Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeNov 13th 2006
     permalink
    Tez tak mialam spòznila mi sie 7 dni bez powodu. Czekaj na wynik bety.
    • CommentAuthorgusiaczek
     permalink
    ok dzięki :smile:
    • CommentAuthorgusiaczek
     permalink
    kurcze, po 2 latach starań o potomka każdy sygnał, że moze tym razem sie udało, jest dla mnie nadzieją wielką jak hmmm... mount everest. a potem to rozczarowanie......:cry:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    gusiaczek - ja właśnie wydedukowałam, że w tym miesiącu udaje się tym, które dłuuuuugo czekały:bigsmile: u mnie cykl sie porąbał, więc mimo długiego czekania nie mam podstaw do robienia sobie nadziei, ale tobie... kto wie...
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
  1.  permalink
    giga hahahah :bigsmile: Oj oby Twoje slowa byly prorocze dla wszystkich dlugo sie starajacych :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    giga - fajne masz przemyślenia :bigsmile:
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    ooo ja to najbadziej czekam na fasolki tych co sie staraja juz od dluzszego czasu,bo napelniaja nadzieja...
    • CommentAuthorgusiaczek
     permalink
    [quote=giga25][/quote]
    mam nadzieje,ze ta teoria okaże sie prawdziwa :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    cieszę się, że wam ta teoria przypadła do gustu :wink: normalnie dumna jestem, że tą prawidłowość zauważyłam :bigsmile: a poza tym bardzo lubiłam zadania z prawdopodobieństwami w liceum i jedno co z tego pamiętam, to że ilość prób zwiększa prawdopodobieństwo wygranej (choć to się chyba kłóci z zafasolkowywaniem); ale co tam.... biologia ciekawsza i praktyczniejsza
  2.  permalink
    giga hahah nawet dzieki twojej terorii powstalo ozywienie :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    dziendobry wieczór, dziewczyny, jak wieczór:bigsmile:
    --
  3.  permalink
    hoga u mnie wieczor jak zwykle w ostatnim czasie straszliwie senny :confused::smile:
    --
    • CommentAuthorgusiaczek
     permalink
    no ba jak giga zapewnia ,że w tym miesiącu długostarające wystaraja sie o fasolki to dziewczyny - do roboty!:bigsmile:
    giga jak to się okaze prawdą i będe w ciąży to chyba cię z radosci osobiscie pocałuje :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    o cholipka... już sie nastawiam :bigsmile: a daleko będziesz do mnie miała? bo ja z Poznania; ostatecznie możesz pocałować chusteczkę (koniecznie z czerwona szminką) i wysłać razem ze zdjęciem maleńkiej fasolki:wink:
  4.  permalink
    gusiaczek ale mi tez sie ta opcja bardzo podoba :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    czyli, że co? mam nadstawiać drugi policzek?:tooth:
    • CommentAuthorgusiaczek
     permalink
    no to nie tak daleko, bo ja jestem z Krakowa, ale jak bedzie fasolka to sie w żadną dalszą podróż nie wybiorę, ale ta chusteczka jak najbardziej:bigsmile:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    ja tez z Krakowa
  5.  permalink
    giga poczekaj miesiac :bigsmile: i wtedy mam nadzieje,ze ucaluje Ciebie z wielka checia :tooth::kissing:
    --
    • CommentAuthorgusiaczek
     permalink
    ewaroby, no to świetnie!
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    sie rozumie... fasolka to sprawa wagi państwowej i jest wtedy najważniejsza:smile: a tak przy okazjii - mój M często mawia, że o państwo trzeba dbać.... ale oczywiście o państwo ZZZZZZZZ (tu pada nasze nazwisko); dobre co nie?
    • CommentAuthorgusiaczek
     permalink
    a wogóle to wszystkie Was wycałuje jak sie uda zafasolkować :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    to czekam do świąt... do tego czasu załapiemy się albo na Mikołaja albo na Gwiazdora:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ale nasionka proszę brać od M a nie tych wcześniej wymienionych dziadów:tooth:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    gusiaczek a zjakiej dzielnicy bo ja z Nowej Huty
  6.  permalink
    Wiecie co ja juz nie daje rady usypiam na siedzaco :confused: Ide chyba juz sie kapac i lulu :confused: Dobranoc babeczki kolorowych snow wam zycze :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorgusiaczek
     permalink
    ale teraz tak sobie myśle,ze jeżeli uda mi sie zajść w ciąże to dopiero połowa sukcesu, bo potem znowu stres - czy nic złego sie nie będzie działo... cholera, chyba za dużo martwie sie na zapas
    • CommentAuthorgusiaczek
     permalink
    ewaroby ja z drugiej strony - Swoszowice
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ja też zmykam... szkoda, że ta nasza senność to jeszcze nie ta fasolkowa... M mi tu wykład robił o przesileniu jesienno-zimowym ale ja i tak wolałabym fasolkę :neutral: no to papa!
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    no jasne ciaza dla mnie osobiscie bedzie stresujaca bo juz poronilam tym razem bede lezec jak foka
    • CommentAuthorgusiaczek
     permalink
    ja też sie z Wami pożegnam dziewczyny. Papa
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no tak... zanim myknę to jeszcze coś dodam...

gusiaczek - nie jesteś sama!!! masz nas a my ciebie, mój paskudny termin się zbliża, bo to 11 stycznia i już uprzedzałam M, że mogę byc wtedy nie do zniesienia.... chyba....że.... ZAFASOLKUJĘ do tego czasu:wink:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    GIGA JAKBY TA TEORIAA sie sprawdzila ::crazy: hmm to nastaw czolko :tooth: bo ja bym cie :kissing:kiss w czolko bo policzki to widze masz juz strasznie obcalowane:threesome::P hihih
    gusiaczek 3mam kciuki za pozytywny wynik bety i szybko nam tu pisz co iii jak :rainbow:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Giga to ja też się przykleje do Ciebie..:kissing:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorRosa
    • CommentTimeNov 14th 2006
     permalink
    a tu co tak pustoooooooooooooooo
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    helllo puk puk !?:bigsmile:jest tam kto :bigsmile:
  7.  permalink
    Witam jeszcze rannie :bigsmile:
    dzis u mnie pogoda deszczowa a ja znow spiaca :bigsmile: I ledwo przytomna :confused: A dzis w pracy siedze do 18 :cry: Wiec pewnie bede pila kawe za kawa zeby nie usnac i wmiare funkcjonowac :smile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeNov 14th 2006 zmieniony
     permalink
    a ja dzisiaj lece kacorka , wczoraj zrobiliśmy sobie z MM imprezke :bigsmile:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    pszczolka no ja tez jak neptyk :confused: ale delektuje sie cola :bigsmile: bo kawy nie pijam ...
    mona :bigsmile: czyli imprezka sie udala :) super:bigsmile:
  8.  permalink
    mona no to niezla imprezka musiala byc :bigsmile:
    Rosa cola na mnie nie dziala :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Mona, nieźle się starasz.
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    amazonko - jakbyś czytała co pisze pod wykresikiem , to wiedziałabys że ten cykl odpuściłam , bo mam fatalne wyniki hormonów i musze sie leczyc :wink: a poza tym ta wczorajsza imprezka z MM pomogła mi na mojego doła , wyrzuciłam z siebie wszystko co mnie dręczyło i jak kac minie to będzie ok :bigsmile:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mona i tak trzymaj, trzeba sie od czasu do czasu zrelaxowac, luz blues i przyjemnosc :)
  9.  permalink
    mona i bardzo dobrze,ze sie choc na chwile moglas zrelaksowac :bigsmile: Przeciez starajaca sie to nie co tylko sie sexi i trzyma nogi w gorze :wink: to ta co oprocz sexika i nog w gorze prowadzi normalny i aktywny trzyb zycia :bigsmile: Ja tez bylam na kilku imprezkach w ostatnim miesiacu ale ze wzgledu na to,ze lykam bromka bo moja hiper. nie daje za wygrana nie moglam sobie wypic nawet jednego kieliszka :confused: A tak to pewnie i ja bym leczyla kacorka np z soboty na niedziele(ostatni weekend) :bigsmile: Ja w tym nic zlego nie widze :bigsmile:
    --
  10.  permalink
    Ja popieram Mone i Pszczolke. Niestety notortyczne myslenie ciaz ciaza i ciaza nie ma dobrego wplywu i od czasu do czasu trzeba sobie zrobnic wlasnie taka imprezke na poprawe huumoru. Niestety osoby ktore sie nie staraja albo staraja jeden cykl nie maja o tym zielonegop pojecia.
    Mnie tez sie by przydlala taka imprezeka i jezli maz wyjedzie to w tym cyklu rezygnuje z clo i na Barbary to mnie chyba beda wynosioc do samochodu .:bigsmile::bigsmile:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    no ja sobie ide w piatek na imprezkę z firmy, ciekawe o której zgarne do domu:-)))
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    no to miłej zabawy Hoguś
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorgusiaczek
     permalink
    witam
    niestety wyniki bety wyszly marnie, tzn prawie 0...:cry: czyli ciąży nie ma (nie bedzie całusów w policzek ani wogóle w nic, bo teoria,ze długostarające się w tym miesiącu będą w ciązy, się nie sprawdziła, buuuu)
    teraz siedze i becze jak tylko dostałam te wyniki do ręki. Kurde, kurde, kurde, k....
    ale @ dalej nie ma. Już mam chyba 10 dniowe opóźnienie, co nigdy mi sie jeszcze nie przydażyło.Ktoś chyba robi sobie z nas wieeeelkie żarty...:confused:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    uściski gusiaczku :grouphug: nie smuć się:flowers:
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
     permalink
    gusiaczku- przytulam mocno :hugging:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.