PaulaC, ja niestety nie widzę już twojego wykresu, moje konto już zablokowane, mogę pomagać w analizie tylko tym, które udostępniły swój wykresik na zewnątrz!
Agna trochę pobolewają mnie piersi, mąż już dwa dni temu stwierdził, że stale biegam siku, ale ja tego nie zauważyłam. Jakieś 3 dni temu miałam nudności, ale winę za to zrzucałam na zbyt długą jazdę samochodem i przeszkadzający mi smród spalin. Poza tym czuję się zupełnie normalnie i gdyby nie test czekałabym na @.
Paula jestes pierwszą listopadową mamusia :-) hip hip hurrrraaaa! Owocnie się zaczął nam listopad- oby był szczęśliwy dla wszystkich starających się ;-)
Agna a może to też już Twój czas? Ja tak samo przekreślałam ten cykl. Pisałam Wam, że tempka spadła i nie mam już nadziei, a potem znowu wzrosła i się trzyma. Pamiętaj, dopóki nie ma @ jest nadzieja. Trochę świeżych fluidków specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
W kolejce jest Agna, Andariel, Giga, Ariell, Magdalenkakol, Justys, Skarbel i Madzik. Jest nas trochę, a kilka dni później kolejne Dziewczyny będą testować. Oby listopad obrodził!
ech wy macie wszystkie fajnie a ja czekam do 16 listopada za @ potem tylko leki kilka dni przerwy IUI i znow leki i wkoncu moze wam oglosze moje II kreseczki Oczywiscie to bedzie juz w grudniu ale co tam
Paula własnie obejżałam wykresik i teścik tezskoro ja widze ta druga kreseczkę to znaczy że jest mała dzidzia, ja na ten cykl nie licze a gdyby zdażył sie cud to i tak bede wiedziała pod koniec miesiaca, jeszcze raz wszystkiego dobrego
Andriel oj to nie mozliwe Obecnie mam tylko 1 % szans na zajscie w ciaze w naturalny sposob. Ale pocieszam sie,ze juz nie dlugo ide o krok do przodu i zaczynamy IUI
PaulaC ale ja sie tym cyklem niestersuje bo jezeli sie nie uda co jest wiecej niz pewne to podchodze w nowym do IUI i bede miec zamiast 1% szansy to 14% szansy co dla mnie jest bardzo wiele
Nam wszystkiem starającym się kochana Inez !!!!!! A przede wszystkim nie dołować się....chociaż to tak łatwo powiedzieć !!!!!! Ja czekam na @- czuję jej nadejscie ale wierzę ...jak nie teraz to innym razem-ale cierpliwośc mam już na włosku !!!!