Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 11th 2006
     permalink
    ewaroby - mnie nie tak latwo zbulwersowac :)
    a co do cycow - moja mala ma do nich sentyment bo ciagala 18miesiecy i mimo ze to juz 3lata bedzie jak przestala to ciagle lubi sie przytulic, tez jestem ciekawa jak bedzie z oddaniem. a jesli idzie o jedrnosc to mimo ze nie stowsowalam zadnych kremow to jedyne co moim cycom po karmieniu dolega to rozstepy, jesli idzie o jedrnosc to spokojnie moge sobie nawet pozwolic na wyjscie bez stanika z domu.sama nie wiem jakim cudem spadajac z miseczki DD na C nie zrobily sie flaki :wink:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    mi tam takie nie przeszkadzają, MM też nie i w sumie nie mam z tego powodu kompleksów, na wyjscie zakładam super staniczek i wyglądam jak jędrna 18-stka ! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    cześć dziewczyny , jeju gdzie Wy wszystkie jesteście , czy tylko MM dzisiaj pracuje i ja sama jestem w domu ? :sad:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    oj ty biedna ja dopiero włączyłam kompa , musiałam domek oporządzić i obiadek ugotować.
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    a ja mam dzisiaj doła i nic mi sie nie chce . Uffff żeby ten dzień szybko minął .
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    a ten dół związany z czymś konkretnym czy tak ogółem?
    ja osobiście jeszcze kilka dni temu byłam w euforii, że mam już ustalone badania i tylko @ musi przyjść, a tu @ ni widu ni słychu :sad: dawno tak do niej nie tęskniłam a ta co??? mimo, że już termin to nie przychodzi (dla niewtajemniczonych w ciąży nie jestem); i tak sobie z tej euforii spadłam w dołek :confused:
    jutro za to jedziemy do naszych 4-miesięcznych chrześniaków i wiecie jakie mieszane uczucia mam jak te maleństwa tulę? za dwa miesiące urodziłabym swoje a tu nici... kto zna jakieś czary na przywołanie @?
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    ponoć alkohol i przytulanko moga przyspieszyc . Na mnie rzeczywiscie czasami działało :shamed:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormala_mi
    • CommentTimeNov 12th 2006
     permalink
    Ale tu dziś pusto :jumping:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    no to w listopadzie mamy już 3 zafasolkowane...:bigsmile:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    wiem o 2 a kto jest trzecią?
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    zebrra:bigsmile:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    oczekujaca to juz są 4 :P na listopadowych fasolkach jedna sie jeszcze dopisała :) nie pamietam nicka :P:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    doczytałam :D Matasiak :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 12th 2006 zmieniony
     permalink
    dziewczyny jest juz nas listopadowych ciazowek 5 - JUSIAS tez juz podwojnie potwierdzona (beta i z moczu) no no pierwsza dekada miesiaca bardzo owocna :smile:
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    no ładnie sie rozkręciło, ciekawe jaki bedzie koniec miesiaca, komu jeszcze bedziemy gratulować:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 12th 2006 zmieniony
     permalink
    prawdziwy wysyp w tym miesiacu sie zaczal :crazy:
    dzisiaj mamy 12 dzien miesiaca i sztuk 5 wiec patrzac matematycznie powinno byc jeszcze o jakies 7-8 dziewczyn wiecej. miejmy tylko nadzieje ze TEN tam na gorze wskaze kolejne uzytkowniczki 28dni.
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    No to Aniu trzeba bacznie obserwować, aż jestem ciekawa sredniej w tym miesiącu, i ciekawe kto bedzie w grudniu, bedę wiernie im kibicować, ale mi sie nudzi i ckni do MM jest na popołudniu w pracy , niesprawiedliwe ja mam wolne a on juz nie, ale wieczorkiem hmmmm.....:-)) miło bedzie sie przywitać:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    czesc laseczki!wczoraj skonczylismy remont naszego "m" dzis posprzatałam z tego najwiekszego brudu a od jutra generalne sprzatanie. mam tylko nadzieje,ze nie bedzie padac, bo chce tez myc okienka
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Dobry wieczòr.
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    dobry wieczór, własnie oglądam finał tańca z gwiazdami, ciekawe kto wygra?:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    tu tez jest taniec z gwiazdami...
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    no tez jest dzis jest finał 4 edycji, i choc wcześniej oglądałam z doskoku to teraz oglądam finał bo jestem ciekawa kto wygra
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    witajcie
    :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    Dziewczynki hallo, jak wieczorek?
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    troche nudno
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    a jutro poniedziałek i zaś do pracy. a tak zimno:confused:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    a ja mam jutro wolne za świeto sobotnie:bigsmile:, podjade tylko popołudniu wezme autko firmowe i do domciu:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    ale masz fajnie
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    od dwóch dni mam zamiar prasować ale jakos zebrać sie nie mogę
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    chyba ide się położyć, poczytam coś sobie.
    Żegnam i życze miłej nocy:trompet:
    --
  1.  permalink
    Witam was poniedzialkowo :smile:
    Mam nadzieje,ze dzis ktoras z was pochwali sie II kreskami :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorHoga
    • CommentTimeNov 13th 2006
     permalink
    pszczółka oprócz tych już 5 potwiedzonych to sama jestem ciekawa kto jeszcze ma niedługo termin @, az sobie sprawdzę na wiki:-))):bigsmile:
    --
  2.  permalink
    hoga ja juz sprawdzalam :bigsmile: Mycha i lussy :bigsmile: no a ja jutro badz pojutrze :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    oj to trzymam kciuki za was trzy:bigsmile:byłaby fajna srednia na ten miesiąc:bigsmile:, a ja rano miałam spokuj a teraz znowu plecy bola ja na @ ,wczoraj najadłam sie mandarynek a teraz z taleta sie roztac nie moge, łakomstwo niepopłaca
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    patrzyłam na wykres lussy ostatni jaki ja mogę zobaczyć to sie skończył 18 października , nie wiem jak tam dalej jej szło, bo to 3 tygodnie temu
    --
  3.  permalink
    hoga no wlasnie ciekawe a moze ona zrezygnowala z pomiarow. co do mnie to ja z tej trojki raczej wypadne tylko nie wiem czy jeszcze dzis,jutro czy pojutrze :smile: Juz odczuwam @ :confused: No ale oczywiscie nowy cykl nowa nadzieja a u mnie bedzie ogromna :bigsmile: a teraz niech ta zolza sobie posiedzi kilka dni i niech idzie sobie na cale 9 miesiecy :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    ja sie wybieram do ginka i po @ bede chciała badanka zrobić, w marcu miałam same USG i było wszystko oki zobaczymy co powie teraz, bede chciała aby bardziej szczególowo popatrzył:bigsmile:
    --
  4.  permalink
    A wogule w tygodniu jest wiecej babeczek testujacych i to sie rozklada tak najpierw ja potem lussy,Asia77,anuś,mycha,Asiula82 :bigsmile:
    Hoga to ja trzymam kciuki za badanka :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    Cześć dziewczyny, widzę że gronko przyszłych mamuś i starających się powiększa się sukcesywnie, a to cieszy:bigsmile: gratulacje dla tych co się im udało:clap: ja czekam... termin @ to 17.11. ale lecę do Włoch służbowo od czwartku do niedzieli mnie nie ma, i obawiam się że zmiana klimatu mi wszystko pokręci i albo dostanę wcześniej @, albo później a tak najlepiej to wcale:peace: jak na razie nie dopisuje nic do mojego wykresiku bo skończył mi się miesięczny okres bezpłatnego użytkowania ale jak za tydzień pojawi się wstrętna @ to wykupuje pakiet, narazie dopisuje tempki w notesiku od soboty 37,2, 37,3, 37,0, jak będzie spadać tzn, że nic z tego?
    --
  5.  permalink
    asiula napisze Ci jak ja mam.zawsze w dniu @ tempka mi spada o kilka stopni jak danego dnia tak mam to wiem,ze na 100% @ sie zjawi. Ale u mnie jest to spadek dosc znaczny i nie stopniowy tylko od razu na lep na szyje.Zyze Ci abys mimo wszystko @ nie dostala :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormala_mi
    • CommentTimeNov 13th 2006 zmieniony
     permalink
    Cześć forumeczki !! :bigsmile:

Asiula82, bywało już i tak wśród moich koleżanek, że niektórym tempka spadała jak na @, a potem znów szła w górę i @ się nie pojawiała... Więc różnie z tym bywa ;)
    Ja mam taki sam termin @ jak Ty :tooth: Czyli co? Trzymamy kciuki by nam nie spadła :peace:
  6.  permalink
    Ja pisalam ze u mnie do tej pory bylo tak,ze jak tempka spadla dostawalam @ Ale jak wiadomo kazda kobieta jest inna i kazdej organizm inaczej bedzie reagowal :bigsmile: bede trzymac kciuki za was :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    Trzeba mieć nadzieję, ale jak nie tym razem to następnym, kiedyś się uda, właśnie wyrywam się z pracy po wyniki progesteronu, biorę drugi cykl i mam przestać jak wyniki będą ok,

mała mi mam nadzieję że Tobie też się uda, razem zawsze raźniej, pozdrowionka
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    to ja tylko chcialam powiedziec ze zadnej z was nie wolno tracic nadziei, jak nei teraz to za miesiac a jak nie zamiesiac to za kilkla miesiecy ale sie uda. zobaczycie. bede 3mala kciuki i podsylala pozytywne wibracje i zarazkow caaaaaaaaaala mase #*@#$%^&*&%#@^&**#%^*^%$#***$%#$^#^#
  7.  permalink
    Ja na zarazki jestem zachlanna wiec lapie ile wlezie.:cheer::cheer:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    ja tez zbieram wiruski, jak sie uzbiera jupokaźna kolekcja to akurat będzie jak znalazł:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
    • CommentTimeNov 13th 2006 zmieniony
     permalink
    hejka,
    no to ja też troszke wezme tych zarazków :bigsmile::bigsmile:
    --
    • CommentAuthorlussy
     permalink
    Hej :) Ciekawskie kobietki:) Miło że podglądacie:)

Ja zatestuję w piątek jak @ do tego czasu nie przyjdzie:) Chociaż wątpię żeby nie przyszła - bo mieliśmy z mężem tylko niestety jeden celny strzał w tym cyklu (praca praca eh - tak to ja się nigdy nie doczekam bobaska - jak ja juz mogę do woli to teraz mąż się zapracowuje):) No nic:) Pomarudziłam sobie:)
    Pozdrawiam wszystkie cieplutko:)
    Lussy
    • CommentAuthorgusiaczek
     permalink
    Witam dziewczyny!
    Czy któraś z Was mimo iż była w ciązy, test ciążowy wyszedł negatywnie? Bo ja zrobiłam 3 testy - wszystkie wyszły negatywnie. Wspomne, że każdy z nich robilam o różnej porze (po terminie planowanej @), i każdy był innego producenta.Ostatni tes zrobiłam wczoraj a dzisiaj poszłam na badanie krwi na obecność Beta HCG (wyniki jutro). Planowany termin @ minął 7 dni temu, więc jakaś przyczyna jej braku musi być. Żadnych stresujących sytuacji nie miałam.Nie biorę i nie brałam żadnych leków.Czy to możliwe,że testy nie wyszły dlatego że steżenie Bety było za niskie? Ale z drugiej strony, przecież testy robiłam kilka dni po terminie @.
    Dziwewczyny, jeżeli macie podobne doświadczenia, odpiszcie. Strasznie się denerwuje tymi wynikami Bety i musiałam sie wygadać :smile:
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    myszorce wyszedł i nie tylko Jej, z tego co wiem - czasem warto poczekać parę dni jeśli miesiączka nie wystąpi i powtórzyć test.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.