Mnie kiedyś mąż namawiał, żebyśmy poszli na kurs tańca. A taki był anty jeszcze rok temu Przed weselem mu się odmieniło i nagle zapragnął tańczyć. Na weselu prawie nie schodził z parkietu A potem wymyślił, żeby iść na kurs. Ja kiedyś chodziłam i umiem tańczyć. Troszkę z resztą małża podszkoliłam... Ale jemu to chyba za mało
dzien doberek wszystkim, czy dzis imprezka na 28 jest? ja bede czekac jak mój M wróci z pracy wiec sie pisze, wiecie co moje temki przypominają mi jazdę samochodem w zeszły piatek, tak powolutku jak nigdy , jak patrze na te 2 cykle wstecz to normalnie szok, taki jakis spokojny, ale dobrze przynajmniej wiem że wszyztko oki, życze miłego dnia i zajżę wieczorkiem:-))))
Witam was U mnie dzis pogoda jest znosna tzn raz na jakis czas wychodzi slonko puszcza oczko i znow sie chowa za hmurke Moj malz dzis idzie na badanka chyba sie stresuje tym za niego Chcial abym poszla znim ale niestety szefowa mnie nie wypusci wczesniej z pracy wiec musi isc sam na badnie
haha - ja tez czasami żyję według jakiegoś innego czasu - dni mi się mylą . Miałam iść dzisiaj do ginka , ale w rejestracji telefonu nie odbierają , nie wiem co się dzieje , kto wie czy nie strajkują Hoguś - powoli , powoli a do celu . Buziaki.
chyba ta moja cisza bedzie od czasu do czasu zmacona bólem, dzis jajniki sie co troszke odzywają i w krzyzu mnie boli, na razie tylko piersi sa spokojne, u mnie tez raz słońce swieci raz zachodzi, a mnie sie tak chce spac ze dzis zjechałam wczesniej do domu, chyba sobie zrobie popołudniowa drzemke
mona a moze maja dzien wolny? jutro jest swieto wiec pracownicy panstwowi (urzednicy policjanci sluzba zdorwia ale nauczyciele nie) moga sobie odebrac dzien wolnego bo swieto przypada w weekend, akurat moze dzisiaj sobie juz twoja przychodnia leniuchuje?
no nie wiem chyba za szybko sie cieszyłamże nic mnie nie boli, piersi czuje ze sie zmieniły ale zawsze tak mam w połowie cyklu na szczęscie nie bola ale ten krzyz, czasami odezwie sie jajnik , raz jeden raz drugi
ja nie panikuje, jest oki tylko to mi dokucza , jak mówiłam czekam na @ bo sie na aerobik zapisałam, na siłownie tez, a co do serduszek to tylko poprzedni cykl był taki skromniejszy u mnie tyle jest co miesiac, i jakos nic nie wychodziło, wiec spoko
no czytałam, u mnie w tym klubie fitness to jest taki aerobik z elementami tańca , jak ktoś lubi tańczyc, podreperuje kondycje i tez chyba sie zapisze na takie zajęcia
ooooooooooo brzucha mówisz, ja dwa lata nigdzie nie chodziłam odkąd sie t przeniosłam i troszke mi przybyło, wiec juz wykupiłam karnet zeby potem nie powiedziec ze znowu miesiac poczekam, mój teraz róznie bedzie pracował t akurat bede mogła jakos luke w tym czasie zapełnić
baby nie gadajcie o grubnieciu... ja mam ciagle problem z nadwaga i od poniedzialku miala byc dietka ale jakos i tak nie mialam apetytu wiec nie zaczelam a od tego poniedzialku juz przeciez nie zaczne... dupa myslalam ze zdaze sobie spokojnie schudnac a tu niespodzianka.. o ja glupia ze odchudzanko odkladalam....
ale teraz będziesz piękniała w oczach Aniu.....nawet jeśli sie przytyje 20 kg to nic w porównaniu z tym że dziecko się urodzi..śliczne różowe, zdrowe...
kfiatuszku dooobre, ja mam z 10kg nadwagi i wsyzstko w bioderkach i na oponce wiec akurat w meijscach gdzie najbardziej przytylam w ciazy z mala, az strach pomyslec... no ale za to cyce poszly mi juz 4cm, po tamtej ciazy mialam miseczke DD pozniej wrocily na male C a teraz z C chca wylazic wrrr
ja mam prawie nadwage :P tzn zblizam die do ostatecznej granicy :P no ale hmmm w ciazy to jeszcze nie bylam :P ale u nas to rodzinne :P a mnie jeszcze nie wyłajza :P hmmm ale sie jakos dopasowały :))
zuzka a ja wchodzilam do skelpu i slyszalam TAAAAAAAAKICH rozmiarow to my nie mamy ale teraz sis powiedziala ze jak tylko wroci do domu (czyli do USA) to od razu mi ciazowych ciuszkow paczke wielka szykuje. dziwnym trafem (albo moj maz powiedzial a sie nie przyznaje) przywiozla mi teraz 2 pary spodni ciazowych!!!!!
dzień dobry wszystkim, ale mi sie chce spac a ak sie położe to wstaje bbo ulezec nie mogę, ale dzis wolne wiec potem odespie, MM juz zawieziony do pracki i bedzie dopiero po 22:30....nie podoba mi sie to nioo,papa
HIHI ZUZA ale mnie rozbroilas ty opisem swojego biustu ;) nieprzejmuj sie ja tez takowy mam ale po synu ale do dnia dzisiejszego ma do nich sentyment :)
no moja mała ssała cyca tylko 4 miesiące bo zwyczajnie nie chciała, ale teraz żywo się nimi zaintreresowała, podchodzi i mówi cycy, cycy, głaszcze , całuje, co to będzie jak drugie zacznie ciagnąć, czy mała "odda" cyce dzidzi , ech ciężko może być.
CZESC. Pewnie was zbulwersuje,moja kolezanka po dzieciach zrobila sobie nowe cycuszki bardzo ladne i na kredyt bo zle sie czula z tymi wiszacymi zrobila to dla siebie bo maz ja kocha i tak i tak.