Ja chciałam się szybciutko przywitać Jestem tu nowa i tez staram się o dzieciątko... Mam cichutką nadzieję że już nie długo pozdrawiam was wszystkie i z całego serca gratuluję wszystkim zafasolkowanym ...to uuciekam bo mężuś się niecierpliwi
Witajcie kobietki, ja znowu po wizycie u gina, Na szczęścei wyniki MM są już dużo lepsze Teraz znowu kolejny cykl z clostilbegyt'em. Ciekawe czy tym razem się uda...
Witam, mam na imię Kasia, mam 26 lat. O dzidzię staram się od 16 miesięcy, w listopadzie 2005 zaszłam w ciążę, ale niestety grudzień okazał się dla nas nieszczęśliwy, Fasolka odeszła do Aniołków...
Pozdrawiam Was wszystkie i mocno trzymam kciuki!!!
Tak więc we wrześniu przybyło 5 fasolek A w pażdzierniku na poczatek jest 4 ale to nie koniec mówiłysmy na początku o liczbie 12 iwęc jeszcze 8 brakuje
Amazonko ja czuję się dobrze tylko ta druga kreska nie jest tak wypasiona jak testowa i to mnie martwi ... Ale bardzo Wam dziewczynki dziękuję za słowa otuchy.. dziękuję..
Ja już sama nie wiem PaulaC, ale dziś czuję się lekko nie wyraźnie, nie mdli mnie ale tak jakby mnie mdliło - rozumiecie cioś z tego i taki dziwny smak w ustach ... hmmmm
mag_dre mi napisała, że jeśli tempka nie spadnie poniżej linii podstawowej to nie mamy się czym martwić ... a ja się zastanawiam czy dalej mierzyć tempkę ... Magg cio robimy???
Jak tempka spadnie poniżej linii podstawowej to może oznaczać spadek poziomu progesteronu(a jest on odpowiedzialny za podtrzymanie ciąży) dlatego warto wedy skonsultować się z ginem i sprawdzić czy z dzidzią wszystko ok. Tak czytałam. Jeśli ktoś wie więcej niech dopisze.
witajcie gratuluje wszystkim ktorym udalo sie zostac mamusiami. Bardzo ciesze sie z waszej radosci. Zapraszam was na moj wykresik czy istnieje szansa ze mnie sie tez moglo powiesc
dziewczyny - przyszłe mamusie, nadal mierzymy wszystkie tempkę! Warto wiedzić co się z nami dzieje! Skoki tempki o 2-3 kreseczki nie są niczym niepokojącym, ważne aby nie spadała poniżej lini podstawowej, bo wtedy potrzebna jest szybka konsultacja z doktorkiem! Oznacza to spadek progesteronu i trzeba go uzupełnić - co zwie się podtrzymywaniem ciąży! Ale na pewno żadnej z nas to nie spotka - trzymam kciuki! I oczywiście gratuluję wszystkim dziewczyną które do nas dołączyły!
warto tu dla was zagladnac chocby po to zeby widziec ile osobek sie cieszy ,rozmawiam na innym forum a tam wiele dziewczyn ma probl;em z zajciem w ciaze