Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No o to mi chodziło Info na podgrzewaczu dotyczy wody potrzebnej do sporzadzenie mleka.
Ulcia, Ty masz zamiar byc w domu jak tata bedzie dawal mleko? . Powodzenia!
Aha,Ulcia jak nie zlapie butli(moja nie umiala pic i odrzucala-jedynie jako noworodek kilka razy pila z butelki),to kup zwykly niekapek lub jakis Tonee tippie od 4 m-ca i dawaj niekapkiem.
Kurcze jestem 4 tygodnie po porodzie CC na początku Małą dokarmiałam często MM a później co raz mniej ostatnio nawet był dzień ze starczył tylko cycek a teraz od 3 dni mam jakoś mniej pokarmu bo po cycku jej dalej głodna i 2 razy dziennie daje ok 60ml Bebilonu . Co polecacie na pokarm żeby było go więcej ?
Montenia, a jak malutka nie chce cyca, tylko płacze, nie chwyta, to co robić? Próbować do skutku? Spróbować pobudzić laktację laktatorem? Koleżnka jeszcze mi pisze, że nie ma póki co pokarmu (4 doba po porodzie).
Dziwne,ze nie chca ich wypuscic,bo waga jakas specjalnie niska nie jest.
Ja tak miałam za pierwszym razem, też chcieli wszystkie dzieci dokarmiać butelką, mimo że przecież nie wszystkie spadały na wadze więcej niż przewiduje norma. I straszyli, że do domu nie wypiszą.
Hydro nie mogę uwierzyć, że to ten szpital, w którym ją rodziłam. Kurcze kilka lat i taka różnica. Na dokarmienie musiałam podpisać zgodę
Ciekawy artykuł o badaniach ryku pracy wobec kobiet karmiących piersią.
Zaskakujące, są one postrzegane jako mniej kompetentne niż matki w ogóle i, w związku z tym, mają mniejsze szanse na zatrudnienie.
spotkałam się z jawną niechęcią, gdy odpowiedziałam twierdząco na pytanie czy zamierzam korzystać z przerwy na karmienie
Swoją drogą, wiecie może, czy ta przerwa przysługuje w ciągu roku od urodzenia się dziecka, czy w ciągu roku od zakończenia urlopu macierzyńskiego?