Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to nie bal, gdzie się wygląda jak modelka, tylko porodówka, tam nawet najpiękniejsze kobiety są spocone, czerwone i opuchnięte.

Ja sie co prawda boje, ze w sytuacji porodu, gdy juz glowa sie wylaczy, to przestane rozumiec,

Urodziłam wtedy zupełnie spokojnie, mimo że fakt, że muszę rodzić bez męża mnie zaskoczył, ale miałam położną, miałam zadanie do wykonania i inne sprawy mnie nie obchodziły. 
Zdziwiłam się, choć nie wspomniałam, że był na nie przez całą ciążę.
''...
Niesamowite przezycie

I nic to nie zmieniło w naszych relacjach a powiem, że jeszcze bardziej nas do siebie zbliżyło.
Powiedział, że to wygląda jak wątroba i on sobie pójdzie po kawę haha. A my się smiałyśmy z położną, że poród przeżył a tu łożysko takie wrażenie na nim wywarło

Ja mam inny problem... bardzo, bardzo bym chciała żeby mąż byl ze mną przez cały czas i wiem, ze dla niego to jest też ważne. Chciałby być przy narodzinach syna... tylko boję sie, ze trafimy na salę porodów ogólnych i nie będzie to możliwe :( jak to jest z tym "prawem" ciężarnej do porodu z osobą towarzysząca ?
tylko boję sie, ze trafimy na salę porodów ogólnych i nie będzie to możliwe :(
A musisz rodzić w tym szpitalu? Nie ma zbyt dobrych opinii.
Ale każdy ma inne priorytety.Ja bym się nigdy nie zdecydowała na szpital gdzie nie miałabym gwarancji, że mąż będzie ze mną. Dla mnie najważniejsza była jego obecność i intymne warunki. A lekarza nie było przy porodzie nie tylko mojego, ale w ogóle żadnegoAle każdy ma inne priorytety.
Podobno to wynika z ogólnego nastawienia panów i władców zarządzających.
jest też chyba opcja jednoosobowa ale to musiałabyś dopytać.