Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Może jest to wynikiem tego, że od dwóch tygodni chodzę trochę na zajęcia na studia i zostawiając ją z kimś odciągałam mleko i jadła z butelki. Czyżby butelka bardziej jej się spodobała. Ja nie chcę odciągać mleka do karmienia butelką, bo laktatorem nie chce mi się mleko ściągać. Leci po kropelce. A ściągam je ręką, ale to też nie jest takie proste. Pomóżcie co można zrobić w takiej sytuacji?
ja też czytałam/słyszałam, że prawidłowy przyrost do 18 gr na dobę
Czyżby butelka bardziej jej się spodobała.- ja daje malemu na wieczor tez butle i czasem herbatki, alemaly mi piersi nie odmawia. Moze ma jakis kryzys i spruboj jakos pare dni nie podawac butli jak to mozliwe

[/urlCzy mleko matki jest tak mało kaloryczne
Madzinka, na pewno nie da się tak jednoznacznie powiedzieć, że każde dziecko karmione piersią nie przesypia nocy, a to karmione mm przesypia.

.
[/urlMniej więcej po tygodniu sutki się przyzwyczaiły i karmienie przestało być katorgą
Gosia od jakiegoś miesiąca budzi się w nocy co 2 godziny (jak prześpi 3 to jestem przeszczęśliwa, a zdarza się i co godzinę)Madzinka, moja Lilka też zaczęła się tak budzić w wieku 5 miesięcy. I miesiąc temu dopiero trochę wyluzowała i budzi się co 3-4.
Ale może u Ciebie to się szybciej skończy. ;) Idzie się przyzwyczaić. Rozszerzanie diety po 6 miesiącu nic nie dało.

[/url
Ale guzki są, więc chyba tam się coś zbiera? Głupi człowiek no, bo nie wiem, czy to mleko, które jest teraz w kanalikach to się wchłania, czy sobie tam "leży" 
Ja zabieralam piers i mowilam,ze nie wolno. Po kilku ugryzieniach nauczyla sie:)