oj cos cicho tu dzisiaj cicho :P no tak to nie piatek tylko czwartek : a swoja droga to qrcze ale ten czas szybko leci :0 dopiero co byla impreska a tu znowu piatek :P
witam w piatek, mnie normalnie "krew zalewa", czekam na wieści od Mony zobaczymy co jej wyszło, moze w tym miesiacu bedzie 5 cięzaróweczek, zajże wieczorkiem na czacika, miłego dnia wszystkim
skąd masz takie wiadomości ? u mnie było na odwrót, test w dniu spodziewanej @ był negatywny, po paru dniach pozytywny, i urodziłam dziewczynkę, więc to się u mnie nie potwierdziło
: ALE SŁODZIUTKO GRATULUJĘ WSZYSTKIM PRZYSZŁYM MAMUNIOM!!!! JEEEJ... TO CHYBA NAJMILSZE UCZUCIE DLA PRZYSZŁEJ MAMY... DWIE KRESECZKI :) DBAJCIE O SWOJE FASOLECZKI!!
po pierwsze gratuluję nowym mamuśkom i witam się z całą resztą... wpadłam tutaj trochę co niektóre osóbki obstawić
wiele z was pisało że podoba się wam pomysł namiarów na różnych ginekologów / specjalistów od niepłodności w WIKI28 niestety do tej pory wbrew najszczerszym chęciom nie jestem w stanie tego działu zrobić z racji że nie podsyłacie mi namiarów a przecież tego nie wymyślę... czekam więc na namiary w swojej skrzynce pocztowej (wewnętrznej na 28dni) pozdrawiam
Dziewczyny mam pytanko, dopiero od 3 dni mierzę tempki, i po @ mam 35,0; 35,3; a dziś 35,5 na razie wypełniam wykresiki na kartce bo mam problemy z zalogowaniem się na 28dni, napiszcie czy te temperatury nie są za niskie bo na tych wykresach na kartkach mam dopiero zakres od 36 stopni i nie ma niżej i nie wiem, dodam że mierzę temperaturę codziennie przed pracą o 6 20 jak się budzę i mierzę ją w buzi, pozdrawiam
czytałam gdzieś że mierzenie w buzi to niezbyt miarodajne bo w zaleznosci w którym miejscu w jamie ustnej moze byc rózna temperatura, nawet ruchy języka moga ja podwyzszyc. Dziewczyny ja mam pytanie, krew mnie zalewa totalnie ale mam takie ogromne skrzepy, bardzo mnie to martwi, to chyba niezbyt zrowy objaw, wybieram sie do gina po @ ale jak wam sie cos nasunie to dajcie znac, bo nie wiem co o tym mysleć
CZESC WPADLAM SIE PRZYWITAC pochlaniam wszystkie przeslane mi fuidy ;) do mnie jeszcze nie przyszla bawi sie ze mna w kotka i myszke ;) tak to jest jak sie na nia czeka ??
hoga nie chcę straszyć, ale czytałam, że jeśli @ jest bardzo obfita to może to być poronienie naturalne albo skutek braku owulacji; nie wyobrażaj sobie jednak nie wiadomo czego dopuki nie zobaczysz się z ginem
czesc dziewczyny , pamietacie mnie jeszcze ? powiadamiam Was , ze w srode dostałam plamienie a w czwartek @ przyszła. Właśnie przyjechałam do mamy i korzystam z chwilki czasu zeby was poinformować . Hoga przepraszam że nie odpisałam , ale mi się karta skończyła. Pozdrawiam Was serdecznie . Jutro przeczytam co u was , bo dzisiaj jestem padnieta .
Cześć dziewuszki :) robiłam dzisiaj teścik z krwi i okazało się że wynik jest negatywny... trochę mi smutno, ale tłumaczę sobie, że tak widocznie miało być... Pozdrawiam Was wszystkie kochaniutkie...