reni na dole masz ekonki w roznych stylach na smym pocztku sa w standardzie a jak kilkniesz w szczaleczke to ci sie rozwinie dajesz na hepy i bedzie tam widziec te urocze pyszczysko
dziękuję wszystkim za miłe przywitanie. Jeszcze raz serdecznie GRATULUJĘ zafasolkowanym (ale wam fajnie, ja też chcę.. ) i życzę dużo zdrowia i jak najmniej stresów.
przeczytajcie nowy pomysł naszego debilnego rządu http://podatki.wp.pl/POD,2,b,1,wid,8571132,wiadomosci.html?rfbawp=1161861371.354&katn=Gazeta+Pozna%F1ska&widn=Chc%B1+opodatkowa%E6+bezdzietne+ma%B3%BFe%F1stwa&kat=12351
Jak to wejdzie to NIECH MNIE WSADZĄ. "Mam ale nie dam", wystarczająco dużo pieniędzy wywalam na prywatnych lekarzy. Gdybym chciała chodzić państwowo, to mogłabym koło 40-stki znaleźć się na liście oczekujących na wizytę.
babyphat, no muszę przyznać że mną też wstrząsnęło! Myślę że takie bzdury nigdy nie wejdą w zycie...chociaż kto wie, nasz rząd jest do wszystkiego zdolny. Ehhh...w ogóle szkoda słów i nerwów na tych ludzi.. mam ich gdzieś
Pozwolę też sobie ponownie zadać pytanie :jak to jest dziewczynki że na testach ciązowych pisze że wykrywają już ciąże 6 dni po zapłodneniu?? jak np u Magg za 3 razem dopiero tyle dni po owu?
Reniaczekl bo to jest chwyt reklamowy.test nie moze wykryc ciazy 6 dni po zaplodnieniu bo jeszcze nie jest wytwarzane HCG,ktore wytwarza sie dopiero po zagniezdzeniu,ktore rozpoczyna sie 7dni od zaplodnienia.A zeby test wykryl stezenie hcg w moczu musi byc duze.Dlatego najlepiej test robic najwczesniej w dniu spodziewanej@ a najlepiej poczekac jeszcze tydzien od @
u mnie dziewczynki klapa w tym cyklu dziś dorwało mnie plamienie zeżarłam prawie całą czekoladę z tego nieszczęścia a pojutrze jedziemy z moim lubym na zakupy czyli zbieramy siły na nowy cykl, może i troszkę się posmucę ale na szczęście niedługo
ale czuję jakbym lada moment miała dostać, dziś już pognałam po zapasy ;) nie jest źle, jutro jadę do lubego, no i Wy jesteście, dobrze że nie jestem sama