Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 8th 2007
     permalink
    dziewczyny pomyslalam ze moze warto by sprawdzic skad sie dowiadujemy o stronie 28dni. Mysle ze warto by bylo to sprawdzic tak orientacyjnie chociaz - Damazy by wiedzial czy liczebnosc uzytkowniczek zawdziecza poczcie pantoflowej, wyszukiwarce czy moze reklamie :D

ja na przyklad dowiedzialam sie od dziewczyn na innym forum (kafeteria)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    ja tez na innym forum ale nie pamiętam jakim - chyba na baybus-ie
    •  
      CommentAuthorharpijka
     permalink
    a ja zaczęłam obserwację organizmu i wpisywałam sobie tempki w excella i stwierdziłam, że chyba ktoś już musiał kiedyś wpaść na stworzenie programu do obserwacji i zaczęłam szukać przez google i znalazłam 28dni :))
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    •  
      CommentAuthordorah
     permalink
    Świetny pomysł, bo sama jestem od dawna ciekawa, a i w celach marketingowych, jak słusznie zauważyła AniaM, sie to przyda.
    -- chętnie pomogę w interpretacji
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    na forum kafeterii sa uzytkowniczki ktore w stopce maja linki do swoich wykresow na 28dni, to tez niezla reklama :)
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Amazonko jest wiele nowych uzytkowniczek i mysle ze zadna z nich nie szukala rok wstecz, temat wart odswiezenia i moze akurat uzyskamy troche odpowiedzi zwlaszcza ze sporo czasu minelo odkad 28dni jest w sieci
  1.  permalink
    ja znalazłam to forum czytając jakiegoś bloga nieznanej mi dziewczyny i ona własnie wskazała to forum jako te które czesto odwiedza.Już nie wiem nawet kto to był ale też weszłam , poczytałam , spodobało mi sie i zostałam...

free glitter text and family website at FamilyLobby.com
    ślub, wesele
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    a ja znalazłam forum, w banalny sposób, już dość długo brałam duphaston i z nudów u teściów wpisałam w przeglądarkę "duphaston" i wyskoczył mi duphaston:)) hihi i jak weszłam okazało się,ze to to forum:)) i już tu zostałam tak mnie wciągnełyście:))hihi, oczywiście miałam zalecenie samoobserwacji, ale akurat z tego powodu tu nie zajrzałam, tylko przez duphaston:)) no ale zostałam już na dobre:))
    •  
      CommentAuthorAtis
    • CommentTimeNov 9th 2007
     permalink
    Ja się dowiedziałam o 28dni od Monici :wink:
    •  
      CommentAuthoredma
     permalink
    ja w poszukiwaniu sposobów na zostanie mamą zaczełam mocno interesowac sie NPRem. Na początku głównie byłam na formum NPR na gazecie.pl i tam przeczytałam że jakas użytkowniczka robi sobie tutaj wykresy. Pomysł uzupełniania wykresu w necie a nie na papierze baardzo mi się spodobał:)
    --
    • CommentAuthorskarbie
     permalink
    A ja, w smuteczku i nieszczesciu kolejnej @ zaczelam szukac forum, gdzie znajde kogos z podobnym cierpieniem w serduszku. I znalazlam 28dni po prostu przez wyszukiwarke. I juz mi tak zostalo :)
    --
    •  
      CommentAuthorIrjanka
    • CommentTimeNov 10th 2007
     permalink
    Googiel.
    -- Irja
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 27th 2007
     permalink
    podniose bo znowu sa nowe uzytkowniczki wiec moze sie wypowiedza :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hmm ja po poronieniu wracałam do mierzenia temp i szukałam sobie kart by wydrukować bo mi się nie chciało zeszytu prowadzić i chciałam iść na łątwiznę, wpisałam w google NPR i wyskoczyło mi takie cudo :D i tak sie zasiedziałam z Wami (a tak na marginesie - nie wydrukowałam żadnej karty i prowadziłam cały czas zeszyt - teraz leniwiec hahaha)
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Sposoby analogowe zawsze dobre. NPR idzie do przodu, ma coraz lepszą skuteczność, a karta obserwacji i długopis nadal służą.

Ja też mam nadal karty.
    --
    •  
      CommentAuthortagusia
     permalink
    Ja forum znalazlam w google chyba ponad rok temu, czyli wtedy jak zaczelam mierzyc temp i szukalam info na ten temat...
    --
    •  
      CommentAuthorMamadusi
     permalink
    w wyszukiwarce gogle bo interesowalam sie karmieniem piersia i tak jakos znalazlam
    --
    • CommentAuthorMilka23
    • CommentTimeNov 28th 2007
     permalink
    Ja nie mialam sie do kogo zwrocic na poczatku ciazy...wiec znalazlam was przez googel.pl :wink:
    •  
      CommentAuthorpetomasz
     permalink
    Aniu, dziękuję za pytanie. To cenna inicjatywa. Pozdrawiam :-)
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    I trafiłaś do serwisu do prowadzenia samoobserwacji.
    --
    •  
      CommentAuthoriwin
    • CommentTimeJan 10th 2008
     permalink
    A ja trafiłam tu przez duphaston. Po prostu wpisałam w przeglądarce duphaston i tak oto tu jestem. Chociaż, zanim się zalogowałam to czytałam to forum dobre parę miesięcy. Ale już jestem i niczym mnie stąd nie przegonicie.
    •  
      CommentAuthorJagodka1
     permalink
    ja zaś trafilam na 28dni przez inne forum "forumginekologiczne" nie pamiętam nicka tej dziewczyny która polecała właśnie 28dni.Pozdrawiam
    Ania71 z http://www.forumginekologiczne.pl/forum a jagodka71 z www.28dni.:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    W którym wątku była informacja o 28dni? Pamiętasz?
    --
    •  
      CommentAuthorJagodka1
     permalink
    Ginekologia i położnictwo
    specjalista radzi - dla pacjenta

wątek:
    czy jest nadzieja??? zapraszam wszystkie CHCĄCE I PRAGNĄCE :) [2535]:wink::wink:
    chyba to ten wątek.
    --
    •  
      CommentAuthorbiedrona
    • CommentTimeJan 11th 2008
     permalink
    A ja pocztą e-mailową dostałam zaproszenie-reklamę do odwiedzenia tej stronki :) a że od dłuższego czasu prowadzę samoobserwację, to stwierdziłam, że czemu nie? I tak oto jestem i mam zamiar pozostać :D:bigsmile:
    -- http://28dni.pl/biedrona_a
  2.  permalink
    reklama na pudelku (chyba)
    •  
      CommentAuthorIrjanka
    • CommentTimeJan 12th 2008
     permalink
    Dzisiaj widziałam reklamę na snobka.pl :) W pierwszej chwili jakoś nie uwierzyłam.
    Jakieś specjalne sposoby targetowania czy na chybił-trafił (bo myślę, że kategoria wiekowa nie ta i styl "niebardzo")
    -- Irja
  3.  permalink
    ja dostalam info na moja poczte i jakoś tak weszłam poczytałam założyłam konto:))
    --
    •  
      CommentAuthorvicky80
    • CommentTimeJan 15th 2008
     permalink
    w google pod hasłem npr nie widzę 28dni na 1szej stronie a szkoda.
    •  
      CommentAuthornibriana
     permalink
    Ja również dostałąm na pocztę o2.pl reklamę. Prowadziłam dotąd na kartce... Chyba isę do kompa przeżucę... Amazonka Ty całkiem przy kartkach zostałaś czy korzystasz z obu form? Dlaczego?
    --
    •  
      CommentAuthorKonwalijka
     permalink
    A ja wiem o 28dniach od Fiufiu. Wczesniej nawet mi do glowy nie przyszlo, ze moga byc strony poswiecone prowadzeniu tego typu obserwacji i robieniu wykresow.
    •  
      CommentAuthordorah
     permalink
    Dobrze że nie czerpałyście wiadomości stąd
    Wpadłam w dołek kompeltny :cry:
    -- chętnie pomogę w interpretacji
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeJan 16th 2008
     permalink
    nibriana, prowadzę notatki rzeczywiste i wirtualne. Kopia zapasowa tak ważnych danych jest potrzebna. Tak samo jak w metodzie podwójnego wskaźnika, hehe.

Wątek z archiwum Wizażu to typowy polski magiel. Królestwo propagandy. Dopiero pod koniec jest parę normalnych wypowiedzi.
    --
    •  
      CommentAuthorDamazy
     permalink
    TAk, uruchomiliśmy silną reklamę w sieci o2. W pierwszej kolejności ruszył emailing, a następnie pojawiła się mega różowa reklama na prawie wszystkich portalach o2.

Czekajcie, ja nie wiem skąd dowiedziałem się o 28dni. :crazy: :jumping:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Damazy, można jeszcze zobaczyć banner na o2?
    --
    •  
      CommentAuthorDamazy
     permalink
    Tak, ale losowo, do końca stycznia będzie widoczny.
    • CommentAuthorMonikaC
    • CommentTimeFeb 20th 2008
     permalink
    z przeglądarki google
    -- Natalka urodzona 05.03.2009 Kocham ją ponad wszystko:))
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeFeb 20th 2008
     permalink
    Jeszcze nie widziałam. :-( Czekam na printscreena pod wykresem.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.