Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Andrieln tu sa bardzo dobre statystyki.zachodznia . Ok 4- 5 dziewczyn w miesiacu. :wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
    • CommentTimeOct 29th 2006
     permalink
    hihihi statystyki są superowe!Ja staram się 4 cykl....hihihi kiedyś napewno będzę mogła zasilić statystyki tego topiku....;-):smile::smile::smile:
    I każda z nas
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    witaj Andariel.... życzę szybkiego zafasolkowania! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Witam was dziewczynki :) u was tez tak wieje na dworze ??:( burza byłą i padało i wogole cały dzien prawie przespałam :P brrrr..
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    nio to tak jak ja Kfiatuszku! Czeee Magg i witam Andariel - powodzenia w starankach!!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    witam nowa koleznke aga :swingin:zycze powodzenia i szybkiego efektu :crazy:
    :confused:a u mnie chyba klapa :cry::cry::cry: zaczal mnie bardzo bolec brzuszek WIEC to napewno @ choc sie jeszcze nie ujawnila :neutral:
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    Rosa jak Ty mnie stresujesz kobieto!!! Mnie również bolał jak na @ - bozie życzę Ci dzidzi z całego :heartbounce:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    i mnie tez tak bołal :))
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    iza tobie niewolno sie stresowac :shamed: dlatego bardzo przepraszam ze przysparzam ci takich emocji :shamed:
    wiesz co powinyscie mi nakopac do du.. :bigsmile:obiecuje sie poprawic :bigsmile::wink: ale to dopiero w nastepnym cyklu ...
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    nastepnego nie bedzie :P
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    hmm chyba pownninam uzupelnic moja wypowiedz dzis z m bylo :crush: ?? iii co prawda jeszcze nie plamie ani nie krwawie ?? ale sluz juz zmienil zabarwienie wiec czuje ze to napewno bedzie @ mam troche :brokenheart: podlamane serce i niewiem dlaczego ?? przeciez sie nie nakrecalam ?? ale to chyba tylko tak na zewnatrz bylo bo w srodku nadzieja byla mala bo mala ale to zawsze NADZIEJA :rainbow:

DZIEWCZYNY UCIEKAM BO SKRECA MNIE :( ALE WAM ZYCZE UDANEGO WIECZORU :dinner:
    •  
      CommentAuthorIzunia
    • CommentTimeOct 29th 2006 zmieniony
     permalink
    Roseczko trzymaj się tam dzielnie!! i tak jestem z Tobą i nie masz mnie za cio przepraszać :hugging::kiss::kissing:
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    Rosa ja mam chyba jakis kryzys bo po tym cyklu mam takie zmienne nastroje, sama nie wiem co sie ze mna dzieje, raz sie smieje a dzis znowu cały dzin płaczę, w tym cyklu bede mierzyc obserować , staranka takie w cudzysłowie też bo nie odkładam i kiedy bedziemy chcieli to sie poprzytulamy ale nie licze ze cos wyjdzie. Na razie mam chyba totalnego doła:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Hoga kobieto głowa do góry! Trzeba wierzyć i :crush: będzie dobrze! KURCZE musi być!
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    hoga, a coz to za dolek. musisz go wygoni "a kysz, a kysz" :bigsmile: głowa do gory. trzeba wierzyc. bedzie dobrze:bigsmile:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Dobry wieczòr.
  2.  permalink
    Dziewczyny nie dolujcie . U nas na forum wlasnie zaszla dziewczyna po prawei poltorarocznych starankach.Nadzieja zawsze musi byc.
    --
    •  
      CommentAuthorHAB
     permalink
    Tak? To jakaś pociecha dla mnie :)
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Cześć Dziewczyny!

Roska doskonale rozumiem Twój nastrój bo moje złudzenia się dzisiaj rozwiały. Tempka spadła, brzuch od wczoraj boli jak na @....jutro mnie zaleje.
    Ale musimy być silne! Kiedyś i nam się uda. Trzeba w to wierzyć!

Pozdrawiam wszystkie staraczki gorąco w ten zimny poranek.
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    Paula niedługo testowanko ?
    --
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Zuza nie mam po co testować. Już czuję jak @ nadchodzi....
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    czesc dziewczyny :wink: ale dzisiaj zimno brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    hej- a i mnie raz na górze -raz na dole...:shocked: nierozumiem spadku wczorajszego i tymbardziej dzisiejszego wzrostu....
    Słuchajcie jak z mierzeniem tempki w związku z przestawionym czasem???? mierzyć do końca cyklu wg sarego czasu??? jak już niektórym z nas prakuje kilka dni do konca???? jak wy mierzycie?
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    ja mam wykresik jeszcze jutro i finio- więc mierzę wg starego czasu.....skoro zostało mi cztery- pięc dni do @:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Ja mierzę według starego czasu.
    Jeszcze tylko dziś i @.
    • CommentAuthorAsia77
    • CommentTimeOct 29th 2006 zmieniony
     permalink
    czesc dziewczyny; i znow poniedzialek i do pracy, ale na szczecie tylko jeszcze jutro i sroda wolna :cheer:
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    Cześć, witam wszystkich. od samego rana zamierzam nadal studiować materiały dostepne na tej stronce , może wtedy nam sie uda :rainbow::jumping:
    --
  3.  permalink
    Witam . Ja tez mierze w/g starego czasu ale mnie zostalo jeszcze troszke wiecej bo oktygodnia. Wytrzymam to.:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    ja mierze juz według nowego czasu, chyba to nie ma dużego znaczenia
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeOct 30th 2006
     permalink
    Ale miałam szczęście, bo zaczęłam nowy cykl w nowym czasie. Nie mam problemu oszacowania wpływu zmiany czasu.
    --
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    "ja mierze juz według nowego czasu, chyba to nie ma dużego znaczenia"

Znaczenie ma takie, że tempka mierzona o godzinę wcześniej ma średnio 0,1 mniej stopnia. A patrząc z perspektywy NPR - to dużo. Szczególnie, jeśli zmiana czasu trafiła się komuś w fazie okołoowulacyjnej - a dokonał zmian w porze mierzenia z punktu widzenia biologii (czyli przesunął się wraz z zegarkiem i nie zmienił przyzwyczajenia o godzinę wcześniej).

Ja też miałam fajnie, bo zaczęłam mierzyć dzień po zmianie czasu.
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    a ja niestety musze teraz wstawać o 5 żeby było według starego czasu i tak cały cykl, ale jakos na razie daję radę, zreszta jakos spać nie mogę dłużej i juz normalnie sie budze chwilke przed budzikiem:bigsmile:, w tym cyklu wrzucm na luz nie bede specjalnie sie starać, a ze my z MM często sie do sibie tulimy to co ma byc to bedzie. Ciekawa jestem jakie beda kolejne cykle pod względem temperatur i chyba ta ciekawosc powoduje ze nie zaniechałam mierzenia, zycze miłego dzionka wszystkim
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Nie każdy używa metody angielskiej, gdzie można dodawać lub odejmować temperaturę.
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    mi zostało 4 dni więc poświęce się i bedę mierzyła wg starego czasu;-):bigsmile:
    •  
      CommentAuthorngL
    • CommentTimeOct 30th 2006 zmieniony
     permalink
    Amazonko - no właśnie - i tu tkwi główny problem!
    Bo Ci, co jej używają - nie muszą się przestawiać - ale skąd pewność, że osoba, która pisze, że się NIE PRZESTAWIŁA - używa właśnie tej metody?

A temperatura różni się o około 0,1 stopnia co godzinę już niezależnie od metody ;-)
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    JAK JA NIE LUBIE PONIEDZIALKU !?
    HOGA PAULA jeju jak ja was dobrze rozumie bo nieby sie nie nakrecamy ale to i tak drzemie gdzies gleboko w nas !!
    i caly czas wierzylam :) w nocy dosatalm plamienia niewielkiego potem do godzin 11 bylo echo ale teraz widze pomalu ze ten zabarwiony gesty sluz jest koloru jasno czerwonego - co mnie dziwi !? ale i tak czuje ze to sie napewno rozkreci bol nie ustepuje i kluje z prawej strony ??:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    pozdrawiam goraco
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Roska ja się już pogodziłam, że w tym cyklu się nie udało.
    Musimy mieć nadzieje i siły na następny cykl. Przytulam mocno.
    • CommentAuthorRenia27
     permalink
    Wiecie co dziewczyny, tak oglądam sobie te wykresy i nic z tego nie rozumiem- temperatura jest wysoka nie spada a @ się pojawia. Boję się że i u mnie się nie udało
    • CommentAuthorpewra28
     permalink
    hej dziewczyny , jestem tu nawa zalogowałam sie dzisiaj podobnie jak wy planuje maleństwo ale to nie takie łatwe, macie na początek jakieś rady dla mnie?:shamed:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    pewra 28 ,nie trac czasu ròb badania kontrolne i dzialaj
    • CommentAuthorpewra28
     permalink
    od czego mi radzisz zacząć?
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Hej dziewczyny :swingin:
    Dawno mnie nie było, ale niestety straciłam pracę :cry: (likwidują mój dział, część pracy przejmą komputery, resztę podzielą na dwa inne działy w innych miastach). Starań jednak nie przerwiemy. Mamy co nieco odłożone, a z męża pensji też wyżyjemy. Mam nadzieję, że stres nie wpłynie na nasze starania i ten cykl będzie dla nas owocny :thumbup:

pewra28 na forum jest wątek na temat badań przed ciążą.

http://forum.28dni.pl/discussion/63/toksoplazmoza-i-inne-badania-przed-planowana-ciaza/#Item_0
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    dziewczyny zostajecie w płatnym 28 czy nie?
    --
    •  
      CommentAuthorLily
     permalink
    mała mi - bardzo mi przykro że straciłaś pracę - wiem co to za ból bo mnie to też spotkało :sad: jak narazie (odpukac) pracuje ale za marną kasę więc może wyjedziemy z tej naszej nie dającej nadziei krainy :confused:
    Powodzenia w szukaniu nowej !!!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink

Jeszcze nie wiem, ale chyba tak.

mała mi - bardzo mi przykro że straciłaś pracę - wiem co to za ból bo mnie to też spotkało jak narazie (odpukac) pracuje ale za marną kasę więc może wyjedziemy z tej naszej nie dającej nadziei krainy
    Powodzenia w szukaniu nowej !!!

Nie dziękuję :wink: Mam nadzieję, że znajdę szybciej niż tą poprzednią :confused: My nie chcemy wyjeżdżać. Mąż ma tutaj fajną pracę, źle nie zarabia, robi to, co lubi :) Mamy troszkę planów...
    •  
      CommentAuthorLily
     permalink
    no my z Krisem mamy takie zawody że chyba łatwiej nam będzie coś dobrego podłapac za granicą i znamy b. dobrze angielski a to pomoże :smile:
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    To powodzenia Wam życzę :thumbup: Wielu moich znajomych powyjeżdżało, ale nie wszystkim się niestety udało.
  4.  permalink

Tak ja zostaje. Witajcie w ostatni dzien pazdziernika
    --
    •  
      CommentAuthormala_mi
    • CommentTimeOct 31st 2006
     permalink
    Witam również.
    Jutro już listopad. Jak ten czas szybko leci...
    •  
      CommentAuthoragna29
    • CommentTimeOct 31st 2006
     permalink
    Dzisiaj ostatni dzień kiedy mogę i również rerkać na mój wykresik! Nie zostaję w płatnym 28dni- zresztą to bardzo dobra okazja ,żeby odpoczac i wyluzować i zakończyć pomiary...:wink:

Ale z forum nie znikam i postaram się was czytać i zagladać do was- no niestety na wasze wykresiki nie :-( Ale cóż mam dosyc trochę tych pomiarów....muszę znaleźć inne hobby:bigsmile:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.