Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeNov 3rd 2006
     permalink
    jak bede miec wyniki moich badan i bede w klinice to spytam o wszystko , na razie to sa dla mnie nowosci ,dobrze ze piszecie o tych sposobach
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Fakt tylko jeśli chodzi o IUI to nie mam nic przeciwko, naturalnie staramy się prawie dwa lata...i nic miałam już 2 IUI i nic...no i latka lece...więc zobaczymy....:confused:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no ale jak wy to laski robicie, że was nie boli ta depilacja?
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczynki ja to zmyakam poleniuchowac troche.... milego wieczoru i dobrej nocki
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Oczekujaca, rozumiem cie ale 2 lata to jeszcze malo ,miej cierpliwosc ja nauczylam sie czekac i juz podchodze ze spokojem to tego problemu ,poczekam jeszcze rok a potem bede myslec o adopcji
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    myśmy z M też ustalili, że jak już wszystko zawiedzie to zdecydyjemy się na adopcję; może niektóre pary nie mogą doczekać się swojego maleństwa bo jest im już jakieś żyjące przypisane... różnie to bywa
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Milego wieczoru ,ide do mezulka na kanape.
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    ja tez pa pa....:bigsmile:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorHAB
     permalink
    2 lata to nie mało... dla mnie rok, to wiele...
    Kochane, fluidki i do przodu :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja jednak wieczorek przed kompem a was nie ma... a skoro mowa o filmach to ja ogladalam ostatnio "mama na obcasach" i mi sie podobal, ten czwartkowy z blizniaczkami olsen tez. moze to dlatego ze wole zeby w domu wlaczony tv byl z lekkimi filmami bo przeciez mala sie ciagle gdzies kreci
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    kurcze... ale sobie poryczałam na tym samuraju... warto było obejrzeć ale kurde czasami brak mi słów, żeby opisać idiotyzm wojen:angry:
    ale bym się teraz przytuliła do M :cry: a on dopiero w niedzielę będzie :sad:

idę spać... mam nadzieję, że te paskudztwa z filmu mi się nie przyśnią
  1.  permalink
    *ewaroby* Jak juz dziewczyny Ci powiedzialy u nas to jest HSG i ja bede miec je przed IUI czyli calkiem niedlugo.
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    witam w sobotę , za oknem tyleśniegu ubrac tylko choinkę iświeta:bigsmile:, wiecie co ja sie zastanawiam, w tym cyklu jest jakos za spokojnie, nie bola jajniki, jak czasami jeden czy drugi sie odezwie to trzeba na prawde sie w siebie wsłuchac, ani brzuch ani piersi, normalnie totalna cisza, ciekawe co to bedzie dalej, dla mnie to na razie wielka zagadka.
    --
  2.  permalink
    hoga piersi mnie tez nie bola jedynie od czasu do czasu jajniki.Ale od dzis biore juz luteine i bromergon bo mam hiperprolaktynemi i mam jak narazie faze po bromku :confused:
    --
  3.  permalink
    Witam sie i ja z rana .
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeNov 4th 2006
     permalink
    oczekująca moja znajoma mówiła mi ostatnio o lekarzu to jest profesor ginekologii i dużo tam ma jeszcze tych tytułów, który bardzo szybko stawia diagnozę i nie wkręca w kasę. jednej dziewczynie ktora leczyła się ponad 10 lat powiedział wprost że nie może mieć dzieci gdzie inni lekarze zwodzili ją i wyciągali kasę, inna po wielu latach starań była u niego na jednej wizycie postawił diagnozę i zaszła! Sama miałam się do niego wybrać jeżeli z tej IUI nic by nie wyszło. Może warto! Zanim zaczniesz robić te wszystkie badania po prostu idż do niego....
    Pozdrawiam kobitki i trzymam kciuki! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Witam!
    U mnie też śnieg pada. Wielki, białe płaty śniegu :shocked:

Dziewczyny, trzymam kciuki, żeby się Wam udało :grouphug:

A ja ten cykl mam jakiś dziwny. Nie dosyć, że okropnie się czuję w nim, to jeszcze ta moja temperaturka dziwnie skacze...

Zajrzę tu dziś jeszcze. Narazie zmykam gotować obiadek :) (tylko te mdłości i wrażliwość na zapachy...)
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    oj , kobitki badajcie sie ja wlasnie odebralam czystosc i wyszly mi jakies bakterie w poniedzialek biegne do gina a nie mam specialnych obiawòw, przy okazji wezme skierowanie na HSG
    •  
      CommentAuthorstokrotka
     permalink
    Cześć dziewuszki,
    tydzień temu robiłam teścik ciążowy ( z surowicy krwi) wyszedł negatywny... @ powinna nadejść po 2-3 dniach czyli niedziela/poniedziałek - miał nadejść a nie ndszedł... nie wiem co o tym myśleć.... może teścik był za wcześnie :confused: - robłam wszystko według wskazówek gina - brałam dupaston (w razie ciąży wspomagająco-zapobiegający poronieniu) zaczełam brać 18dnia cyklu przez kolejne 10dni i zrobić teścik jeśli będzie negatyw to przewać a pozytyw brać dalej. Wynik był negatywny więc przerwałam. :confused:
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Stokrotko możliwe, że teścik za wcześnie. Ja dwa dni po terminie @ jak zrobiłam test to druga kreseczka wyszła blada, dzisiaj jest czwarty dzień po terminie i druga kreseczka jest już intensywaniejsza.
    Jak masz wątpliwości to może zrób betę z krwi?
    •  
      CommentAuthorstokrotka
     permalink
    PaulaC zrobię tak jak mi radzisz - o ile @ mnie nie dopadnie ;) To byłaby super niespodzianka gdyby się okazało że.... nawet boję się myśleć... nie chcę zapeszać narazie cierpliwie czekam :bigsmile:
    Dzięki za radę i nadzieję!!! :kiss:
    Agna29 co u Ciebie - ja już nie mogę zaglądać na Twój tescik a z tego co pamiętam to wczoraj miałaś termin @ mam nadzieję że o Tobie "zapomniała".
    Napewno dziewczyny teżsą ciekawe czy dołączyłaś to tych najszczęśliwszych. Pozdrawiam gorąco :heartbounce:
    • CommentAuthorRenia27
     permalink
    Drogie koleżanki- czy spadek temperatury oznacza że napewno nie ma dzidziusia???, bo dziś temp mi znacznie spadła- @powinnam dostać już wczoraj i nie wiem czy jeszcze jest nadzieja:cry:
    • CommentAuthorHoga
    • CommentTimeNov 5th 2006
     permalink
    witam w niedziele, moja tempka cos fiksuje zamiast isc sobie powoli w dół to ona owszem powolutku ale w góre, zobaczymy w nastepnych dniach, poza lekkim odczuwaniem jajnika wczoraj wieczorem i dzis raniutko, dalej błoga cisza. Reniaczek poczekaj kilka dni, czasami spóżnia sie @ . U mnie w poprzednim cyklu spadła potem wzrozła a nastepnego dnia znowu ostro w dół i dopiero @ sie zaczęła.
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
    • CommentTimeNov 5th 2006 zmieniony
     permalink
    Witajcie w niedzielny poranek, na dworze chyba zimno.
    *Reniaczek* mi też spada temperatura i raczej szykuje się na nadejscie @, chociaż łudzę się ze może znowu podejdzie do góry. :winkkiss: Może u ciebie bedzie inaczej, powodzenia
    --
  4.  permalink
    Witam w niedzielnie poludnie.
    --
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Witam Was dziewczyny :swingin:

I moja tempka coś wariuje w tym cyklu... A do @ jeszcze daleko. Może to przez zmianę pogody?

A na zewnątrz zimno... brr.

stokrotka - zrób betę. Może faktycznie za wcześnie test był i dlatego nie wyszło.
    •  
      CommentAuthorstokrotka
     permalink
    Moja droga mała mi, PaulaC.... , staszliwa @ nawiedziała mnie dziś o 4 w nocy - obudziła mnie straszliwym bólem brzucha :cry: Nigdy mnie tak nie bolał - może to przez ten dupaston - nie wiem jak to tłuczyć....:confused:

Trzymam kciuki za Twoją tempkę :bigsmile:
    •  
      CommentAuthoraxxa
     permalink
    Witam niedzielką
    stokrotka bardzo mi przykro :kissing:
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Oj...stokrotka, tak mi przykro :kissing:
    •  
      CommentAuthorstokrotka
     permalink
    dzięki dziewczyny - jesteście kochane:grouphug:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Witajcie dziewczyny. W końcu jestem w domku. Niestety jeszcze nie wykupiłam 28 dni. i na razie będe się z wami kontaktowała na forum. Dziękuję Wam za pamieć i komentarze pod moim wykresikiem . Niestety @ przyszła , w dodatku w domu zastałam wyniki badań hormonów nadnerzy i niestety wysoko ponad norme . Jeszcze nie wiem co u Was , bo jak na razie nadrabiam zaległości w praniu i sprzątaniu w domu. Jak znajdę wiecej czasu wieczorkiem to doczytam. Na razie nie mierzę tempki , moze zacznę znowu jutro , bo u mamy sobie odpuściłam. Całuję Was mocno i Witam wszystkie Nowe , które doszły w miedzy czasie jak mnie nie było .
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    Witaj Mona znowu :)) wszyscy sie tu za toba stesknili :))
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    hej mona :bigsmile:, nie możesz wchodzić na swoje wykresiki ?
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    no własnie nie mogę wchodzić , bo nie mam wykupionego abonamentu . Ale podejrzałam sobie własną stronke z linka swojego na innym forum. Dziękuje za pamięć.
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    to musisz sobie stworzyć nowe konto mona2 :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    MONA WITAJ PO PRZERWIE :bigsmile:
    stokrocia tak mi przykro i smutno ::sad:
    cala reszte pozdrawiam :) a co do pogody to strasznie dobijajaca jest zimno mokro i ponuro :( nawet niechce sie nosa z domu wychylac :confused: wrr brr
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    ja tam rano wygrzałam sie w łóżeczku:shamed::bigsmile:, wieczorkiem tez przed spaniem, cos mnie naszło normalnie mój sie nie może ode mnie odpedzic, zreszta daleko mi nie ucieknie a i tez zeby go to frasowało, raczej ma ubaw i daje sie namówić bez wiekszych oporów:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :wink: hoga moze czujesz jakies fluidy hmm albo jak to tam zwal feony :wink:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    FREONY mialo byc :shamed:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    JEMMA - niezły kombinator z ciebie, uważaj jak Damazy to przeczyta to dostaniesz po d...
    hoga - może to organizm wysyła sygnały, że owu się zbliża; przecież niektóre laski mówią, że mają tzw. chcicę właśnie w okresie okołoowulacyjnym ;-)
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    może i tak Giga , choć dzis jest bardziej wodnisty i przejżysty sluzik a test owu nadal na minus to zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie, wolałam zacząć szybciej testowac zeby nie przegapić, niczego . A co do ochotki to faktycznie od dwuch dni mnie normalnie nosi:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    hoga jak zaszalejesz dzisiaj, to żołnierzyki te 2 dni i tak przeczekają, a za 2 dni znowu zabawa :bigsmile:
    giga Damazy nie wchodzi na starające się, a jakoś trzeba kombinować, żeby mona została znami :wink:
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    mona zostanie wykupi abonament tak myśle, a jak nie to niech spróbuje tak jak ty piszesz:bigsmile:, ja czekam jak bedzie jutrzejsza tempka, czasami u nas nie ma czekania na co drugi dzien, jedno albo drugie dopada i co tam , jak ma byc to bedzie:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    normalnie uciekam, bede wieczorkiem, chłpaki juz nademna wisza, mam im zrobic ciacho a sami bedą grali, niesprawiedliwosc, MM bedzie to musiał odpracowac wieczorkiem, w koncu jakas kara musi byc, tylko czy to na pewno kara:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Sam Damazy rzucił pomysł przedłużania bezpłatnego korzystania za pomocą stworzenia 2. konta. Ile wtedy będzie wklepywania danych?! Błeee...
    Depilacja najmniej boli tuż po @ - w I fazie.
    Najbardziej tuż przed i w czasie @.
    Zauważyłyście to?
    --
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Mona witaj :swingin:

Depilacja najmniej boli tuż po @ - w I fazie.
    Najbardziej tuż przed i w czasie @.
    Zauważyłyście to?

Amazonka, coś w tym jest :thumbup:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Im częściej depilujesz, tym mniej boli. To druga zależność.
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    witam wieczorkiem, jak wam minął dzionek, ja upiekłam tartę z musem czekoladowym ale czy dobre to nie wiem bo musi jeszcze sie wychłodzić:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    wiem że temke mierzy sie tylko rano ale dzis pokusiłam sie o sprawdzenie w ciagu dnia i zauwazyłam ze spada wiec moze i ta ranna jutro spadnie:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Dobry Wieczòr dziewczyny.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.