14dc miałas zmianę termometru , więc niestety nie można sugerowac się wpisaną tempką , będzie ona jako zakłócona , a jaką metodą mierzysz? Waginalnie , oralnie czy analnie ?
wrześniowy trudno mi rozgryźć , ale pażdxiernikowy ja bym owu zaznaczyła na 12 dc . ale nie jestem specem sama się uczę i moge się mylić , jednak na 12 dc wskazuje więcej objawów oprócz tempki , sluz , szczyt szyjki
ale wtedy tez 16 dc cyklu się nie zgadza . A prosiłaś moze o komentarz któregoś z ekspertów?A tak naprawde owulacje potwierdza na 100% tylko monitoring , więc my tutaj mozemy sobie tylko gdybac , niestety.
na moje owu 11 dc potwierdza to śluz, przy tak krótkim cyklu to możliwe, u mnie owu była 12 dc możesz sobie zerknąć, choc tempka nie podskoczyła poza linie, to śluzu płodnego dawno juz nie ma
Gratuluję wszystkim, którym się udało i życzę zdróweczka dla dzidziusów i ich szczęśliwych mamuś....
Mam na imię Agnieszka, jestem 28-letnią mężątką z 2-letnim stażem. Staramy się od lipca, w dwóch pierwszych miesiącach jednak nie mierzyłam temperatury i nie prowadziłam na sobie żadnych badań... Nad sobą pracuję usilnie dopiero od września.
Proszę o przyjęcie mnie do Waszego sympatycznego grona, bo - jak zauważyłam - z Wami lepiej się czeka, łatwiej znosi porażki (oby tych jak najmniej!!!) i przeżywa sukcesy...
Roska ja też już się melduje, własnie poczytałam wprowadziłam wszystkie dane do wykresiku i mom chwile wolnego. Witaj *Aesz* ja też mam takie imię dużo tu jest Agnieszek
Mam 28 lat i jestem od ponad 2lat mężatką. Nigdy nie starałam sie o baby,ale też nie brałam tabletek antybaby Chciałabym już jednak być mamusią, i od 7 listopada prowadzę 28dni i mam nadzieję że z tego coś wyjdzie