiem z jaka waga urodzeniowa startowal
jakbym migiem wlozyla mojego tez by sie rozbudzil... moza sprobuj poczkac 5minut az dobrze zasnie? bez cycka w paszczy :-)
A czy to możliwe żebym już dostała okres? Chyba okres - od wczoraj się na razie jakby rozkręca...
A może jedno ma związek z drugim??
Kakai, a gdzie mieszkasz?Czy jak karmisz to boli Cie,odczuwasz dyskomfort? usta dziecka tzn wargi musza byc wywiniete na zewnatrz-wyglada to jak u rybki. No i otoczki powinno dziecko chwytac jak najwiecej.
jeśli córka tak krótko je to tak - możliwe, żebyś dostała już okres....
A co do karmienia - próbowałaś odciągać mleko i dawać jej butelką....bo chcesz uniknąć mm, tak ?
marylove - u mnie przed okresem Kuba też wariował przy cycku...
Kasiek chcę uniknąć mm ponieważ nie jestem gotowa psychicznie na taką zmianę:) a jakby miało technicznie wyglądać to odciąganie mleka? tzn odciągnąć tuz przed karmieniem - i jakby córka tego nie zaakceptowała to mam puste piersi...? czy między karmieniami, jakby dodatkowe mleko?
Sprobuj odciagac kilka karmien ten pokarm 1 fazy i dopiero daj piers.
asia a w jakiej pozycji karmisz?
A może znacie jakiegoś dobrego doradcę laktacyjnego ze Śląska?
Teorko próbowałam dzisiaj robić jak opisujesz - nie podziałało . Będę dalej próbować.
--
U nas podobny wiek księżniczek więc może spowodowane to jest tym że małe już tyle nie śpią a my im cały czas cycki serwujemy jako "lek na całe zło" - tak sobie gdybam ...
Asiu a co robisz, jak mała nie śpi? Zastanawiam się, jak ją zabawić, żeby nie płakała, chodzę w nią po mieszkaniu, śpiewam, ale ręce czasami odmawiają posłuszeństwa