Hehe :) dzięki dziewuszki, ale na załamywanie czasu już nie ma - może jeszcze pół roku temu to owszem, ale co tam :) Teraz to wolę walczyć ze ślizgawicą i okresem :) Nie ma co płakać i się przejmować, bo stres niedobrze wpływa na to wszystko. A i nie pomaga, nie przyspiesza :) Rosa - przepis na gg :)
dziekuje za przepis teraz potrzebuje jak sie robi kluski takie pieczone na oleju ?? wie ktos jak sie takie cus robi ?? czasmi na weselach takie podaja...
a ja cudem dotarłam do domu, normalnie wiecie jak nas zasypało, dziś mnie nawet 4 panów pchało bo nie mogłam ruszyć, wogóle cos strasznego a tu dalej sypie i wcale nie zapowiada sie na to ze przestanie
Witajcie, gratulacje dla listopadowych mamuś u mnie okres intensywnych starań ale mój mąż się dziś rozchorował i leży pod kołderką z katarem i chyba nie będę miała go serca dziś męczyć, a tak w ogóle dziewczyny to jak to jest czy ma jakieś znaczenie że mój mąż jest chory? bo kurcze to najlepsze dni jak wyliczyłam
Witajcie, u mnie też zimno - paskudna pogoda asiula - pozdrów świętokrzyskie odemnie - pochodzę z tamtych okolic :) A ja w tym cyklu już po starankach, teraz trzeba poczekać na efekty
U mnie też zimno i silny wiatr Właśnie powiesiłam słoninkę dla sikorek i wysypałam troszkę ziarenek Dokarmiamy ptaki już od kilku lat. Tak się nauczyły, że jak przytalują i nic nie ma, to pukają w szybę I wiecie co, zawsze jak przylecą, to wiem, że szybko będzie mróż. Tym, razem też się sprawdziło
A ja czuję się paskudnie mam silne mdłości, od wczoraj wymiotuję. Nic nie mogę jeść :/ Staramy się dopiero od kilku dni, więc na objawy ciąży to raczej za wcześnie... Strułam się czy co??
Pszczòlka to badanie sprawdza czy jajowody przypadkiem nie sa zapchane ,wiesz jak ktos nie byl nigdy w ciazy to rozumiem ze ma to zrobic ja raz juz blam, wiec myslalam ze moze mi oszczedza tego badania bo jest okropne.Z tego co czytam na forum to w Polsce jest latewiej zrobic inseme.
aaaa teraz rozumiem, laparoskopia to wiem chcialam zrobic ale lekarz stwierdzil ze nie ma potrzeby, nic zobacze co insema zdziala teraz czekam na wyniki z badan i jeszcze musze zrobic to HSG
ja już miałam 2 IUI (inseminacje) i nic z tego ...to dobrze że przed IUI lekarz każe zrobić HSG...bo gdyby były jajowody niedrożne to i tak nic z tego by nie wyszło i kasa wyrzucona w błoto
no kobitki - skoro można wyrywać sobie brwi, depilować nogi, borować zęby, chodzić na szpilkach i takie tam jeszcze, to przez to paskudne badanie też jesteśmy w stanie przejść przecież ono o wiele ważniejsze niż to co wymieniłam
Depilacja bikini i paszki z HSG to pesteczka... Aniu na razie do stycznia chcę wyluzować....a w styczniu idę chyba do tego lekarza...i zobaczę co powie....jak będzie naciskał na invitro....to pójde do innego...mam takiego na oku...zobaczymy ....na razie basta..a od stycznia...badania..a jest ich tyle że jak dziś to spisałam to normalnie...nogi mi się ugieły.....
giga giga no jasne ze probowalam :) ale wole depilator elektryczny niz wosk, troche zbyt cieplym potraktowalam paszki i bylo wielkie aaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuć za to elektrycznym bikini smigam ze ho hoooo, chwila moment i juz jestem gladziudka
Asiu77 nastroj wspanialy bo po pierwsze weekendzik i nie musze rano do szkolki dryptac, po drugie jutro przylatuje moja ukochana siostrzyca z USA z 4miesiecznym synkiem a po trzecie - jakos tak ogolnie w kolo mnie sa tacy mili ludzie wiec czemu nastroj mialby byc zly
oczekujaca - no to jak bedziesz w bialymstoku to skocz moze jeszcze z wizyta do Kriobanku albo do tego mojego gina, troche kilometrow przejedziesz a opinii mialabys kilka i moglabys sobie porownac
Oczekujaca, witaj w klubie ja tez mam tyle badan zrobic ze jak w lutym bede miec inseme to bedzie dobrze.A ile insem mozna miec? Znasz babki ktòrym sie udalo?
z tego co czytalam opinie profesora z Akademii Medycznej w Bialymstoku - jedno z prekursorow invitro i iui w polsce - to 4 podejscia sa ok, max 6 bo wiecej to strata pieniazkow, czytalam ostatnio tez cos o ICSI i dziewczyny z nasz bocian wlasnie po tym pozachodzily. tyle ze cenowo to juz znacznie drozsze niz inseminacja
oczeukujaca ale sama to robisz czy w gabinecie? bo mi szkoda bylo kasy na kosmetyczke i sama w domu praktykowalam ale zbyt czasochlonne to tez bylo dlatego wole elektryczny :)zreszta nim sie siegnie glebiej jesli idzie o bikini hehehe
jesli idzie o Kriobank to wiem tylko to co wyczytalam na nasz bocian od pacjentek nikt ze znajomych tam nie byl za to od DOmitrza i Szamatowicza znajome wlasnie mowily ze kasa kasa kasa
ICSI to wyższy stopień invitro droższy od invitro o ok. 1 tys. stosuje się to w przypadku kiedy są problemy z żołnierzykami...ale teraz jest jeszcze nowasza metoda weszła niedawno kilka tygodni temu lepsza od ICSI ale i droższa...
oczekujaca - 2 godzinki to dla mnie maaaaaaaaasa czasu, a elektrycznym to mozna czytac ksiazke i rwac :)
jesli idzie o problemy z zolnierzykami to wlasnie Domitrz od razu kwalifikowal do iui lub invitro majac tylko 1 wynik z pierwszego i jedynego badania a inny lekarz nawet slowem nie wpsomnial o takiej koniecznosci stad taka moja awersja do niego ... nie ze ja jestem przeciwko tym zabiegom ale wydaje mi sie ze trzeba najpierw pomoc naturze na wszystkie mozliwe sposoby