andiel szczyt sluzu to ostatni dzien wystapienia choc jednej cechy sluzu plodnego czyl rozciagliwego przejrzystego badz uczucia naoliwinia lub mokra :) mam nadziejz ze zrozumiale napisalam jakby co to pytaj ;)
andariel nie mozna trzymac sie sztywno regul !? bo mozesz miec rownie dobrze 5- 7 dni sluzu plodnego ?? powiem ci ze masz dobrze na swoim wykresie zaznaczone ;)
i całe szczęście! kurcze, właśnie przejrzałam wykresiki i znowu kolejny plusik znalazłam!!! to już 5 wśród grona moich przyjaciółek, baaaardzo wam wszystkim kobitki gratuluję i proszę o fluidki, ale z drugiej strony to mi z deczka ciężko na duszy, bo coraz mniej starających się wśrób nich a ja jestem i jestem wiem, wiem, będą nowe starające się - ale ja też kcem już fasolkę i żeby zielono mi było!!! rozmarzyłam się kurcze....
wiem, wiem... jestem teraz pełna nadziei związanej z endokrynologiem; trzeba się przeleczyć i tyle ale wiecie kto wpłynął na zmianę nastawienia (poza wami oczywiście)? mój kochany M!!!!!!!!!! to było wtedy, kiedy miałam największego doła i ryczałam sobie troszkę, a on mnie przytulił i mówił takie rzeczy, że już potem ryczałam bo tak mi kolana i serducho zmiękły uwielbiam go!!!!! i zyczę wam takiego wsparcia
acha! jeszcze jedno, ale nie wiem, czy nie odbierzecie tego za bluźnierstwo: czy nie uważacie, że w tabelce starających się nie powinno byc tych zaciążonych? chodzi mi o to, że wkrótce może być tak, że faktycznie starających sie będzie np. 2 a reszta to przyszłe mamusie; nie chcę was przyszłe mamusie wyrzucać ani umniejszać waszego szczęścia, ale skoro wy jesteście w starających się to po co ta tabela o przyszłych mamusiach, nie jest to tzw. szum komunikacyjny??? no bo tak samo byłoby gdyby teraz nagle starające się wpisały się do przyszłych mamuś (którymi kiedyś będą); czy jest ktoś kto też tak myśli???
agna29, PaulaC dzięki :) Dziś porozsyłałam troszkę CV. Do urzędu pracy narazie nie idę się zapisać. Z resztą nie zdażyło się jeszcze, żebym dzięki tej instytucji miała pracę... Już byłam raz zarejestrowana. I wystarczy mi Poczekamy zobaczymy
Co do sprawdzonego, dobrego gina, to podeślę namiary jak takowego znajdę :)
Jeśli chodzi o tabelkę to popieram, żeby był porządek. Tak sobie myślę, może założyć drugą tabelkę i tam wpisywać "Staraczki, którym się udało"? bo ona faktycznie dawałaby nadzieję tym co się starają. A jak nie to po prostu same starające by się wypisywały gdy już zobaczą te wymarzone dwie kreseczki?
Hej właśnie pożegnałam się ze swoim wykresem- jescze niedokończonym cyklem...jutro lub pojutrze najdalej @....w sumie trochę mi smutno-ale podjęłam już decyzję... zobaczymy jak to teraz bedze w następnym cyklu bez wykresu, bez mierzenia temperatury i innych obserwacji....tzwq. " na chybił trafił"