Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 7th 2006
     permalink
    Inez jesli bedziesz miala racje to jeszcze w tym tygodniu lece po piwo i sle paczke, nigdy nie lame obietnic!!! a wtedy wieczorkiem z mezem obydwoje sie ululkacie ::dinner::rainbow:
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeNov 7th 2006 zmieniony
     permalink
    Dziewczyny , która z Was ma udostępniony wykres dla wszystkich internautów. Chciałabym troszke podejrzec Wasze tempki . Jak możecie , to wpiszcie adres wykresu. Pozdrawiam.
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    AniuM jakie dobre wieści . trzymam za Ciebie kciuki. :kissing:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Mona nie wiem czy mój wykresik Cię zainteresuje, ale tutaj jest:

http://28dni.pl/PaulaC/wykresy/2006-10-03

AniuM nie mogę się doczekać Twojego teściku jutrzejszego. Normalnie muszą wyjść dwie tłuste kreski!!!

Inez przykro mi z powodu wyników... ale nie trać nadziei!!! Zawsze jest jakaś szansa, nawet jeśli bliska zeru to jednak zawsze jest.
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Paula - śliczny wykresik i do tego szczęśliwy :bigsmile:. Jeszcze raz - SERDECZNE GRATULACJE I SPOKOJNEJ CIĄŻY.
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Mona dziękuję Ci serdecznie raz jeszcze :bigsmile:
    Teraz na Ciebie kolej. Daj koniecznie znać jak zobaczysz upragnione dwie kreseczki.
    •  
      CommentAuthorLily
     permalink
    te dane że jak się staramy i celujemy w dni 100% płodne a nie wychodzi według mnie tylko potwierdzają że jest to jakaś tajemnica, cud powstania człowieka...
  1.  permalink
  2.  permalink
    Witam wieczorkowo.
    Mam ochote plakac zaczal dzis bolec mnie brzuch typowo @ i mam wielkiego PMS wiec pewnie jutro dostane ta wredna zmijowata @ :( Sama @ mnie nie przeraza ale jak dostane ja wczesniej tzn jutro bede musiala przesunac IUI na jeszcze nastepny cykl :( @ powinna przyjsc dopiero za tydzien :(
    --
  3.  permalink
    Pszczolko nie plakusiaj dopoki jej nie ma . Moze jednak nie przyjdzie.
    --
  4.  permalink
    dzieki magdalenkol ale czuje,ze juz sie zbliza do mnie pewnie rano bede bala sie zmierzyc tempke ze juz spadek :( A ona jest wobec mnie straszliwie wredna i przychodzi nie dosc ze nie chciana to jeszcze niespodziewanie za wczesnie :confused: Kurcze ona zawsze robi mi calkowicie na zlosc :confused: @ jedna zolzowata :angry:
    --
  5.  permalink
    Pszolko ale to dopiero 20dc. Wiec chyba nie przyjdzie.
    --
  6.  permalink
    magdalenkol niestety ale ja mialam nawet 14dc takich mialam 2 i mialam tez 18dniowy cykl ten wczesniejszy wiec nigdy nic nie wiadomo.Biore bromka i luteine zeby wydluzyc cykl ale najwidoczniej na mnie nie dziala jzu bromek ani luteina.
    --
  7.  permalink
    Pszczolko nie mozesz myslec o najgorszym . Badz cierpliwa ja wierze ze jednak nie przyjdzie.
    --
  8.  permalink
    magdalenkol dziekuje slicznie za pocieszenie.Postaram sie nie panikowac do jutra rana. Bo wtedy wszystko sie okaze.
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    pszczółeczko - :hugging: , może rzeczywiscie nie ma co sie dzisiaj martwić . Wiem łatwiej powiedzieć , trudniej to zrobić . Oby zołza nie przylazła .
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorpszczolka232
     permalink
    monus dziekuje slonce :hugging: co do wykresow udostepnionych dla wszystkich to ja mam :) Juz podaje linka
    Nie tego linka wkleilam :shamed:
    http://28dni.pl/pszczolka232/wykresy/2006-10-20
    --
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Pszczolko może jednak nie przyjdzie.
    Ja miałam właśnie PMS, już brzuch bolał jak na @, w dodatku rano tempka nieco spadła, a tu...no nie przyszła, a następnego dnia tempka się z powrotem podniosła no i teraz mam już 18 dniową fazę lutealną :wink:
  9.  permalink
    PaulaC ja wszystko rozumiem i mialabym jakas nadzieje ze mimo wszystko, ale ja mam 1 % szans na zajscie w ciaze naturalnie :( Wiec raczej to @ a nie fasoleczka,ktora notabene bardzo chce miec w brzuszku.
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Dobry wieczòr babeczki.
  10.  permalink
    Ide sie wykapac i spac. dobranoc babeczki.
    --
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Pszczólko 1 % to więcej niż zero. Szansa zawsze jest, nawet jeśli bardzo mała.
  11.  permalink
    hej dziewczyny, mam problem na moim wykresie i nie mogę powpisywać tempek, ale melduję posłusznie że tempka w dole i szykuje się do skoku :wink: ale kiedy on nastąpi... to się dowiemy wkrótce
    • CommentAuthorAgunia005
     permalink
    Dodałam się do tabelki na Wiki więc dodaję się i tutaj jako planujaca :wink: witajcie serdecznie :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ja chcialam tylko napisac ze jestesmy zywym przykladem ze CUDA sie zdarzaja :cheer:, miesiac temu lekarz powiedzial ze szansa jedna na milion i ze trzeba meza wyleczyc a tu miesiac po badaniach a 22dni po wizycie w klinice okazuje sie ze test wychodzi z 2 grubasnymi krechami. Dlatego dziewczyny nigdy sie nie poddawajcie. Ja na dzisiejszy dzien czekalam prawie 3 lata ale sie doczekalam :rainbow:

Inez to ja juz przygotowuje paczuszke zebys z mezulkiem wypila za nasze zdrowie. Teraz Wy jestescie w kolejce szczesciarzy :kissing:

a no i oczywiscie DZIEKUJE wam wszystkim za wsparcie i sle pozytywne wibracje :) :grouphug:
    • CommentAuthorlussy
     permalink
    Gratulacje AniuM:)
    Życzę Ci spokojnej ciąży:)

Pozdrawiam cieplutko
  12.  permalink
    AniaM dodajesz mi nadziei :hugging::kissing: GRATULUJE CI FASOLECZKI Z CALEGO SERDUCHA:flowers:
    Jak narazie @ nie dostalam i tempka w gorze.Bylam pewna,ze dzis @ sie zjawi bo ja nigdy nie mialam boli brzucha typowo @ tydzien przed nia.Bol brzucha oznaczajacy @ mialam dzien przed sama @ lub w dniu kiedy ona sie zjawiala a nie tydzien wczesniej dlatego myslalam,ze dzis zolza przylezie ale,ze nie przyszla to sie ciesze bo bede mogla juz w nowym cyklu normlanie zrobic IUI ktora jest dla mnie nadzija :bigsmile:
    Przepraszam was za to,ze wczoraj musialyscie czytac moje glupie zale i fochy :shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    pszczolka po to tu jesteśmy żeby się wzajemnie wspierać :kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorpszczolka232
     permalink
    zuzus dziekuje :hugging::kissing:
    Zastanawiam sie czy luteina moze mi powodowac wlasnie takie bole @.

AniaM jak sie pojawisz to ja bardzo chcialabym zobaczyc Twoj wykresik :bigsmile: Czy moglabys udostepnic dla mnie?? :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    widziałam ten wykresik cudowny, piękny z jednostajną tempką....:bigsmile:
    --
  13.  permalink
    zuza fajnie: bigsmile: ja tez bym bardzo chciala zobaczyc ten wykresik :bigsmile: uwielbiam ogladac wykresy ciazowe :bigsmile::
    --
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    AniuM jeszcze tutaj. MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE!!!!
    To już jesteśmy dwie w tym miesiącu!
    Czekamy na następne Dziewczyny :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorInez
     permalink
    Aniu, stoję w tej kolejce i stoję, mogłaby się szybciej posuwać naprzód :tongue: Adresik podałam, czekam na przesyłeczkę (choć myślałam, że żartujesz), a potem za Wasze zdrowie (całej czwórki) :wink: Dałaś mi dziś nadzieję... aż mi się ryczeć chce ze szczęścia :winkkiss:
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    Gratulacje dla kolejnej szczęśliwej przyszłej mamusi!! :clap:
    Oby nas było coraz więcej :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormala_mi
    • CommentTimeNov 8th 2006
     permalink
    AniaM gratulki ogromne :cheer::clap::crazy::swingin: Mam nadzieję, że i ja niedługo dołączę do zafasolkowanych :)
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    Kurczę jak się cieszę, AniaM gratulacje:crazy::crazy::crazy: cieszę się że Wam się udało!!
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    AniuM jesio tu Ci pogratutlujemy - huuuuuuuurrrraaaaaaaaaaaaa :clap::clap::cheer::cheer::clap::clap::cheer::cheer:
  14.  permalink
    jejku aniuM ogromne gratulacje wspaniała wiadomość
    • CommentAuthorAgunia005
     permalink
    AniuM gratuluje serdecznie :cheer::clap::cheer: i trzymam kciuki by całe 9 miesiecy minęło spokojnie.
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    Dziewczyny mam pytanko, jestem początkująca w tym obszarze i programie, nie wiem dlaczego zniknęły mi notatki które umieszczam na moim wykresiku? jak chcem je edytować to są, a na wykresie ich nie widać, coś źle zrobiłam?
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    aniu i ty ci pogratuluje :crazy::crazy::crazy: wiedzialam ze jestes ta jedna na milion ;) a ty niechcialas wierzyc ??
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Aniu - jeszcze raz moje serdeczne gratulacje . :cheer:
    Dziewczyny zaczełam mierzyc tempke , wykresik mam udostępniony . Tylko trochę mnie dziwi ta dzisiejsza tempka 36,70 . to dość wysoko jak dla mnie .Aż żałuję teraz że nie mierzyłam wcześniej. Ale tak to jest jak się obrażę na termometr ( który nie winien , że @ przylazła ). Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia.
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorMadzia81
     permalink
    Gratuluje przyszłym mamusiom:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Heh... Ja wczoraj robiłam teścik, ale była jedna krecha... Przedwczoraj powinnam dostać @, ale jakoś do dziś nie przyszła... Myślicie, że są jakieś szanse, że test się mylił? //dodatkowo robłam go wieczorem, a nie rano...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    mógł się mylić poczekaj jeszcze parę dni i zrób test ale z rannego moczu - powodzenia!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeNov 8th 2006 zmieniony
     permalink
    Madziu - poczekaj jeszcze troszke i powtórz test albo od razu idź na bete do laboratorium.
    Jak sobie popatrze na mój poprzedni wykresik , to aż płakac sie chce , taki ładny a tu nic .
    :cry:. Sąsiadka kazała mi powtórzyc test , bo mówi ze to że przyszła @ to nie znaczy że nie jestem w ciaży. Kurcze i zamotała mi w głowie.Ale tylko na moment , bo jak realnie popatrzyłam , to po prostu nie udało się po raz kolejny. Oj ciemno widzę tę naszą 10 rocznice slubu. Będzie bez brzuszka.
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Mona, jak ty sie tyle juz sterasz to czemu nie robisz insemy albo laparoskopi?Moze warto dzialac w ten spoosòb.
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Aniu M suuuuper!!!!!!!!! gratuuulacje!!!
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    ewaroby- miałam robiona 5 lat temu droźność jajowodów i okazało się , ze ok. Teraz jak zaczełam na nowo robić badania hormonów to sie okazało , że wiele z nich mam za dużo , więc myśle , że leczenie pójdzie w kierunku leków hormonalnych . Dodatkowo okazało sie ze w prawym jajniku same małe pęcherzyki , ale w lewym w poprzednim cyklu był pęcherzyk dojrzewający. Więc wyniki hormonów i prawy jajnik wskazuje na PCO ale lewy jajnik jeszcze sam jakoś kula do przodu i nic już nie wiem. Lekarze jak zobaczyliu w zesżłym cyklu że w lewym pęcherzyk pękł , to kazali się starać , puścili do domu i powiedzieli zebym sie nie przejmowała innymi wynikami. Ale widać gdzieś lezy problem . W piatek ide do ginka . zobaczymy co tym razem powie. Zapytam go o inseme , a laparoskopie kiedy sie wykonuje ?
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorMadzia81
     permalink
    Mona, zobaczysz, że będzie dobrze :hugging:
    Cieba mieć nadzieję... :) A może już tegoroczny prezent pod choinkę będzie dla Ciebie najpiękniejszy? Nie można mieć takiego nastawienia- WIERZĘ W TO, ŻE CI SIĘ UDA!!!!!! I trzymam kciuki!!!!:kissing:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Laparoskopia to jest ostatnie badanie najbardziej dokladne.Robia ci dziurki w brzuszku i sonda patrza co jest nie tak,to tak na chlopski rozum.Robi sie ja w przypadkach kiedy nie mozna znalezc przyczyny nieplodnosci bo jest najdokladniejsza.Ja w przyszlym roku pròbuje insemy a potem wlasnie laparoskopie.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.