Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A wy jak jestescie w domu caly dzien to pozwalacie podpijac z piersi czy trzymacie sie godzin jak w pracy?
tak, to ta. Zapraszam na juniorkowopl - rabatuję 28dniowiczki ;) Ja jestem ta książką zachwycona. Kilka wczesniej czytałam, ale żadna nie dawala mi poczucia tak pełnego i kompetentnego mówienia zagadnienia. Polecam. Będe pisac recenzję pewnie na dniach, to wstawię. Jak tylko czasowo się wyrobię ;) Dziewczyny tak książka o karmieniu to : ta ?:D
Właściwie próbowałam już chyba wszystkiego
Zamiast działać laktatorem, może warto byłoby wziąć dziecko, przyłożyć i niech sobie ciumka, nawet jak nie bardzo leci...? Odstawić wszystkie obowiązki, świat się nie zawali.
Doradca powiedziała, że nie wiadomo dlaczego poziom prolaktyny nie chce wzrosnąć.
mam wrażenie, że mija nawał (choć nie wiem czy to nie za wcześnie?)
Do tego zaczęła ulewać i 2 razy zdarzyło się tak, że dosłownie chlusnęło jej z buzi. Czy to może mieć związek z tym, że krótko je i zjada za dużo laktozy?
Trzeba odbijać?
I jeszcze czy trzeba podawać 2 piersi na jedno karmienie? Ona zazwyczaj jak się naje, to wypluwa i zasypia, więc nie wiem czy jest sens ją budzić i dawać drugą?
I skąd mam wiedzieć, że pierś zostaje opróżniona?
jeśli któraś z Was mogłaby coś doradzić to byłabym wdzięczna
lekarz oczywiście powiedział, że mój pokarm jest przejściowy więc jest kiepski
Synek koleżanki od paru dni wieczorem i w nocy rzuca się przy karmieniu.