Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u mnie cykl sie porąbał, więc mimo długiego czekania nie mam podstaw do robienia sobie nadziei, ale tobie... kto wie...
normalnie dumna jestem, że tą prawidłowość zauważyłam
a poza tym bardzo lubiłam zadania z prawdopodobieństwami w liceum i jedno co z tego pamiętam, to że ilość prób zwiększa prawdopodobieństwo wygranej (choć to się chyba kłóci z zafasolkowywaniem); ale co tam.... biologia ciekawsza i praktyczniejsza

a daleko będziesz do mnie miała? bo ja z Poznania; ostatecznie możesz pocałować chusteczkę (koniecznie z czerwona szminką) i wysłać razem ze zdjęciem maleńkiej fasolki

a tak przy okazjii - mój M często mawia, że o państwo trzeba dbać.... ale oczywiście o państwo ZZZZZZZZ (tu pada nasze nazwisko); dobre co nie?

no to papa!
hmm to nastaw czolko
bo ja bym cie
kiss w czolko bo policzki to widze masz juz strasznie obcalowane
:P hihih
jest tam kto

ale delektuje sie cola
bo kawy nie pijam ...
czyli imprezka sie udala :) super

a poza tym ta wczorajsza imprezka z MM pomogła mi na mojego doła , wyrzuciłam z siebie wszystko co mnie dręczyło i jak kac minie to będzie ok 
Przeciez starajaca sie to nie co tylko sie sexi i trzyma nogi w gorze
to ta co oprocz sexika i nog w gorze prowadzi normalny i aktywny trzyb zycia
Ja tez bylam na kilku imprezkach w ostatnim miesiacu ale ze wzgledu na to,ze lykam bromka bo moja hiper. nie daje za wygrana nie moglam sobie wypic nawet jednego kieliszka
A tak to pewnie i ja bym leczyla kacorka np z soboty na niedziele(ostatni weekend)
Ja w tym nic zlego nie widze

czyli ciąży nie ma (nie bedzie całusów w policzek ani wogóle w nic, bo teoria,ze długostarające się w tym miesiącu będą w ciązy, się nie sprawdziła, buuuu)
nie smuć się