Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthoragna29
    • CommentTimeOct 28th 2006
     permalink
    Dziewczyny martwi mnie ,że w tym cyklu wogóle nie bolą mnie piersi- w każdym zaraz po owu- były duże i bardzo bolesne i wrazliwe-nie mogłam biec, leżeć nabrzuchu....nie wiem co się dzieje ,że w tym cyklu nic ,a nic- a jestem ok.6 dni od @ więc nie rozumiem.Chyba to źle rokuje bo mam za mało pewnie jakiegoś hormonu...albo nie było wogóle owulacji....:confused:
  1.  permalink
    Witam
    Agna powiem Ci na pocieszenie ze mnie tez w ogole nie bola. Nawet ciutke ich nie czuje . Jednak u mnie owu nie bylo wiec to chyba dlatego.
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    giga tylkoze ja zawsze mam takie obfite miesiaczki nawet przed urodzeniem Kuby takie były, nigdy nie miałam skapych lub lekkich miesiaczek. Zobaczymy co powie ginek jak juz do niego pójdę
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    Mona ok, troszke sie martwiłam, bo jak próbowałam zadzwonic to tez poczta sie włanczała, mam nadzieje ze my bedziemy te listopadowe ciezarówki, jak nie teraz to w końcu musi i nam sie udac, po takiej ilości fluidków,:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    To ładnie Madziu...może i ja nie miałam owulacji...:sad:
    •  
      CommentAuthorTadinda
    • CommentTimeOct 28th 2006 zmieniony
     permalink
    agna29 ja właśnie tak miałam w cyklu ciążowym, że piersi bardzo późno zaczęły mnie boleć, a zazwyczaj już dawały o sobie znać 2-3 dni po owulacji.
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Agna u mnie było tak samo pamiętasz jak jeczałam że mnie cysie wogóle nie bolą! A teraz o 5 tydzień :cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    HAHA to znaczy ze do mnie przyjdzie @ bo mnie cycuchy bola az mam wrarzenie ciezkosci oraz zrobily sie wrazliwe a sutki od czsu do czasu mnie podszczypuja :shocked:
    aaa jak do tej pory @ to sie jeszcze nie pojawila ?? to moj 29 dc ...
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Kobiet ja mowię o bólu cysi zaraz po owulacji nie przed @! W dniu planowanej to bolały od pach i po środku a o sutkach nie wspomnę! I miałam Rosa wrażenie ciężkość i mam nadal!
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    Aj - wiecie jak to jest- każda z nas jest inna....więc pozostaje nam tylko czekanie i masa cierpliwości!
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    magg ty mnie nie nakrecaj :devil: bo jak potem przyjdzie to zaleja sie lazmi :cry:
    faktem jest to ze mam straszna zgage i pali mnie w gardle ??
    a cycki to tak jak mowisz od srodka bola :confused: brodawki zrobily mi sie bardzo wypukle ?? moge te uczucie z piersiami porownac do zastoju mleka jak mi sie kiedys zrobil ??
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    ogromniasta ilość cierpliwości! :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorRenia27
     permalink
    Witam wszystkie panie! Rosa dzięki że wpadłaś żeby luknąć na mój wykresik!:thumbup:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :bigsmile: reni nie ma zaco :)teraz sie mnie nie pozbedziesz :updown:
    • CommentAuthorRenia27
     permalink
    fajnie, cieszę szalenie:crazy:
    • CommentAuthorRenia27
     permalink
    wczoraj próbowałam wleźć na czat ni nie mogłam znaleźć drzwi:shamed:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    aha na imprezka piatkowych byl link zaznaczony na niebiesko wpisie damazego :)gdzies na 24 str.

a zapomnailam wam powiedziec ze od jakiegos czasu mam metaliczny smak w ustach :(
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    no i ide gotowac :) narazie haha:updown: dzis serwuje leczo :)
    •  
      CommentAuthorstokrotka
     permalink
    JEMMA, Izunia, Agna - dzięki za dobre słowo - jesteście kochane!!!
    :flowers:
    niby tłumaczę sobie, że nic strasznego się nie dzieje a uczucie niepokoju i zawodu - zostaje...
    Dziewczyny musimy być silne! - damy radę! kiedyś dla nas przyjdą te cudowne dni oczekiwania na przyście uragnionego :peace:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    A cio to za Lola dziewczyny chciałabym podejrzeć wykresik :bigsmile: a nie mogę zanleźć takiej osoby :neutral:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    nie znajdziesz bo ona jest na forum starania.pl :P czyli nie u nas :(
    --
    •  
      CommentAuthorHAB
     permalink
    Szpiedzy są z innych forum :P
    Dziecko - kiedyś napewno :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Mona, stokrotka, trzymajcie sie dzielnie, mam nadzieje ze wkrotce wasze czekania zostana wynagrodzone :kissing:

Agna - napisalam ci o tych bolacych cycuchach pod wykresem i popieram to co pisza dziewwczyny - bolesci wcale nie sa wyznacznikiem ze cos jest nie tak! spokojnie kobietko bo przy takich nerwach to dzidzius stwierdzi ze mama histeryczka :winkkiss:

APEL ponawiam o namiary na tych ginekologow... ejjj kobietki jak ja tu mam pracowac jak mi materialu do obrobki nie dostarczacie :devil:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Rosa te wszystkie twoje objawy pasują do moich jak ulał, a jestem już w 9-10 tygodniu! Więc trzymam kciuki i powodzenia, a na dokładkę troszkę fluidków :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    Aniu wysłałam ci namiary na gina - należą mi się pochwały ;-):bigsmile:
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    czesc dziewczyny :bigsmile: dzis bylismy z mezem w kinie na filmie o papieżu. film bardzo mi sie podobał,
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    pochwaly dla magdalenkakol, Asia77 i Agna29 :clap: dziewcyzny spisalyscie sie na medal ale pozostale..... noooo coooooooooooz w szkole byscie mialy ze mna utrapienie bo ja wymagajaca mocno jestem
    :tooth:
  2.  permalink
    Asiu ja tez sie wybieram tylko kiedy? To jest pytanie. Jak maz wroci to go pomolestuje i moze na niedziele uda nam sie zrobic wypadzik do kina.
    Aniu czego uczysz ? bo jakos zapomnialam :shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Magdalenka - angielskiego i to w gimnazjum :) takze uczniowie musza sie ze mna uzerac conajmniej 3 razy w tygodniu :updown:
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    też oglądałam dzisiaj ten nowy film o naszym papiezu:cry: przeryczałam prawie cały-TO BYł CUDOWNY I śWIęTY CZłOWIEK !jAK oN KOCHAł LUDZI....
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    Aniu, ja tez jestem z wyksztalcenia nauczycielem :tooth: ale niestety nie ucze w szkole
    Agna ja tez ryczalam, łzy cisneły sie same do oczu, szczegolnie pod koniec filmu
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Asiu a ja sobie nie wyobrazam innej pracy... mimo ze to trudny wiek i uczniowie bywaja niesforni to ja sie w tej pracy odnajduje... jeszcze zeby tylko bylo to ciut mniej stresujace i lepiej platne to juz w ogole bylabym w niebowzieta :surfing:

a ja nie moge sie wybrac na film o Papiezu, kino mamy w naszej miescinie beznadziejne wiec chyba poczekam na telewizyjna wersje, moze w kwietniu puszcza w TV
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    AniaM, gimnazjum, niezłe towarzystwo, niektórzy nie wytrzymują psychicznie niewinnych zabaw stosowanych przez uczniów wobec koleżanek.
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    Aniu, ja chciałabym uczyc w szkole, ale jest problem z etatem, bo dla nauczyciela od techniki i ochrony srodowiska nie ma etatow :sad:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Amazonko kwestia podejscia nauczyciela do wielu spraw jest szalenie istotna. Ja pracuje w gimn ktore ma w rejonie i pogotowie opiekuncze i dom dziecka ale przyznam ze ja miewam sporadycznie jakies problemy wychowawcze, nie to ze stosuje "zamordyzm" tyle ze uczniowie znaja swoje miejsce i mi nie podskakuja. mysle ze duzo zalezy od czlowieka - jesli oni wiedza ze ja ich szanuje to oni szanuja i mnie, grunt to autorytet sobie wyrobic a wtedy nawet najgorsze lobuziaki potrafia powiedziec ci dzien dobry czy NAWET lekcje odrobic

jesli idzie o to co sie wydarzylo w ciagu tygodnia z tymi gimnazjalistkami to jest przerazajace, ja sama poswiecilam czesc moich lekcji na rozmowe z dziecmi na ten temat i niesteyt w jednej klasie uslyszalam "widac ona byla klasowa sierotka i kazdy mial z tego ubaw" , nie mozna tutaj mowic o winie neuczycieli ze nie potrafia wychowac (jak to sie slyszy w tv lub czyta w prasie) ale niestety rodzice sa bardzo bardzo winni, jakbym napisala wam z jakimi pretensjami potrafia przyjsc to z krzesel byscie pospadaly....
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Asiu szkoda ze blizej nie mieszkasz!!!!! u nas w 3 szkolach brakuje nauczyciela od techniki min w moim :)
    •  
      CommentAuthormagdalenkakol
     permalink
    Aniu ja slyszalm wiele opini ze wlasnie nie dzieci sa winne temu jakie sa tylko rodzice i to jest swieta prawda.
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    no szkoda
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczynki chetnei bym poplotkowala ale.... lece do meza ;) milego sobotniego wieczorku
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    IWA :hugging::kiss::rainbow: :threesome: chcialabym i to bardzo zeby te moje objawy cos znaczyly :whorship::whorship::whorship:ale wlasnie jest to jedno ALE ......te co do mnie zagladaja to wiedza ??
    zawsze jest nadzieja i ja tez w to wierze ale po tylu rozczarowaniach podchodze do tego zdeczka innaczej :tooth:
    poki co nie mam @ i o dziwo czuje sie dobrze a bol brzuszka poszedl w nie pamiec :peace: ale to moze cisza przed burza :confused: tak wiec narazie nastawiam sie na to ze przyjdzie @ tylko jest jedno pytanie kiedy ??
  3.  permalink
    rosa a moze tesick tak dla swietgo spokoju. Wiesz jak bezie dodatni to bedziesz sie ciewzyc a jak minius to bedziesz spokojnie czekac.
    --
  4.  permalink
    dziewczyny zajrzyjcie na mój wykresik bo ja już nic z tego nie rozumiem :(
    Proszę o pomoc!!!
    nie wiem co jest grane, miesiączka czuję się jakby była, brzuch boli i wogóle, ale TEMPKA NIE SPADŁA i @ bardzo SKĄPA, jakby większe plamienie :shocked:
    dziwnie to wszystko wygląda
  5.  permalink
    Blasku zrob tescik tak na wszelki wypadek.
    --
  6.  permalink
    ok, myślę że zrobię go we wtorek jeśli tempka nie spadnie bo teraz i tak ciągle się zastanawiam nad tym.
    Bardzo się boję robić test, wiem że jak zobaczę tylko jedną kreskę to będzie mi przykro i będę później przeżywać, ech :sad:
    •  
      CommentAuthorRosa
    • CommentTimeOct 29th 2006
     permalink
    NO wlasnie hmm chyba dzis kupie test ?? ale niewiem czy mi sie uda b oo chcialabym goo wykonac w tajemnicy przed moim zeby mu potem niespodzianke zrobic ::bigsmile:
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    A u mnie hokus pokus i spadek:wink:
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    Witam wszystkich,
    nazywam sie Aga i mam 29 lat. Jak większość z was planujemy z mężem dzidzie ale jakoś nam nie wychodzi.
    Postanowiłam poszukać tutaj jakiejś odpowiedzi no i podpowiedzi. :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    Witaj Andariel- moja imienniczko i widzę rówieśniczko....!!!! Od kiedy się staracie?
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    Od prawie roku i nic. Niewiem może może coś zle robimy :bigsmile:
    a ty?
    --
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Andariel witaj! Z nami szybko się uda :-)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.