Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nessie nie próbowałaś mleka swojego? smakuje bardzo podobnie do modyfikowanego, może trochę mniej słodkie, daj spróbować swojemu marito

ja kiedyś niechccący spróbowałam i mało się nie tego
jest normalne słodkie
nie widzę w tym nic obrzydliwego, bardziej nienormalne jest dla mnie to, że ludzie pija krowie mleko a własnego się brzydzą 

,nawet do lekarza musze ja zabierac
chciał małą oszukać wodą - była tak zdziwiona jak nigdy ale wciagnęła z wrazenia pół butelki wody (!!!) a teraz jak pierwszy raz zostawiłam Martynke z babcią i moim mlekiem w butelce jakoś tak nie robiła problemu
Ale moze też dlatego, że wczesniej (jakiś miesiac temu) walczyliśmy o to aby zatkała się choć na chwilę smokiem - nie chciała, pluła, płakała, ale w końcu zassała.
Gina to Ty musisz odpowieć na to pytanie :-)
Ja czasem chcę wyjść i zostawić Martynk z tatą/babcią, poza tym jak będzie miała 7/8 m-cy wracam do pracy a mleczko jakoś musi pić - choć są dzieci, które w tym wieku uczą się pić z kubków niekapków i też jest git.
) ale po pierwszych oporach (też wymiotowała i miała odruch) okazało się, że w samochodzie i na spacerku to jest JEDYNY sposób na uspokojenie wrzaskuna
i tylko dlatego smok poszedł w ruch - dla odmiany w domu wogóle go nie używamy i jest niepotrzebny,

i dwa bo miał kolki i zaczełam go przepajać

[/url
[/urlPomiędzy karmieniami jak widze że cyc jest na nie a cos mu sie chce.
, tylko czy moje dziecię chwyci butlę
[/url

Adaś ssał i ssał i słyszałam, ze prawie nie przełyka, w końcu się wkurzył i rozpłakał
Dałam mu drugiego cyca, ale tam to samo
Nacisnęłam ręką, to cośtam leciało, ale kropelki tylko 
Chciałam mu zrobić MM jako że kupiłam ostatnio, no i zrobiłam, ale nie chciał, a sama w domu jestem, więc nawet nie mogłam poprosić, żeby ktoś inny dał Adasiowi, moze by zjadł wtedy. W końcu dałam mu trochę wody, wypił i się rozpłakał
Ululałam go jakoś na rękach i śpi teraz, ale już się boję nocy... jak będę miała takie puste piersi, on głodny, a w butli mleka pic nie chce tylko wodę toleruje...