Fakt tylko jeśli chodzi o IUI to nie mam nic przeciwko, naturalnie staramy się prawie dwa lata...i nic miałam już 2 IUI i nic...no i latka lece...więc zobaczymy....
Oczekujaca, rozumiem cie ale 2 lata to jeszcze malo ,miej cierpliwosc ja nauczylam sie czekac i juz podchodze ze spokojem to tego problemu ,poczekam jeszcze rok a potem bede myslec o adopcji
myśmy z M też ustalili, że jak już wszystko zawiedzie to zdecydyjemy się na adopcję; może niektóre pary nie mogą doczekać się swojego maleństwa bo jest im już jakieś żyjące przypisane... różnie to bywa
a ja jednak wieczorek przed kompem a was nie ma... a skoro mowa o filmach to ja ogladalam ostatnio "mama na obcasach" i mi sie podobal, ten czwartkowy z blizniaczkami olsen tez. moze to dlatego ze wole zeby w domu wlaczony tv byl z lekkimi filmami bo przeciez mala sie ciagle gdzies kreci
kurcze... ale sobie poryczałam na tym samuraju... warto było obejrzeć ale kurde czasami brak mi słów, żeby opisać idiotyzm wojen ale bym się teraz przytuliła do M a on dopiero w niedzielę będzie
idę spać... mam nadzieję, że te paskudztwa z filmu mi się nie przyśnią
witam w sobotę , za oknem tyleśniegu ubrac tylko choinkę iświeta, wiecie co ja sie zastanawiam, w tym cyklu jest jakos za spokojnie, nie bola jajniki, jak czasami jeden czy drugi sie odezwie to trzeba na prawde sie w siebie wsłuchac, ani brzuch ani piersi, normalnie totalna cisza, ciekawe co to bedzie dalej, dla mnie to na razie wielka zagadka.
hoga piersi mnie tez nie bola jedynie od czasu do czasu jajniki.Ale od dzis biore juz luteine i bromergon bo mam hiperprolaktynemi i mam jak narazie faze po bromku
oczekująca moja znajoma mówiła mi ostatnio o lekarzu to jest profesor ginekologii i dużo tam ma jeszcze tych tytułów, który bardzo szybko stawia diagnozę i nie wkręca w kasę. jednej dziewczynie ktora leczyła się ponad 10 lat powiedział wprost że nie może mieć dzieci gdzie inni lekarze zwodzili ją i wyciągali kasę, inna po wielu latach starań była u niego na jednej wizycie postawił diagnozę i zaszła! Sama miałam się do niego wybrać jeżeli z tej IUI nic by nie wyszło. Może warto! Zanim zaczniesz robić te wszystkie badania po prostu idż do niego.... Pozdrawiam kobitki i trzymam kciuki!
oj , kobitki badajcie sie ja wlasnie odebralam czystosc i wyszly mi jakies bakterie w poniedzialek biegne do gina a nie mam specialnych obiawòw, przy okazji wezme skierowanie na HSG
Cześć dziewuszki, tydzień temu robiłam teścik ciążowy ( z surowicy krwi) wyszedł negatywny... @ powinna nadejść po 2-3 dniach czyli niedziela/poniedziałek - miał nadejść a nie ndszedł... nie wiem co o tym myśleć.... może teścik był za wcześnie - robłam wszystko według wskazówek gina - brałam dupaston (w razie ciąży wspomagająco-zapobiegający poronieniu) zaczełam brać 18dnia cyklu przez kolejne 10dni i zrobić teścik jeśli będzie negatyw to przewać a pozytyw brać dalej. Wynik był negatywny więc przerwałam.
Stokrotko możliwe, że teścik za wcześnie. Ja dwa dni po terminie @ jak zrobiłam test to druga kreseczka wyszła blada, dzisiaj jest czwarty dzień po terminie i druga kreseczka jest już intensywaniejsza. Jak masz wątpliwości to może zrób betę z krwi?
PaulaC zrobię tak jak mi radzisz - o ile @ mnie nie dopadnie ;) To byłaby super niespodzianka gdyby się okazało że.... nawet boję się myśleć... nie chcę zapeszać narazie cierpliwie czekam Dzięki za radę i nadzieję!!! Agna29 co u Ciebie - ja już nie mogę zaglądać na Twój tescik a z tego co pamiętam to wczoraj miałaś termin @ mam nadzieję że o Tobie "zapomniała". Napewno dziewczyny teżsą ciekawe czy dołączyłaś to tych najszczęśliwszych. Pozdrawiam gorąco
Drogie koleżanki- czy spadek temperatury oznacza że napewno nie ma dzidziusia???, bo dziś temp mi znacznie spadła- @powinnam dostać już wczoraj i nie wiem czy jeszcze jest nadzieja
witam w niedziele, moja tempka cos fiksuje zamiast isc sobie powoli w dół to ona owszem powolutku ale w góre, zobaczymy w nastepnych dniach, poza lekkim odczuwaniem jajnika wczoraj wieczorem i dzis raniutko, dalej błoga cisza. Reniaczek poczekaj kilka dni, czasami spóżnia sie @ . U mnie w poprzednim cyklu spadła potem wzrozła a nastepnego dnia znowu ostro w dół i dopiero @ sie zaczęła.
Witajcie w niedzielny poranek, na dworze chyba zimno. *Reniaczek* mi też spada temperatura i raczej szykuje się na nadejscie @, chociaż łudzę się ze może znowu podejdzie do góry. Może u ciebie bedzie inaczej, powodzenia
Moja droga mała mi, PaulaC.... , staszliwa @ nawiedziała mnie dziś o 4 w nocy - obudziła mnie straszliwym bólem brzucha Nigdy mnie tak nie bolał - może to przez ten dupaston - nie wiem jak to tłuczyć....
Witajcie dziewczyny. W końcu jestem w domku. Niestety jeszcze nie wykupiłam 28 dni. i na razie będe się z wami kontaktowała na forum. Dziękuję Wam za pamieć i komentarze pod moim wykresikiem . Niestety @ przyszła , w dodatku w domu zastałam wyniki badań hormonów nadnerzy i niestety wysoko ponad norme . Jeszcze nie wiem co u Was , bo jak na razie nadrabiam zaległości w praniu i sprzątaniu w domu. Jak znajdę wiecej czasu wieczorkiem to doczytam. Na razie nie mierzę tempki , moze zacznę znowu jutro , bo u mamy sobie odpuściłam. Całuję Was mocno i Witam wszystkie Nowe , które doszły w miedzy czasie jak mnie nie było .
no własnie nie mogę wchodzić , bo nie mam wykupionego abonamentu . Ale podejrzałam sobie własną stronke z linka swojego na innym forum. Dziękuje za pamięć.
MONA WITAJ PO PRZERWIE stokrocia tak mi przykro i smutno : cala reszte pozdrawiam :) a co do pogody to strasznie dobijajaca jest zimno mokro i ponuro :( nawet niechce sie nosa z domu wychylac wrr brr
ja tam rano wygrzałam sie w łóżeczku, wieczorkiem tez przed spaniem, cos mnie naszło normalnie mój sie nie może ode mnie odpedzic, zreszta daleko mi nie ucieknie a i tez zeby go to frasowało, raczej ma ubaw i daje sie namówić bez wiekszych oporów
JEMMA - niezły kombinator z ciebie, uważaj jak Damazy to przeczyta to dostaniesz po d... hoga - może to organizm wysyła sygnały, że owu się zbliża; przecież niektóre laski mówią, że mają tzw. chcicę właśnie w okresie okołoowulacyjnym ;-)
może i tak Giga , choć dzis jest bardziej wodnisty i przejżysty sluzik a test owu nadal na minus to zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie, wolałam zacząć szybciej testowac zeby nie przegapić, niczego . A co do ochotki to faktycznie od dwuch dni mnie normalnie nosi
hoga jak zaszalejesz dzisiaj, to żołnierzyki te 2 dni i tak przeczekają, a za 2 dni znowu zabawa giga Damazy nie wchodzi na starające się, a jakoś trzeba kombinować, żeby mona została znami
mona zostanie wykupi abonament tak myśle, a jak nie to niech spróbuje tak jak ty piszesz, ja czekam jak bedzie jutrzejsza tempka, czasami u nas nie ma czekania na co drugi dzien, jedno albo drugie dopada i co tam , jak ma byc to bedzie
normalnie uciekam, bede wieczorkiem, chłpaki juz nademna wisza, mam im zrobic ciacho a sami bedą grali, niesprawiedliwosc, MM bedzie to musiał odpracowac wieczorkiem, w koncu jakas kara musi byc, tylko czy to na pewno kara
Sam Damazy rzucił pomysł przedłużania bezpłatnego korzystania za pomocą stworzenia 2. konta. Ile wtedy będzie wklepywania danych?! Błeee... Depilacja najmniej boli tuż po @ - w I fazie. Najbardziej tuż przed i w czasie @. Zauważyłyście to?