Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeNov 2nd 2006
     permalink
    Hab, co się stało? Miałaś negatywny test?
    --
    •  
      CommentAuthorHAB
     permalink
    dostałam okres, taki zwykły silny, ludzki okres, a test negatywny rano
  1.  permalink
    Hab :hugging: Kurcze nie wiem co powiedziec.
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    hab tak mi przykro :neutral: ale mam nadzieje ze sie nie poddasz ::bigsmile:trzymaj sie cieplo :) buziaczki ci sle
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    a gdzie moj przepis ??? hab ... no co sie z nim stalo ???
  2.  permalink
    HAB przytulam Cie mocno ale nie poddawaj sie i nie zalamuj. Teraz uda sie napewno i na cale 9 miesiecy :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthorHAB
     permalink
    Hehe :) dzięki dziewuszki, ale na załamywanie czasu już nie ma - może jeszcze pół roku temu to owszem, ale co tam :) Teraz to wolę walczyć ze ślizgawicą i okresem :) Nie ma co płakać i się przejmować, bo stres niedobrze wpływa na to wszystko. A i nie pomaga, nie przyspiesza :)
    Rosa - przepis na gg :)
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :bigsmile:dziekuje za przepis :crazy:
    teraz potrzebuje :tooth: jak sie robi kluski takie pieczone na oleju ??
    wie ktos jak sie takie cus robi ?? czasmi na weselach takie podaja...
    • CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeNov 3rd 2006
     permalink
    Dzien Dobry .
  3.  permalink
    Witaj *ewaroby* :D
    --
    • CommentAuthorRenia27
     permalink
    cześc dziołchy!Jak mija dzień?
  4.  permalink
    Reniaczek dzis mija mi bardzo leniwie :bigsmile: Dzis mam wolne i jeszcze dzieki temu albo przez to siedze w pizamce :shamed:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    a ja cudem dotarłam do domu, normalnie wiecie jak nas zasypało, dziś mnie nawet 4 panów pchało bo nie mogłam ruszyć, wogóle cos strasznego a tu dalej sypie i wcale nie zapowiada sie na to ze przestanie
    --
    •  
      CommentAuthorHAB
     permalink
    Mnie też zasypało.
    Ogłaszam akcję: dokarmiajmy zwierzątka!
    Ptaszki, kotki, pieski - nie bójmy się jakiś dziwnych chorób :)
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    Witajcie, gratulacje dla listopadowych mamuś:cheer: u mnie okres intensywnych starań:twosome: ale mój mąż się dziś rozchorował i leży pod kołderką z katarem i chyba nie będę miała go serca dziś męczyć, a tak w ogóle dziewczyny to jak to jest czy ma jakieś znaczenie że mój mąż jest chory? bo kurcze to najlepsze dni jak wyliczyłam:sad:
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    PRZCZòLKA ,czy ty do insemy robilas isterosalpingografije? bo ja mam zrobic , tu w Italii trzeba zrobic mase badan,jestem wlasne w trakcie robienia.
  5.  permalink
    Witajcie popoludniem. U mnie co napadalo to sie rozpuscilo. Bleee .I do tego zimno..Juz mam dosc zimy.
    --
  6.  permalink
    ewaroby nie robilam czegos takiego :shocked: a mozesz mi powiedziec konkretniej co to za badanie i na co??
    --
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    Witaj magdalenkakol, u nas w świętokrzyskim też plucha i zimno, brrr. Ja jeszcze w pracy a po pracy lecę na angielski, nie mam siły, pozdrawiam
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    Witajcie, u mnie też zimno - paskudna pogoda :neutral:
    asiula - pozdrów świętokrzyskie odemnie - pochodzę z tamtych okolic :)
    A ja w tym cyklu już po starankach, teraz trzeba poczekać na efekty :smile:
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Heej :swingin:

PaulaC gratulacje ogromne :crazy::clap::cheer:

U mnie też zimno i silny wiatr :fierce: Właśnie powiesiłam słoninkę dla sikorek i wysypałam troszkę ziarenek :tooth: Dokarmiamy ptaki już od kilku lat. Tak się nauczyły, że jak przytalują i nic nie ma, to pukają w szybę :tooth: I wiecie co, zawsze jak przylecą, to wiem, że szybko będzie mróż. Tym, razem też się sprawdziło :updown:

A ja czuję się paskudnie :cry: mam silne mdłości, od wczoraj wymiotuję. Nic nie mogę jeść :/ Staramy się dopiero od kilku dni, więc na objawy ciąży to raczej za wcześnie... Strułam się czy co?? :confused:
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    czesc kochane laseczki :bigsmile: troche mnie tu nie bylo, ale juz nadrobiłam zaleglosci w czytaniu :bigsmile: i teraz jestem na bierzaco :tongue:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Pszczòlka to badanie sprawdza czy jajowody przypadkiem nie sa zapchane ,wiesz jak ktos nie byl nigdy w ciazy to rozumiem ze ma to zrobic ja raz juz blam, wiec myslalam ze moze mi oszczedza tego badania bo jest okropne.Z tego co czytam na forum to w Polsce jest latewiej zrobic inseme.
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    ewa u nas to nazywa się HSG...robią też laparoskopię podobno dokładniejsza...:bigsmile:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    aaaa teraz rozumiem, laparoskopia to wiem chcialam zrobic ale lekarz stwierdzil ze nie ma potrzeby, nic zobacze co insema zdziala teraz czekam na wyniki z badan i jeszcze musze zrobic to HSG
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Robiłam mnie strasznie bolało....:cry:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    no ja tez to mialam ,okropne to badanie i mam powtòrzyc bez sensu...
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Może tak trzeba a ja w lutym idę na laparoskopię....:cry:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    no idz , ja najpierw insema moze mi sie uda a potem tez laporoskopia
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    ja już miałam 2 IUI (inseminacje) i nic z tego ...to dobrze że przed IUI lekarz każe zrobić HSG...bo gdyby były jajowody niedrożne to i tak nic z tego by nie wyszło i kasa wyrzucona w błoto :wink:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no kobitki - skoro można wyrywać sobie brwi, depilować nogi, borować zęby, chodzić na szpilkach i takie tam jeszcze, to przez to paskudne badanie też jesteśmy w stanie przejść :wink: przecież ono o wiele ważniejsze niż to co wymieniłam:tongue:
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    oczekujaca - a co myslisz o tym co pisalam u ciebie pod wykresem czyli o konsultacjach z kilkoma lekarzami jeszcze?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    giga - depilowanie nog to pikus, bikini i paszki to jest dopiero cus :P
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    a co próbowałaś???:shocked:
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    czesc AniuM jak zdrowko i humorek?mam nadzieje ze wszstko ok :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Depilacja bikini i paszki z HSG to pesteczka...:bigsmile:
    Aniu na razie do stycznia chcę wyluzować....a w styczniu idę chyba do tego lekarza...i zobaczę co powie....jak będzie naciskał na invitro....to pójde do innego...mam takiego na oku...zobaczymy ....na razie basta..a od stycznia...badania..a jest ich tyle że jak dziś to spisałam to normalnie...nogi mi się ugieły.....:confused:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 3rd 2006 zmieniony
     permalink
    giga giga no jasne ze probowalam :) ale wole depilator elektryczny niz wosk, troche zbyt cieplym potraktowalam paszki i bylo wielkie aaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuć :rolling: za to elektrycznym bikini smigam ze ho hoooo, chwila moment i juz jestem gladziudka :crazy:

Asiu77 nastroj wspanialy bo po pierwsze weekendzik i nie musze rano do szkolki dryptac, po drugie jutro przylatuje moja ukochana siostrzyca z USA z 4miesiecznym synkiem a po trzecie - jakos tak ogolnie w kolo mnie sa tacy mili ludzie wiec czemu nastroj mialby byc zly :peace:

oczekujaca - no to jak bedziesz w bialymstoku to skocz moze jeszcze z wizyta do Kriobanku albo do tego mojego gina, troche kilometrow przejedziesz a opinii mialabys kilka i moglabys sobie porownac
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    Aniu to sie ciesze ze jest ok; oby tak dalej i zobaczysz, ze sie wszystko ułoży :bigsmile:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Oczekujaca, witaj w klubie ja tez mam tyle badan zrobic ze jak w lutym bede miec inseme to bedzie dobrze.A ile insem mozna miec? Znasz babki ktòrym sie udalo?
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ja znam - o ilę się nie mylę Mag się udało:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    Aniu - podziwiam cię z tymi depilacjami; nogi to faktycznie dla mnie pikuś ale reszty się chyba nie odważę :confused:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    no na naszym forum Magg się udało za pierwszym razem...:bigsmile:

Aniu ja będę u Domitrza w Warszawie bo tu przyjmuje...ale jak kiedyś będę w BS to skorzystam...a słyszałaś coś o Krio...??
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    a ja paszki, bikini, nózki...to woskiem...:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    z tego co czytalam opinie profesora z Akademii Medycznej w Bialymstoku - jedno z prekursorow invitro i iui w polsce - to 4 podejscia sa ok, max 6 bo wiecej to strata pieniazkow, czytalam ostatnio tez cos o ICSI i dziewczyny z nasz bocian wlasnie po tym pozachodzily. tyle ze cenowo to juz znacznie drozsze niz inseminacja
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    oczekująca - przecież to musi boleć "w ryj" jak to u nas mówią
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 3rd 2006 zmieniony
     permalink
    oczeukujaca ale sama to robisz czy w gabinecie? bo mi szkoda bylo kasy na kosmetyczke i sama w domu praktykowalam ale zbyt czasochlonne to tez bylo dlatego wole elektryczny :)zreszta nim sie siegnie glebiej jesli idzie o bikini hehehe

jesli idzie o Kriobank to wiem tylko to co wyczytalam na nasz bocian od pacjentek nikt ze znajomych tam nie byl za to od DOmitrza i Szamatowicza znajome wlasnie mowily ze kasa kasa kasa
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    ICSI to nie znam
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    ICSI to wyższy stopień invitro droższy od invitro o ok. 1 tys. stosuje się to w przypadku kiedy są problemy z żołnierzykami...ale teraz jest jeszcze nowasza metoda weszła niedawno kilka tygodni temu lepsza od ICSI ale i droższa...:confused:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Sama robię mam wprawę to 2 godzinki i spokój na 2 tygodnie...:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    oczekujaca - 2 godzinki to dla mnie maaaaaaaaasa czasu, a elektrycznym to mozna czytac ksiazke i rwac :)

jesli idzie o problemy z zolnierzykami to wlasnie Domitrz od razu kwalifikowal do iui lub invitro majac tylko 1 wynik z pierwszego i jedynego badania a inny lekarz nawet slowem nie wpsomnial o takiej koniecznosci stad taka moja awersja do niego ... nie ze ja jestem przeciwko tym zabiegom ale wydaje mi sie ze trzeba najpierw pomoc naturze na wszystkie mozliwe sposoby
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.