Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Podają środek uspokajający,przywiązują nogi i lekarz próbuje wyciągnąć małą ale nic się nie dzieje.
Od dzisiaj zaczynam myśleć o tym z dużą radością bo chcę przegonić niepotrzebny strach i niepokój bo nie ma o co .Dziecko jest często badane i na każdym usg wychodzi wszystko super i tak ma być.
Dziewczyny, a możecie pisać na koniec każdej historii gdzie dokładnie rodziłyście, tzn nazwę szpitala + miejscowość?
Czy możesz powiedzieć w którym szpitalu rodziłaś w Austrii bo chcę go omijać szerokim łukiem.
Szpital w mieście Wels / koło Linzu. Duża klinika, ciesząca się bardzo dobrą opinią i bardzo dobrymi specjalistami.
Niestety.... rzeczywistość okazała się inna.
Czyli w Austrii tez maja takie parcie na naturalne porody? Myslslam,ze tylko w UK.
Moja starsza corka urodzila sie w UK wlasnie po 47h od pekniecia pecherza plodowego, z zielonych wod plodowych,opita nimi. Na koniec i tak zrobili mi cc.
A nie dostajecie w Austrii skierowania na cc od lekarza prowadzacego?
Dziwi mnie tez, ze nie zalozyli ci cewnika, kroplowki po operacji, tez pewnie stracilas sporo krwi przy tym i potrzebowalas wzmocnienia, a nie zeby cie maz nosil do toalety i zebys mdlala przy probach wstawania.
Madzia dobrze wyliczyłam, że Gosia z 27 sierpnia?! jaka piękna data ( ja też z 27.08
Dziewczyny nie mozna porownywac szpitala w krorym rodzila Judka do calej Austrii.