Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Smoczek moze zaklocic ssanie. A moze mala sie nie najada, bo tylko troche ciumka i potem zasypia?
Sprobuj ja aktywizowac, tak zeby wiedziala, ze z piersi ma pic a, nie na niej spac . Ile trwa karmienie i co ile je?
juz brak mi sposobu na to aby najadla sie porzadnie, a nie co chwile po troszku ;/
a jak tylko zorientuje się, że chcę ją odstawić do łóżeczka to oczy ma jak 5 złotych. Po czym znowu ją karmię bo otwiera paszczę, poje, pociumka i tak w koło Macieju.
a moze ona chce sie bawic a nie spac?
flavia a zprawdzałaś czy zaworek i membranka nie sa uszkodzone? ja polecam medelę swing
Flavia, wiesz ja bym kupila reczny Aventu.
flavia szacun!
jestes moja idolka!
Flavia, naprawde mega podziw dla Ciebie, za taka wytrwalosc!!!
A powiedz mi, sciagasz na biezace karmienia, czy podajesz wczesniej zamrozone?
Najgorsza robote odwalilas wlasnie do tej pory!. Zaraz zaczniesz rozszerzanie diety, wiec i tego mleczka bedzie mala potrzebowala coraz mniej.
A ile Lusia wazy?
baaaardzo chcialam karmic piersia..
FLAVIA a jak ją w tej wannie karmisz, że jej nie przeszkadza ?
w wodzie jak ją na klatkę sobie kładę to potrafi mnie z zaskoczki złapać i chwile possać, poddaje sie szybko bo nie leci tak jak z butli normalnie też tak próbowałam ( wtedy jeszcze powodem było, ksztuszenie bo nie nadążała przełykać, ale był bunt to to przecież leżenie na brzuchu, którego Ona nie akceptowała do połowy 2 miesiąca leży na Twoim brzucholu może ?
i mam nadzieję że jeszcze dłużej, ale jak laktator nic nie da to ręcznie ściągała nie będę bo aż tak chardkorowa nie jestem! a co dopiero 5,5 mscy