Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja z moja mala spie razem w lozku, mimo ze wszyscy wokol strasza, ze pozniej mi z niego nie wyjdzie
Ja z moja mala spie razem w lozku, mimo ze wszyscy wokol strasza, ze pozniej mi z niego nie wyjdzie. Maja jest jeszcze maluszkiem i widze, ze potrzebuje bliskosci. O ile lepiej sypia, jak mamusia jest obok ;) Czasem, gdy nie spie, a ona sie budzi, to chwile popatrzy i spi dalej. A jak miewala takie pobudki w lozeczku/wozku to od razu byl placz i albo na raczki, albo cycus
Jednak można przysnąć i przygnieść, choćby tylko rączkę np., nei wspominając o cięższym przygnieceniu. Bardzo się tego bałam i pilnowałam
Na poczatku tez sie balam, zeby jej nie przygniesc, ale jak z nia spie to jestem mega czujna. We snie w ogole sie ne ruszam - jak usne, tak spie jak posag i budze sie w tej samej pozycji i nie zmieniam jej ani troche.
Tylko niestety nie wiem czemu ale łóżeczko nawet w dzień przestało jej się podobać i zaraz po włażeniu do niego płacze, mam nadzieje że jej to szybko przejdzie.
Witam jestem mamą od niedawna (11dni) karmie piersią lecz moim zdaniem pokarmu nie mam za dużo sam nie wycieka jak czytałam u innych,
Jestem po cesarce to też myśle , że laktacja przez to nie jest za ciekawa.
ponieważ nadmierna ilość może wręcz hamować laktację!
Tylko zdołowało mnie to , że na porodówce paru dziewczyną właśnie mleko tryskało (musiały wspomóc sie laktatorem) a mi nic
ja jestem po cc i jestem z tych szczesliwych ,"szczelnych " matek, żadnych wyciekow, wkladek itp a mały rośnie jak na drożdżach :)