Najlepiej jak dojdzie do monitoringu i badań w połowie cyklu żeby Cie ginek położył na 2-3 dni na oddziale , tam naparawde robią sporo badań . Sama byłam i jestem mile zaskoczona.
Witam serdecznie Czy mogę się dołączyć do starających? Może coś powiem krótko o sobie A wiec jestem ze Szczecina, mam 24 lata, mężatka od 17 miesięcy ( a tak ogólnie jesteśmy razem 7 lat ) No i zdecydowaliśmy się na dzidziusia. Próby zaczynamy w tym miesiącu. Bardzo chciałabym dołączyć do waszego grona.
A wy wszystkie dziewczyny prowadzicie? Ja mam dziś 13 dc wiec najwyzej zaczne w przyszlym miesiacu choc mam wielka nadzieje ze juz nie bedzie takiej potrzeby Dziewczyny powiedzcie mi czy zawsze sluz w dni plodne jest taki przejrzysty? Bo ja mam narazie taki bardziej białawy, mleczny, gęsty. Dni plodne zaczynaja mi sie mniej wiecej od jutra.
Amazonko - jesli para stara się , bądź współżyje bez zabezpieczenia przez ponad 2 lata i nadal kobieta nie zachodzi w ciążę , to chyba warto zacząć robić jakieś badania .
Mona, chodziło o badania wymagane do IUI. Niektórzy się wzburzyli na takie wymagania. Alma, przejrzysty śłuz płodny jest oznaką zdrowia! Ja też mam białawy, gęsty = niepłodny przed wystąpieniem płodnego.
HELLO wszystkie dziewczyny w ten deszczowy dzien ta pogoda jest dobijajaca a w nocy pelnia co niektorym nie daje spac jak czytalam o tychg waszych badaniach to oczy stanely mi jak slup !! ile kasy idzie na takie badania ??
Roska - lepiej nie pytać , ja zaczełam robić prywatne , ale po zbadaniu kilku hormonów i sprawdzeniu ile jeszcze przede mna zapisałam sie do przychodni do ginka i co sie dało to na NFZ . Zobaczymy co mi jutro powie . Ciekawa jestem co mnie jeszcze czeka. Dostałam wczoraj namiary na zielarke , po której ziołach ponoć zdarzały sie cuda i dziewczyny zachodziły w ciążę . Jak chcecie to podam , ale Ona jest ze starego Sącza.
Mam na imię Monika i od 2 lat staram się o dzidzię. Jestem po laparoskopii( miałam torbiele na jajnikach), brałam przez pół roku Danazol, teraz przez kilka cykli brałam Clostylbegyt, ale nic z tego Mój gin mówi, że mam problemy z jajeczkowaniem Właśnie dostałam skierowanie do kliniki leczenia niepłodności i idę w przyszłym tygodniu. Trochę się boję co mi tam powiedzą
Witaj moja imienniczko , spokojnie . Najważniejsze ze będziesz w rękach specjalistów . Problemy z jajeczkowaniem można łatwo naprawić , bierze się w tym celu odpowiednie leki . Główka do góry . Będzie dobrze .
Bedziemy trzymały Moniko , o to to nie musisz sie martwić , niektóre z nas juz paznokcie skróciły bo tak sie wrzynają przez to trzymanie non stop kciuków , a okazji tutaj nie brakuje A mozesz zdradzic do jakiej kliniki idziesz , w jakim mieście?
wow oczekujaca a gdzie on daje te lekcje tanca :) czy mozesz zdradzic cene takiego kursu ?? sama kiedys chcialamchodzic na takie cos ale u mnie wtedy niebylo zadnej szkoly tanca
dziewczyny u nas wszystko super :) mamy sie wzorcowo wiec zadnych medykamentych oprocz kwasu foliowego nie mam zaleconych, no i duuuzo mam odpoczywac i sie oszczedzac, kolejna wizyta 7 grudnia :) alez mi cieplo na serduszku, juz moge sie oficjalnie cieszyc bobas ma cale 13mm wielkosci jest ladnie zagniezdzony w macicy no i to wlasnie dzisiaj konczy mi sie 6 tydzien :) tzn 6tyg 0 dni pozdrawiam