dziewczyny pomyslalam ze moze warto by sprawdzic skad sie dowiadujemy o stronie 28dni. Mysle ze warto by bylo to sprawdzic tak orientacyjnie chociaz - Damazy by wiedzial czy liczebnosc uzytkowniczek zawdziecza poczcie pantoflowej, wyszukiwarce czy moze reklamie :D
ja na przyklad dowiedzialam sie od dziewczyn na innym forum (kafeteria)
a ja zaczęłam obserwację organizmu i wpisywałam sobie tempki w excella i stwierdziłam, że chyba ktoś już musiał kiedyś wpaść na stworzenie programu do obserwacji i zaczęłam szukać przez google i znalazłam 28dni :))
Amazonko jest wiele nowych uzytkowniczek i mysle ze zadna z nich nie szukala rok wstecz, temat wart odswiezenia i moze akurat uzyskamy troche odpowiedzi zwlaszcza ze sporo czasu minelo odkad 28dni jest w sieci
ja znalazłam to forum czytając jakiegoś bloga nieznanej mi dziewczyny i ona własnie wskazała to forum jako te które czesto odwiedza.Już nie wiem nawet kto to był ale też weszłam , poczytałam , spodobało mi sie i zostałam...
a ja znalazłam forum, w banalny sposób, już dość długo brałam duphaston i z nudów u teściów wpisałam w przeglądarkę "duphaston" i wyskoczył mi duphaston:)) hihi i jak weszłam okazało się,ze to to forum:)) i już tu zostałam tak mnie wciągnełyście:))hihi, oczywiście miałam zalecenie samoobserwacji, ale akurat z tego powodu tu nie zajrzałam, tylko przez duphaston:)) no ale zostałam już na dobre:))
ja w poszukiwaniu sposobów na zostanie mamą zaczełam mocno interesowac sie NPRem. Na początku głównie byłam na formum NPR na gazecie.pl i tam przeczytałam że jakas użytkowniczka robi sobie tutaj wykresy. Pomysł uzupełniania wykresu w necie a nie na papierze baardzo mi się spodobał:)
A ja, w smuteczku i nieszczesciu kolejnej @ zaczelam szukac forum, gdzie znajde kogos z podobnym cierpieniem w serduszku. I znalazlam 28dni po prostu przez wyszukiwarke. I juz mi tak zostalo :)
hmm ja po poronieniu wracałam do mierzenia temp i szukałam sobie kart by wydrukować bo mi się nie chciało zeszytu prowadzić i chciałam iść na łątwiznę, wpisałam w google NPR i wyskoczyło mi takie cudo :D i tak sie zasiedziałam z Wami (a tak na marginesie - nie wydrukowałam żadnej karty i prowadziłam cały czas zeszyt - teraz leniwiec hahaha)
A ja trafiłam tu przez duphaston. Po prostu wpisałam w przeglądarce duphaston i tak oto tu jestem. Chociaż, zanim się zalogowałam to czytałam to forum dobre parę miesięcy. Ale już jestem i niczym mnie stąd nie przegonicie.
ja zaś trafilam na 28dni przez inne forum "forumginekologiczne" nie pamiętam nicka tej dziewczyny która polecała właśnie 28dni.Pozdrawiam Ania71 z http://www.forumginekologiczne.pl/forum a jagodka71 z www.28dni.
A ja pocztą e-mailową dostałam zaproszenie-reklamę do odwiedzenia tej stronki :) a że od dłuższego czasu prowadzę samoobserwację, to stwierdziłam, że czemu nie? I tak oto jestem i mam zamiar pozostać :D
Dzisiaj widziałam reklamę na snobka.pl :) W pierwszej chwili jakoś nie uwierzyłam. Jakieś specjalne sposoby targetowania czy na chybił-trafił (bo myślę, że kategoria wiekowa nie ta i styl "niebardzo")
Ja również dostałąm na pocztę o2.pl reklamę. Prowadziłam dotąd na kartce... Chyba isę do kompa przeżucę... Amazonka Ty całkiem przy kartkach zostałaś czy korzystasz z obu form? Dlaczego?
A ja wiem o 28dniach od Fiufiu. Wczesniej nawet mi do glowy nie przyszlo, ze moga byc strony poswiecone prowadzeniu tego typu obserwacji i robieniu wykresow.
nibriana, prowadzę notatki rzeczywiste i wirtualne. Kopia zapasowa tak ważnych danych jest potrzebna. Tak samo jak w metodzie podwójnego wskaźnika, hehe.
Wątek z archiwum Wizażu to typowy polski magiel. Królestwo propagandy. Dopiero pod koniec jest parę normalnych wypowiedzi.
TAk, uruchomiliśmy silną reklamę w sieci o2. W pierwszej kolejności ruszył emailing, a następnie pojawiła się mega różowa reklama na prawie wszystkich portalach o2.
Czekajcie, ja nie wiem skąd dowiedziałem się o 28dni.