Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
). Niestety piersiowe dzieci tak maja, ze toleruja z reguly mleko, tylko podane z piersi 
. Jak tak nie robilam, to w nocy zmienialam koszule po 3-4 razy.

Wycisnac mleko i zasuszyc suszarka-moze byc cieply strumien tez(taki przyjemny,nie goracy). To super goi brodawki.
. Nie ma na nim jakis czopow? To popatrz jak juz wroca do koloru skory.
Zadne mazidlo tak nie goi brodawek.
Jest szansa, że jej się te cycki wyrównają ?

Ty masz sciagnac tylko 3-4 sciagniecia,zeby napiecie zeszlo, a nie zeby sciagnac wszystko z piersi. Tak sobie robisz nadprodukcje.
Czy do dentysty to nie mam szans iść jeszcze przz pół roku?
ja do dzisiaj mam jedna piers-prawa bardziej napelniona. Tzn.ona szyciej roi sie pelniejsza i w niej szybciej to mleko sie zbiera
Lewa flak, a prawa ciągle pełna. Ale przystawiam, tak jak mi napisałaś, raz jedną, za 2 godz drugą pierś i we flaku zawsze jest mleczko 

czy nie powinnam raczej karmić cały czas z lewej a do prawej tylko na chwilę do uczucia ulgi?... cholercia, boli toto...

. Moja tez tak robila i wygladalo normalnie jakby jadla
wydawało mi się, że efektywnie ciąga bo słyszę połykanie, ale może nie cały czas... z przerwami
i zaczęłam obserowować, słuchać i teraz wyraźnie widzę, że jest różnica, kiedy przełyka, a kiedy tylko sobie "ciumka" i jak już musi to przełknie, co tam wyciumkała.
[/url
a spod pachy to zupełnie nie wiem jak karmić takie duże dziecię... a na leżąco znowuż uciskam to miejsce w którym zrobiły mi się guzki (w lewej piersi)... Myślałam że ogarnęłam temat karmienia po różnych przebojach a wygląda na to że ciągle popełniam sporo błędów
),ale po kilku m-cach udalo sie ja sciagnac.
.