Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Smoczek moze zaklocic ssanie. A moze mala sie nie najada, bo tylko troche ciumka i potem zasypia?
Sprobuj ja aktywizowac, tak zeby wiedziala, ze z piersi ma pic a, nie na niej spac. Ile trwa karmienie i co ile je?
juz brak mi sposobu na to aby najadla sie porzadnie, a nie co chwile po troszku ;/

a jak tylko zorientuje się, że chcę ją odstawić do łóżeczka to oczy ma jak 5 złotych. Po czym znowu ją karmię bo otwiera paszczę, poje, pociumka i tak w koło Macieju.
a moze ona chce sie bawic a nie spac?

.
[/urlflavia a zprawdzałaś czy zaworek i membranka nie sa uszkodzone? ja polecam medelę swing

Flavia, wiesz ja bym kupila reczny Aventu.
flavia szacun!
jestes moja idolka!
Flavia, naprawde mega podziw dla Ciebie, za taka wytrwalosc!!!
czasem mam gorsze dni (czasem nie chce się wstać o 6 na ściąganie) ale ogólnie nie jest źle
A powiedz mi, sciagasz na biezace karmienia, czy podajesz wczesniej zamrozone?
) tak więc ściągam o 6 rano, potem o 12, przed kąpielą ( po 18) i koło północy, magazynuję w lodówce
ale nie stoi tak dłużej niż pół dnia, no może czasem dobę. Najgorsza robote odwalilas wlasnie do tej pory!. Zaraz zaczniesz rozszerzanie diety, wiec i tego mleczka bedzie mala potrzebowala coraz mniej.

.A ile Lusia wazy?

baaaardzo chcialam karmic piersia..

ale takie numery tylko w wodzie w wannie bo jej pozycja nie przeszkadza. Gdy dostaje butle to nie ma opcji, żeby ją na rękach nakarmić, musi leżeć plackiem ( ewentualnie w bujaczku) i jest "nie dotykaj mnie" także wolę butlę niż walczyć z dzieckiem.
wątpię że jeszcze kiedyś zada komuś takie pytanie !

FLAVIA a jak ją w tej wannie karmisz, że jej nie przeszkadza ?
leży na Twoim brzucholu może ?w wodzie jak ją na klatkę sobie kładę to potrafi mnie z zaskoczki złapać i chwile possać, poddaje sie szybko bo nie leci tak jak z butli
normalnie też tak próbowałam ( wtedy jeszcze powodem było, ksztuszenie bo nie nadążała przełykać, ale był bunt to to przecież leżenie na brzuchu, którego Ona nie akceptowała do połowy 2 miesiącaa co dopiero 5,5 mscyi mam nadzieję że jeszcze dłużej, ale jak laktator nic nie da to ręcznie ściągała nie będę bo aż tak chardkorowa nie jestem!
. Moja tez antybutelkowa.