Damazy - o co chodzi???? Nie było mnie parę dni i nie mogłam się zalogować na forum! Nie korzystam już z wykresu bo jestem już szczęśliwą mamusią, korzystałam tylko z forum! I................. 2 dni temu nici z zalogowania! Co się stało? Musiałam się zarejestrować!!!
Iwa nastapila integracja forum i aplikacji z wykresami teraz obowiazuje ten sam nick i haslo ktore bylo przy logowaniu sie na wykresy :) info wisialo przyklejone na gorze strony juz od jakiegos czasu
Oj dziewczyny siedzicie na forum , Damazy od dawna trąbił że będzie integracja z 28 dni, a wy zdziwione, pretensje tylko do siebie, temat przyklejony jak byk , chyba nie trudno było go zauważyć
Wychaczylam jeszcze jeden mały problem :) wchodze w ustawienia forum i wyskakuje mi stronka z wykresami 28dni :( i ne umie sie dostac do ustawien :( a wiem ze tu niekotre dziewczyny umią wejsc bo suwaczki sobie zrobiły :)
Witaj Damazy, przepraszam może moje pytanie wyda się Tobie nieco bez sensu....ale nie umiem sobie sama poradzić.... Przez jakiś czas byłam nieobecna na forum... i w momenci gdy chciałam się zalogować okazało się iż moje hasło jest nieaktywne...- załozyłam "nowe" konto i okazało się że jest ważne tylko przez 30 dni a następnie będzie płatne....- pomożesz kobiecie??? Z gory dziękuję
KiciaMG, tak. Jeśli założysz nowe konto (a w tej chwili zakładasz konto na forum i na aplikacji równocześnie) przez 30 dni masz bezpłatny dostęp do 28dni i forum. Jeśli nie uregulujesz płatności, Twoje konto zostanie zablokowane i pozostanie Ci tylko dostęp do forum.
Damazy po co jest opcja na forum ' Wiadomości" skoro nie pokzaują się tam wiadomości przychodzące ? bo na 28 dniach miałam wiadomość a tu się nie pokazało, chyba że to służy do czegoś innego ?
TAk, kfiatuszku, jest tak jak piszesz. Zablokowane konto, lub nieaktywne nie pozwala w tej chwili na zmianę ustawień na forum. Nie jestem przekonany do zmiany tego stanu. Potrzebuję konkretnej argumentacji. :)
a chocby i popularne suwaczki ;) wiele osob juz je ma :) nie mozna dodac nie mozna zmienic :( zeby zmienic ustawienia na forum musze wykupic abonament na 28 dni ?? oj niezbyt dobrze to wykombinowałes Damazy ;)
Czyli co ustawienia forum są tylko dla wybranych ? Dla tych co opłacili konto 28 dni ? Przeciez forum to forum skoro jest bezpłatne powinny byc dostępne wszystkie opcje dla wszystkich, te które dotyczą forum według mnie kiepsko to wymysliłeś Damazy
No właśnie! Moja mała ma już prawie pół roku - jeszcze nie mam miesiączki i nie prowadzę obserwacji, ale kto wie! Narazie idę na tzw. łatwiznę i biorę hormony przewidziane dla kobiet karmiących, ale potem zobaczymy, może ktoś mnie przekona i namówi!
Powiedziałam tylko, że może zmienię sposób zabezpieczenia, właśnie przestaję karmić małą piersią i będę musiała się zdecydować co dalej robię .....................!???
Damazy napisałam ci maila 2 dni temu i nie odpowiedziałeś. Po tej integracji nie mogę się zalogować. Musiałam zalogować się pod innym nikiem, jednak chciałabym wrócić do mojego poprzedniego