Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorRosa
    • CommentTimeNov 9th 2006
     permalink
    MAJU wow jedne zajecia tyle kosztuja czy kurs ??
    i ile zajecia trwaja :) i czy czeba miec swojego partnera :) 100 pytan do ...:wink:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    ale byk :shamed: trzeba :cry:
    •  
      CommentAuthormaja28
    • CommentTimeNov 9th 2006 zmieniony
     permalink
    nie ja chodze bez męża...to jest opłata za miesiąc dwa razy w tygodniu:bigsmile:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    a MAZ nie zazdrosny?
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    czesc laseczki :bigsmile: witajcie nowe kolezanki :bigsmile: ale dzis u mnie było zimno, straszny wiatr i deszcz;okropnosc
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    CZESC Asia
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Ewa troszeczkę:bigsmile: nawet przyjechał po mnie....a w domku jak zobaczył mnie w takich spodenkach obcisłych to odrazu...ale się wystroiłaś:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    mój M zastrajkował jak mu zaczęłam przebąkiwać o kursie i zdecydowanie powiedział, że samej mnie nie puści
    oczekująca ty to masz postępowego M:wink:
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Witam :)

Mnie kiedyś mąż namawiał, żebyśmy poszli na kurs tańca. A taki był anty jeszcze rok temu :rolling: Przed weselem mu się odmieniło i nagle zapragnął tańczyć. Na weselu prawie nie schodził z parkietu :jumping: A potem wymyślił, żeby iść na kurs. Ja kiedyś chodziłam i umiem tańczyć. Troszkę z resztą małża podszkoliłam... Ale jemu to chyba za mało :tooth:
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    dzien doberek wszystkim, czy dzis imprezka na 28 jest? ja bede czekac jak mój M wróci z pracy wiec sie pisze, wiecie co moje temki przypominają mi jazdę samochodem w zeszły piatek, tak powolutku jak nigdy , jak patrze na te 2 cykle wstecz to normalnie szok, taki jakis spokojny, ale dobrze przynajmniej wiem że wszyztko oki, życze miłego dnia i zajżę wieczorkiem:-))))
    --
  1.  permalink
    Witam was :bigsmile:
    U mnie dzis pogoda jest znosna tzn raz na jakis czas wychodzi slonko puszcza oczko i znow sie chowa za hmurke :bigsmile: Moj malz dzis idzie na badanka chyba sie stresuje tym za niego :shamed: Chcial abym poszla znim ale niestety szefowa mnie nie wypusci wczesniej z pracy wiec musi isc sam na badnie :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeNov 10th 2006
     permalink
    Czesc babki,ja kocham italie najbardziej za klimat ,dzis 9 listopada 19 stopni i sloneczko.
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    oj ewa przestań...:cry: u mnie nie pada ale jest 4 stopnie...i wieje....brrrr:devil:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    ewa dzis jest 10 listopada :bigsmile:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    ale jaja,a no tak 10...
  2.  permalink
    ewaroby nie przejmuj sie ja dzis bylam pewna ze mamy pazdziernik nie listopad :shamed:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    haha - ja tez czasami żyję według jakiegoś innego czasu - dni mi się mylą . Miałam iść dzisiaj do ginka , ale w rejestracji telefonu nie odbierają , nie wiem co się dzieje , kto wie czy nie strajkują :sad:
    Hoguś - powoli , powoli a do celu . Buziaki.
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    chyba ta moja cisza bedzie od czasu do czasu zmacona bólem, dzis jajniki sie co troszke odzywają i w krzyzu mnie boli, na razie tylko piersi sa spokojne, u mnie tez raz słońce swieci raz zachodzi, a mnie sie tak chce spac ze dzis zjechałam wczesniej do domu, chyba sobie zrobie popołudniowa drzemke:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mona a moze maja dzien wolny? jutro jest swieto wiec pracownicy panstwowi (urzednicy policjanci sluzba zdorwia ale nauczyciele nie) moga sobie odebrac dzien wolnego bo swieto przypada w weekend, akurat moze dzisiaj sobie juz twoja przychodnia leniuchuje?
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    Ania moze tak byc my sobie odbieramy dzien wolny teraz w poniedziałek:bigsmile:czyste lenistwo:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    kto wie AniuM , ja to mam pecha , no nic , nie dzisiaj to za tydzien
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    dziewczyny ale mnie boli w krzyzu normalnie wysiedzieć nie moge przy kompie:confused:
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    a to czemu ???
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    no nie wiem chyba za szybko sie cieszyłamże nic mnie nie boli, piersi czuje ze sie zmieniły ale zawsze tak mam w połowie cyklu na szczęscie nie bola ale ten krzyz, czasami odezwie sie jajnik , raz jeden raz drugi
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    hoga nie panikuj zobaczymy co z tego wyjdzie..masz tyle serduszek na wykresie....że twoje szanse to 99,9%:bigsmile:
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    ja nie panikuje, jest oki tylko to mi dokucza , jak mówiłam czekam na @ bo sie na aerobik zapisałam, na siłownie tez, a co do serduszek to tylko poprzedni cykl był taki skromniejszy u mnie tyle jest co miesiac, i jakos nic nie wychodziło, wiec spoko
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    a ja zapisałam się do szkoły tańca ...już pierwsze zajęcia mam za sobą..:bigsmile:
    • CommentAuthorHoga
    • CommentTimeNov 10th 2006 zmieniony
     permalink
    no czytałam, u mnie w tym klubie fitness to jest taki aerobik z elementami tańca , jak ktoś lubi tańczyc, podreperuje kondycje i tez chyba sie zapisze na takie zajęcia:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    ja poszłam na salse...pierwszy taniec był czacza...Hakiel prowadzi całkiem miły jest....:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    myślałam jeszcze żeby zapisać sie na taniec brzucha...:bigsmile:
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    ooooooooooo brzucha mówisz, ja dwa lata nigdzie nie chodziłam odkąd sie t przeniosłam i troszke mi przybyło, wiec juz wykupiłam karnet zeby potem nie powiedziec ze znowu miesiac poczekam, mój teraz róznie bedzie pracował t akurat bede mogła jakos luke w tym czasie zapełnić
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    a zwłaszcza że zima idzie i święta to tak przed świętami zgubię żebym mogła w święta się najeść i wyjdzie na zero :bigsmile:
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    jak bedziesz chodzic cały czas to nawet jak w świeta pojesz sobie to potem i tak zgubisz:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    baby nie gadajcie o grubnieciu... ja mam ciagle problem z nadwaga i od poniedzialku miala byc dietka ale jakos i tak nie mialam apetytu wiec nie zaczelam a od tego poniedzialku juz przeciez nie zaczne... dupa myslalam ze zdaze sobie spokojnie schudnac a tu niespodzianka.. o ja glupia ze odchudzanko odkladalam....
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    ale teraz będziesz piękniała w oczach Aniu.....nawet jeśli sie przytyje 20 kg to nic w porównaniu z tym że dziecko się urodzi..śliczne różowe, zdrowe...:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    jakos mam awersje do rozowego wiec ja poprosze o kremowe bobo :) na razie obajw doadtkowy to wysyp syfkow na twarzy co mi sie w ogole nie podoba...
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    AniuM ja tez mam problemy z tym :P głownie na brzuchu :P ale bynajmniej teraz w zime dzidzi bedzie ciepło :))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kfiatuszku dooobre, ja mam z 10kg nadwagi i wsyzstko w bioderkach i na oponce wiec akurat w meijscach gdzie najbardziej przytylam w ciazy z mala, az strach pomyslec... no ale za to cyce poszly mi juz 4cm, po tamtej ciazy mialam miseczke DD pozniej wrocily na male C a teraz z C chca wylazic wrrr
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    ja mam prawie nadwage :P tzn zblizam die do ostatecznej granicy :P no ale hmmm w ciazy to jeszcze nie bylam :P ale u nas to rodzinne :P a mnie jeszcze nie wyłajza :P hmmm ale sie jakos dopasowały :))
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    o to M pewnie zachwycony :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    zuzka zebys wiedziala ze zachwycony tyle ze mnie jeszcze troche bola wiec ograniczam mu te zachwyty od tygodnia :devil:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    tak a one rosną i rosną , znam to ! najprzyjemniejsze było kupować wiekszy stanik, kiedy już bokami się wylewały
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    zuzka a ja wchodzilam do skelpu i slyszalam TAAAAAAAAKICH rozmiarow to my nie mamy :confused: ale teraz sis powiedziala ze jak tylko wroci do domu (czyli do USA) to od razu mi ciazowych ciuszkow paczke wielka szykuje. dziwnym trafem (albo moj maz powiedzial a sie nie przyznaje) przywiozla mi teraz 2 pary spodni ciazowych!!!!!
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    ech ja swoim biustem w ciąży byłam zachwycona , akuratny, sterczący, jędrny , a teraz po Julce jak murzynka :cry:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    dzień dobry wszystkim, ale mi sie chce spac a ak sie położe to wstaje bbo ulezec nie mogę, ale dzis wolne wiec potem odespie, MM juz zawieziony do pracki i bedzie dopiero po 22:30....nie podoba mi sie to nioo,papa
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
    • CommentTimeNov 11th 2006
     permalink
    HIHI ZUZA ale mnie rozbroilas ty opisem swojego biustu ;) nieprzejmuj sie ja tez takowy mam :cry: ale po synu :crazy: ale do dnia dzisiejszego ma do nich sentyment :) :crazy:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :bigsmile: bo jeszcze rok temu go karmily ::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    no moja mała ssała cyca tylko 4 miesiące bo zwyczajnie nie chciała, ale teraz żywo się nimi zaintreresowała, podchodzi i mówi cycy, cycy, głaszcze , całuje, co to będzie jak drugie zacznie ciagnąć, czy mała "odda" cyce dzidzi , ech ciężko może być.
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    CZESC. Pewnie was zbulwersuje,moja kolezanka po dzieciach zrobila sobie nowe cycuszki bardzo ladne i na kredyt bo zle sie czula z tymi wiszacymi zrobila to dla siebie bo maz ja kocha i tak i tak.
  3.  permalink
    Witajcie :wink::wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.