Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthoragna29
    • CommentTimeOct 31st 2006
     permalink
    Wszystkim zyczę pięknych wykresów i duuuużo szczęścia!:hugging:
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    Mała mi!!! Nie martw się znajdziesz pracę!!!!! głowa do góry!:wink:
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Agna na mój wykresik będziesz zawsze mogła wejść bo jest udostępniony dla wszystkich użytkowników internetu. Zapraszam.
    Cieszę się, że nie znikasz z forum. :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Mała mi trzymam kciuki za szybkie znalezienie DOBREJ pracy!
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    NO ŁADNIE OSTATNI DZIONEK MOJEGO WYKRESIKU I JESZCZE JEST AKTUALIZACJA 28DNI.... :confused:
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    damazy podarował mi jeden dzień gratis;-):smile::cool:
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    akurat na koniec cyklu jak zawita@:bigsmile:
  1.  permalink
    Witam was :bigsmile:
    Ja zostaje na platnej wersji bo moja znajomosc angielskiego jest znikoma i na ff nie umiem sie zalogowac a tak mam wszystko po polsku i nie musze lamac sobie jezyka :bigsmile:
    A dzis mam wizyte u gina dokladnie ide sie szykowac za pol godziny i juz jestem lekko poddenerwowa. a jak bylo opisze jak wroce :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    PEWRA 28 cytologia, czystosc pochwy,hormony to na poczatek a reszte ci powie ginekolog
    •  
      CommentAuthorAndariel
    • CommentTimeOct 31st 2006 zmieniony
     permalink
    Cześć dziewczyny , ja też mam termin u ginekologa za tydzień bede robiła wszystki badania na płodność. ciekawe co powie juz sie nie moge doczekać, a najbardziej to wyników czy wszystko jest w porządku no i czy mozemy dzieci mieć.
    :jumping:
    --
  2.  permalink
    hej dziewczyny! coś trudno mi się odnaleźć w tych forach ale chyba juz teraz wyjdzie. jesterm Sylwia i też staram się o dzidzie. Ponad pół roku i nic. Nie jestem w temacie.
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    HELLO :bigsmile:
    wpdlam sie przywitac :swingin: stare i nowe kolezanki :swingin:
    jeju dzis przezyalam bardzo szokujaca sutuacje ?? opisalam ja pod moim wykersem :\ kto chce niech poczyta!!
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    cześć wszystkim, cześć Sylwia, ja często tu wpadam ale żadko się odzywam, ale możesz być pewna że dziewczyny są fajne i zawsze wesprą i pomogą, witaj w gronie starających się, ja ten tydzień męczę męża ile się da, dopiero od kilku dni mierzę tempki ale dopadła mnie grypa i na razie mi to nie wychodzi:( ale tak jak liczę to teraz dobry moment u mnie na zapłodnienie fasolki więc działamy:smile: może się uda, pozdrawiam i głowa do góry, odezwę się w piątek pa pa:smile:
    --
  3.  permalink
    Ja juz po wizycie.... w przyszlym cyklu bede miec inseminacje. Takze bezstresowo czekam do konca tego cyklu i potem juz insema.
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    Pszczółko! A dlaczego inseminacje??? Jest niezbędna? Ile to kosztuje i w jakim przypadku lekarz zaleca?
  4.  permalink
    Rosa chcialam zerknac na Twoj wykresik ale nie moge bo nie jestem Twoja przyjaciolka :wink:
    --
  5.  permalink
    agna inseme bede miec poniewaz nie pomoglo leczenie.U mnie niestety ale juz jest niezbedna choc jak to moj gin stwierdzil nie daje mi 100% szansy na jej powodzenie.Robi sie ja w klinice bezplodnosci i ja bede robic ja w Łodzi. Koszt jest zalezny od kliniki oraz od tego czy z dawca nasienia czy bez...
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    O jejku jakie to skomplikowane - oczywiście trzymam kciuki Skarbie!!!!!:peace:
  6.  permalink
    agna dziekuje ale w przyszlym cyklu upomne sie o kciuki bo ten musze przejsc do konca :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    ojejku, no to trzymam kciuki pszczółko aby wam wyszlo.
    a od kiedy z mezem się staracie?
    --
  7.  permalink
    Rosa ja tez nie jestem Twoja przyjaciolk mimo ze Ty jestes moja.
    Pszczolko w ktorej klinice bedziesz robic. Mi lekarz kazal jakby co to udac sie Medica-Salve ale dziewczyny na innym forum raczej polecaja Gamete. Jednak tam wszytsko drozsze.
    --
  8.  permalink
    Andriel od 3 lata i 5 miesiecy z przerwami.
    --
  9.  permalink
    magdlaenkol jeszcze nie wiem jaka klinika bo moj gin ma znajomego w ktorejs klinice i mnie do niego wysle(po znajomosci).Najpierw maz musi zrobic jeszcze badania nasienia i jak juz bedziemy miec jego wyniki to do mojego gina mam isc i on da mi wszelkie namiary.
    --
    •  
      CommentAuthorpszczolka232
     permalink
    wiem tylko,ze w Łodzi a ile jest tam klinik to ja nawet nie wiem

wybaczcie za te powtorki to chyba ze stresow.
    --
    •  
      CommentAuthormagdalenkakol
     permalink
    Pszczolko nie nerwuj sie. My tez musimy zrobic badanka nasienia i powiem Ci tak zze w medice kosztuja 60 zl a w gamacie 90. ladna roznica co.
    podaje Ci stronki

http://www.medica.org.pl/ /> http://www.gameta.pl/php/main.php
    --
  10.  permalink
    magdalenkol nie moge w to wejsc.
    --
  11.  permalink
    juz sobie poradzilam :smile:
    Bardziej denerwuje sie tym,ze sie okaze ze musze miec z dawca. Moj maz nie jest tym zachwycony bo wolaby zeby to bylo z jego nasieniem niz z nasieniem dawcy...
    --
  12.  permalink
    No wiesz jak zrobnicie mu badanka to sie okaze czy jego chlopcy sie nadaja:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewcyzny ale u was sa zabojcze ceny.. u mnie w miescie kosztuje 13zl... chociaz to dobre jesli idzie o mala miescine
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    Kurcze to ja trzymam kciuki za meza wyniki!!!!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    ogolnie drogie jest wspomaganie zaplodnienia. Weszłam tez na te stronki, ceny ladne
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    w Bialymstoku w Kriobanku z tego co sie orietnuje IUI kosztuje ok 2500 :|
  13.  permalink
    kurczaczek ceny insemy mnie powalily z nog.Moj gin mi mowil 300zl a tu patrze 350/600 :shocked:
    --
  14.  permalink
    Niestety cenki sa zabojcze . Aniu a w mojej malej miescinie w ogole nie robia badan plemniczkow.
    --
  15.  permalink
    Zaraz musze sie szykowac do wyjazdu pojawie sie jutro wieczorkiem
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    juz cie dodalam pszczolko :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    magdalenka a u nas robia od pol roku i nasz nowy lekarz twierdzi ze podleca meza wg tych wynikow co ma (czyli fatalnych) ale nastepne bedzie powtarzal juz w swojej klinice. chyba ma jednak facet racje ze do tego trzeba miec i dobry sprzet i wprawe dlatego nawet moge zaplacic i 60 i 80zl aby miec tylko pewnosc ze sa dobrze zrobione...

pszczolko - to i tak w porownaniu z cenami ktore maja w klinice najblizej nas to ceny masz super!
    •  
      CommentAuthorblask_gwiazdy
     permalink
    cześć dziewczyny, ja na chwilkę bo czekam aż się jajca ogrzeją zaraz piekę biszkopt
    dziś mnie zalało :) i w związku z tym nie wiem od którego dnia właściwie mam liczyć ten cykl, nie wiem czy mam zmienić :bigsmile: trochę mnie to wszystko skołowało
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    dlaczego zajscie w ciąże nie jest takie łatwe:wink:
    --
  16.  permalink
    Rosa jestem z ciebie dumna :) napisalam jzu pod Twoim wykresikiem :)
    --
    •  
      CommentAuthorblask_gwiazdy
     permalink
    a co ze staraniami to nie wiem, trochę jestem wkurzona i rozczarowana, to był już 5 cykl, ostatnio wszystko jak trzeba starania dzień przed owu, najlepszy rozciągliwy śluz, czyli w dniach najbardziej płodnych, i co? i wielkie nic :sad:
  17.  permalink
    u mnie to chyba te trudności z powodu wieku?
  18.  permalink
    blask slonce nie nerwuj sie i nie doluj. Zobaczysz ze wkoncu Ci sie uda i pokazesz nam wszystkim swoje cudowne II kreseczki.Trzymam kciuki za Ciebie!!
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    gwiazdeczko - ja tez już "wiekowa" jestem i też nam nie wychodzi; musimy się trzymać razem, to będzie rażniej:wink:
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    blaksu wiecej wiary :) uda nam sie :)
    boziu zrobilam sobie tipsy poraz pierwszy w zyciu sklonila mnie cena 40 zl gratis ozdobienie i fatalnie mi sie pisze na klawiaturze ;) hahah ale za to b. ladnie wygladaja ;)
  19.  permalink
    dziękuję za ciepłe słowa, kochane jesteście :kissing:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ej babeczki, mój chomiczek zniknął!!! kto go widział????
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
  20.  permalink
    Roska czasem trzeba coś dla siebie, ja nie robiłam nigdy tipsów, ale napewno super teraz Twoje paluszki wyglądają :bigsmile:
  21.  permalink
    może biega za szafą??
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    dziewczyny jedenj rzeczy nie rozumiem jak rozpoznac ze jest to dzień "szczyt objawu śluzu" to jest trzeci dzien jego wystepowania?
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.