Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I czy takie małe dziecko, jak moje (6 tyg.) może jeśc tylko 10 minut
Czy to normalne, że gdy karmię np. z lewej piersi to w tym samym czasie odczuwam kłucie po zewnętrznej stronie w prawej piersi?
Lepiej popijac sobie inke(niejoniecznie z melkiem),tez dziala mlekopednie.
Leneczka, a czemu sadzisz ze nie masz mleka
Na podstawie wielu informacji jakie zbieram z tego wątku, doradziłam by zaczęła karmić na zmianę zawsze jedną piersią do końca, a z tej drugiej żeby odciągała mleko tylko do uczucia ulgi
Penny Sorry za tyle szokow.
Czy ta kolezanka do dzisiaj robi cos takiego,ze zmienia piers co 4 minuty???? Jak dziecko to znosi? bo podejrzewam,ze ma/mialo bole brzucha pijac tylko pokarm pierwszej fazy i ciagle bylo glodne.
Kto jej zalecil cos takiego?
I tak sie dziwie,ze nie miala jeszcze zapalenia piersi, przy takiej nadprodukcji.
wiesz zmiana mleka mamy na mm, może naszym dzieciom nie podpasić
to super, moj to ani mojego ani mm z butli nie ruszy a a ja gdy zacznę pracowac, będe poza domem ok 10h kakai, ja nie chcę mu zmieniać całkiem, tylko od czasu do czasu jak będę musiała gdzieś wyjść, to chciałabym żeby ktoś mógł go nakarmić. Pomyślałam, że mojego nie chce z butli, no bo smak mu się ze mną kojarzy i woli cyca A jak bym mu podała MM to nie kojarzyłby tego ze mną i jeśliby mu posmakowało, to może by wypił... On generalnie chętnie poznaje nowe smaki, jak coś jem do dotąd krzyczy i jęczy aż mu dam "spróbować" czyli np, polizac, albo daję mu do ręki kawał jabłka czy pajdkę chleba... a rzuca się na to jakby to były najlepsze przysmaki Liczę więc na to, że i MM jako nowy smak może jakos przełknie