Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

zycze powodzenia i szybkiego efektu 
a u mnie chyba klapa 

zaczal mnie bardzo bolec brzuszek WIEC to napewno @ choc sie jeszcze nie ujawnila

dlatego bardzo przepraszam ze przysparzam ci takich emocji 
obiecuje sie poprawic 
ale to dopiero w nastepnym cyklu ...

?? iii co prawda jeszcze nie plamie ani nie krwawie ?? ale sluz juz zmienil zabarwienie wiec czuje ze to napewno bedzie @ mam troche
podlamane serce i niewiem dlaczego ?? przeciez sie nie nakrecalam ?? ale to chyba tylko tak na zewnatrz bylo bo w srodku nadzieja byla mala bo mala ale to zawsze NADZIEJA 

głowa do gory. trzeba wierzyc. bedzie dobrze

nierozumiem spadku wczorajszego i tymbardziej dzisiejszego wzrostu....

, w tym cyklu wrzucm na luz nie bede specjalnie sie starać, a ze my z MM często sie do sibie tulimy to co ma byc to bedzie. Ciekawa jestem jakie beda kolejne cykle pod względem temperatur i chyba ta ciekawosc powoduje ze nie zaniechałam mierzenia, zycze miłego dzionka wszystkim

(likwidują mój dział, część pracy przejmą komputery, resztę podzielą na dwa inne działy w innych miastach). Starań jednak nie przerwiemy. Mamy co nieco odłożone, a z męża pensji też wyżyjemy. Mam nadzieję, że stres nie wpłynie na nasze starania i ten cykl będzie dla nas owocny
jak narazie (odpukac) pracuje ale za marną kasę więc może wyjedziemy z tej naszej nie dającej nadziei krainy 
dziewczyny zostajecie w płatnym 28 czy nie?
mała mi - bardzo mi przykro że straciłaś pracę - wiem co to za ból bo mnie to też spotkało jak narazie (odpukac) pracuje ale za marną kasę więc może wyjedziemy z tej naszej nie dającej nadziei krainy
Powodzenia w szukaniu nowej !!!
Mam nadzieję, że znajdę szybciej niż tą poprzednią
My nie chcemy wyjeżdżać. Mąż ma tutaj fajną pracę, źle nie zarabia, robi to, co lubi :) Mamy troszkę planów...