Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mój dzieć od jakiegoś czasu odmawia jedzenia wieczorem, łapie cycka puszcza i drze się ile gardło dało
Oranda, a Twój zasypia nawet jeśli nie zje?
)zobaczysz że szybko pokarm wróci do normy.
--
Nie chcę Go karmić butelką,
na cycu bardziej śpi niż je, na 1 piersi potrafi spędzić nawet 30-40 minut, nie słyszę wyraźnego odgłosu połykania bo co chwilę robi sobie przerwy - pociągnie3-4 razy i przysypia.
Czy Jaś ma żółtaczkę?
nawet te specjalistyczne butelki typu medela calma czy lovi gdzie mleko samo nie płynie tylko tak jak z piersi? to wszystkim tylko nie butelką. Strzykawką, sondą po palcu, kubeczkiem Medela - one nie zaburzą techniki ssania, butelka z dużym prawdopodobieństwem tak.
nawet te specjalistyczne butelki typu medela calma czy lovi gdzie mleko samo nie płynie tylko tak jak z piersi?
W szpitalu przez to kiepskie jedzenie szybko leciał z wagi i dostałam zalecenie by przynajmniej na razie dokarmiać go mieszanką po przystawieniu do piersi i cały czas przystawiać dopóki nie opanuje lepiej tego ssania i będzie mu wystarczało tylko moje mleko.
z 3500 do 3330 - wg lekarzy za bardzo poleciał...
ja też tak uważam! Ja bym nie dokarmiała, bo to prosta droga do problemów,
.Przez to wszystko prawie nabawiłam się zastoju pokarmu, bo piersi pełne i mały nie opróżnia tak jak trzeba. Masaże i ciepłe okłady trochę pomagają, ściągam pokarm laktatorem gdy się za bardzo nazbiera i podaję Mu dopiero po przystawieniu do piersi. W szpitalu przez to kiepskie jedzenie szybko leciał z wagi i dostałam zalecenie by przynajmniej na razie dokarmiać go mieszanką po przystawieniu do piersi i cały czas przystawiać dopóki nie opanuje lepiej tego ssania i będzie mu wystarczało tylko moje mleko.
z 3500 do 3330 - wg lekarzy za bardzo poleciał...
nawet te specjalistyczne butelki typu medela calma czy lovi gdzie mleko samo nie płynie tylko tak jak z piersi?
czy oprócz unikania rzeczy kwaśnych, smażonych i wzdymających są jeszcze jakieś inne zalecenia przy karmieniu?
Na laktacje dobra jest kawa zbozowa