Niestety, dziś się nie udało. Masa problemów się na to złożyła i klops :) Kolejne podejście planujemy jutro na godziny do południowe, pomiędzy 10 - 11.
dla mnie stara wersja z zakladkami u gory byla czytelniejsza brakuje mi szczegolnie zakladki DYSKUSJE ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia do nowego layout'a
i jeszcze cos... czemu posty ktore byly pisane ok. godz 11 pokazuje sie ze dodane sa 12godz temu??
poza tym po kliknieciu na nick danej osoby nie pokazuje sie profil jak dotychczas a wiele dziewcyzn mialo tam info o sobie, adres mailowy etc... no ale moze to jest zamierzone
a dlaczego za kazdym razem musze sie logowac? tak miało być? ja nic nie mówie najwyzej bede tak robic ale ustawienie"zapamietaj mnie na tym komputerze " nie działa.
podoba mi się lista kategorii po lewej stronie- wreszcie je widać:)
ale to fakt u góry napis forum np. jest mało widoczny. fajny przycisk "Dodaj odpowiedź do tej dyskusji", ale lista wszystkich topików zwłaszcza jeśli jest się w jakimś wątku nie jest intuicyjnie znajdowalna. może analogiczny napis-link po lewej stroni "Wróć do listy wszystkich dyskusji"???
Damazy czy przedtem w kto jest online " pokazywałeś " wszystkich ? Bo coś mi sie zdaje że po tej integracji liczba użytkowników diametralnie wzrosła i nigdy tyle nie było
Wkrótce pojawią się podobne moduły na 28dni, wkrótce ogromne zmiany na 28dni. Wszystko zostanie przyciągnięte do lewej, a po prawej pojawi się sidebar, na którym wyląduje info m. in. kto ostatnio się zarejestrował, kto ma plusik i inne.
widmo to osoba ktora ukrywa swoja obecnosc na forum :)np ja bo u mnie to jest strona startowa a nie tylko ja w tym domu tykam sie do internetu :P zreszta net u mnie wlaczony caly czas wiec by wyszlo ze non stop na forum jestem a ja tylko z dokosku bywam :D
mam pytanie - co sie stalo z rpofilem? wroci jeszcze czy juz sobie na zawsze bye bye zrobil? niektore dziewczyny pytaja sie gdzie zrobic suwaczki np ;)
no Damazy pospieszyłam sie-jednak dalej to u mnie nie działa.Musze sie logowac za kazdym razem jak wchodze.Ale namiesząłam Ci teraz ,ale jak już zgłaszamy to zgłaszamy.Ja jestem cierpliwa.Moge poczekac:)
a u mnie wszystko dziala :D na temat zakladek sie nie wypowiadam bo nie korzystalam ... tylko jakis tak mi sie wydaje ze wczesniej bylo ladniej ??? w kazdym razie inaczej ;)
Uwaga - marudze! Nie moge sie dostac do karty ciazy - pisze durnota, ze zly login albo haslo (wczoraj bylo ok a dzis, bez mojej wiedzy sie zmienilo?! Ja sie nie zgadzam ;) Nie mam pojecia, jak suwaczek na forum sobie wstawic i za pieruna znalezc tego nie moge Nie wiem jak zmienic swoj profil na forum. W ogole nie wiem gdzie ja ten profil teraz jest (jesli jest :/)
Uwaga - bije sie w piersi (a jest w co sie bic ;) - durna baba (czyli ja) jak chciala suwaczek wstawic, to haslo zmienila. Juz mi wszystko dziala. Ale obciach