Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
poza tym jest mi cholernie źle z tym siedzeniem w czterech scianach - czuję się jak w potrzasku trochę.
Wyczytałam, że Isiula karmi na zmianę cycem i butlą - mogłabyś mi coś doradzić ?
A co do ograniczenie wolności, to święta prawda, tyle tylko, że godząc się na to nie musimy dodatkowo zmuszać się do uśmiechu. Jak jest mi z tym źle, to mówię, że jest, bo tak czuję i to jest chyba naturalne i zdrowe. I fajnie, że nie jestem z tym sama.
--
a TT ma jakieś szczególnie dobre smoczki pod kątem karmienia piersią ?
montenia: Co do grudek, to nie dopuszczaj,zeby sie robily. Zacznij sciagac jak czujesz pelnosc (beda napiete piersi)
no właśnie w tym problem, że czuję napięcie dopiero jak się te grudki pojawią.
Dzieki nocnemu karmieniu mleczka bedzie tyle ile mala potrzebuje.
--
A ja jak miałam problemy w nocy bo miałam nawały i zaczęłam do dwóch przystawiać przy jednym karmieniu, tak teraz i w dzień to samo. Czuję gorąco bijące od lewej piersi, dotykam i trochę boli i twarda jest. Czy to może być zwiększona produkcja pokarmu przez to że mały już 2-miesięczniak więcej wyciąga ze względu na większe potrzeby? Czy to się objawia nawałami? Może w dzień też powinnam do dwóch przystawiać a tą drugą chociaż do poczucia ulgi tak jak w nocy...
Jak myślicie?
Męża nigdy nie ma w domu więc góra naczyń leży do pozmywania, obiadu brak, sterta brudnych ubrań...