ewaroby - mnie nie tak latwo zbulwersowac :) a co do cycow - moja mala ma do nich sentyment bo ciagala 18miesiecy i mimo ze to juz 3lata bedzie jak przestala to ciagle lubi sie przytulic, tez jestem ciekawa jak bedzie z oddaniem. a jesli idzie o jedrnosc to mimo ze nie stowsowalam zadnych kremow to jedyne co moim cycom po karmieniu dolega to rozstepy, jesli idzie o jedrnosc to spokojnie moge sobie nawet pozwolic na wyjscie bez stanika z domu.sama nie wiem jakim cudem spadajac z miseczki DD na C nie zrobily sie flaki
mi tam takie nie przeszkadzają, MM też nie i w sumie nie mam z tego powodu kompleksów, na wyjscie zakładam super staniczek i wyglądam jak jędrna 18-stka !
a ten dół związany z czymś konkretnym czy tak ogółem? ja osobiście jeszcze kilka dni temu byłam w euforii, że mam już ustalone badania i tylko @ musi przyjść, a tu @ ni widu ni słychu dawno tak do niej nie tęskniłam a ta co??? mimo, że już termin to nie przychodzi (dla niewtajemniczonych w ciąży nie jestem); i tak sobie z tej euforii spadłam w dołek jutro za to jedziemy do naszych 4-miesięcznych chrześniaków i wiecie jakie mieszane uczucia mam jak te maleństwa tulę? za dwa miesiące urodziłabym swoje a tu nici... kto zna jakieś czary na przywołanie @?
prawdziwy wysyp w tym miesiacu sie zaczal dzisiaj mamy 12 dzien miesiaca i sztuk 5 wiec patrzac matematycznie powinno byc jeszcze o jakies 7-8 dziewczyn wiecej. miejmy tylko nadzieje ze TEN tam na gorze wskaze kolejne uzytkowniczki 28dni.
No to Aniu trzeba bacznie obserwować, aż jestem ciekawa sredniej w tym miesiącu, i ciekawe kto bedzie w grudniu, bedę wiernie im kibicować, ale mi sie nudzi i ckni do MM jest na popołudniu w pracy , niesprawiedliwe ja mam wolne a on juz nie, ale wieczorkiem hmmmm.....:-)) miło bedzie sie przywitać
czesc laseczki!wczoraj skonczylismy remont naszego "m" dzis posprzatałam z tego najwiekszego brudu a od jutra generalne sprzatanie. mam tylko nadzieje,ze nie bedzie padac, bo chce tez myc okienka
oj to trzymam kciuki za was trzybyłaby fajna srednia na ten miesiąc, a ja rano miałam spokuj a teraz znowu plecy bola ja na @ ,wczoraj najadłam sie mandarynek a teraz z taleta sie roztac nie moge, łakomstwo niepopłaca
hoga no wlasnie ciekawe a moze ona zrezygnowala z pomiarow. co do mnie to ja z tej trojki raczej wypadne tylko nie wiem czy jeszcze dzis,jutro czy pojutrze Juz odczuwam @ No ale oczywiscie nowy cykl nowa nadzieja a u mnie bedzie ogromna a teraz niech ta zolza sobie posiedzi kilka dni i niech idzie sobie na cale 9 miesiecy
ja sie wybieram do ginka i po @ bede chciała badanka zrobić, w marcu miałam same USG i było wszystko oki zobaczymy co powie teraz, bede chciała aby bardziej szczególowo popatrzył
A wogule w tygodniu jest wiecej babeczek testujacych i to sie rozklada tak najpierw ja potem lussy,Asia77,anuś,mycha,Asiula82 Hoga to ja trzymam kciuki za badanka
Cześć dziewczyny, widzę że gronko przyszłych mamuś i starających się powiększa się sukcesywnie, a to cieszy gratulacje dla tych co się im udało ja czekam... termin @ to 17.11. ale lecę do Włoch służbowo od czwartku do niedzieli mnie nie ma, i obawiam się że zmiana klimatu mi wszystko pokręci i albo dostanę wcześniej @, albo później a tak najlepiej to wcale jak na razie nie dopisuje nic do mojego wykresiku bo skończył mi się miesięczny okres bezpłatnego użytkowania ale jak za tydzień pojawi się wstrętna @ to wykupuje pakiet, narazie dopisuje tempki w notesiku od soboty 37,2, 37,3, 37,0, jak będzie spadać tzn, że nic z tego?
asiula napisze Ci jak ja mam.zawsze w dniu @ tempka mi spada o kilka stopni jak danego dnia tak mam to wiem,ze na 100% @ sie zjawi. Ale u mnie jest to spadek dosc znaczny i nie stopniowy tylko od razu na lep na szyje.Zyze Ci abys mimo wszystko @ nie dostala
Asiula82, bywało już i tak wśród moich koleżanek, że niektórym tempka spadała jak na @, a potem znów szła w górę i @ się nie pojawiała... Więc różnie z tym bywa ;) Ja mam taki sam termin @ jak Ty Czyli co? Trzymamy kciuki by nam nie spadła
Ja pisalam ze u mnie do tej pory bylo tak,ze jak tempka spadla dostawalam @ Ale jak wiadomo kazda kobieta jest inna i kazdej organizm inaczej bedzie reagowal bede trzymac kciuki za was
Trzeba mieć nadzieję, ale jak nie tym razem to następnym, kiedyś się uda, właśnie wyrywam się z pracy po wyniki progesteronu, biorę drugi cykl i mam przestać jak wyniki będą ok,
mała mi mam nadzieję że Tobie też się uda, razem zawsze raźniej, pozdrowionka
to ja tylko chcialam powiedziec ze zadnej z was nie wolno tracic nadziei, jak nei teraz to za miesiac a jak nie zamiesiac to za kilkla miesiecy ale sie uda. zobaczycie. bede 3mala kciuki i podsylala pozytywne wibracje i zarazkow caaaaaaaaaala mase #*@#$%^&*&%#@^&**#%^*^%$#***$%#$^#^#
Hej :) Ciekawskie kobietki:) Miło że podglądacie:)
Ja zatestuję w piątek jak @ do tego czasu nie przyjdzie:) Chociaż wątpię żeby nie przyszła - bo mieliśmy z mężem tylko niestety jeden celny strzał w tym cyklu (praca praca eh - tak to ja się nigdy nie doczekam bobaska - jak ja juz mogę do woli to teraz mąż się zapracowuje):) No nic:) Pomarudziłam sobie:) Pozdrawiam wszystkie cieplutko:) Lussy
Witam dziewczyny! Czy któraś z Was mimo iż była w ciązy, test ciążowy wyszedł negatywnie? Bo ja zrobiłam 3 testy - wszystkie wyszły negatywnie. Wspomne, że każdy z nich robilam o różnej porze (po terminie planowanej @), i każdy był innego producenta.Ostatni tes zrobiłam wczoraj a dzisiaj poszłam na badanie krwi na obecność Beta HCG (wyniki jutro). Planowany termin @ minął 7 dni temu, więc jakaś przyczyna jej braku musi być. Żadnych stresujących sytuacji nie miałam.Nie biorę i nie brałam żadnych leków.Czy to możliwe,że testy nie wyszły dlatego że steżenie Bety było za niskie? Ale z drugiej strony, przecież testy robiłam kilka dni po terminie @. Dziwewczyny, jeżeli macie podobne doświadczenia, odpiszcie. Strasznie się denerwuje tymi wynikami Bety i musiałam sie wygadać