Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeNov 16th 2006
     permalink
    Aesz, Molka, jak Wam się podoba program? Wygodnie Wam się wprowadza dane?
    --
    •  
      CommentAuthorMolka
     permalink
    Amazonka, dane sie wprowadza dobrze,
    dzieki aczekująca1 za wprowadzenie mnie dokładniej, bo ja wpisałam się na końcu, nie wiedziałam gdzie i dlaczego mam się wpisać. dlatego zapisałam na samym dole moje dane:wink:

ale nie rozumiem,dlaczego mamy wpisywać następną owulację, a nie ostatnią:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    wpisujemy kolejną @....żeby było wiadomo która nastepna zobaczy II krechy i abyśmy mogly trzymać kciuki.:bigsmile:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    • CommentAuthoraesz
     permalink
    Jesteś niezastąpiona:crush:

Dziewczyny kochane, powiedźcie jak radzicie sobie z oczekiwaniem... Ja dopiero co po starankach i jeszcze 10 dni mi zostało a już nie mogę wytrzymać. Dobrze, że w miarę dzielnie to znoszę. Tylko ten brak cierpliwości...
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Aesz mi też zostało 10 dni więc idziemy łeb w łeb......:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Aesz bedziesz prowadziła wykresik na 28 dniach ???
    •  
      CommentAuthorMolka
     permalink
    dzieki oczekująca1 za wyjaśnienie,ale jestem gł...
    teraz już wiem i jestem mądrzejsza:wink:
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    człowiek uczy sie przez całe życie.....:bigsmile:
    • CommentAuthoraesz
     permalink
    Już prowadzę wykresik - cały ten cykl (oczywiście do tej pory) mam, ale bez śluzu, bo to mi sprawia większą trudność...

To fantastycznie, że tak równo idziemy. Razem milej nam będzie:grouphug:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Molka, a skąd wiesz, kiedy miałaś owulację? Za pomocą NPR nie wyznaczysz tego dnia.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aesz , Molka witajcie, zycze powodzenia w starankach :)
    •  
      CommentAuthormonika111
    • CommentTimeNov 16th 2006 zmieniony
     permalink
    I ja się melduję na wąteczku w tak piękny słoneczny dzień:wink:
    Dzisiaj mam wolne, byłam rano na spacerku i miałam się zabrać za mycie okien, ale mam lenia:bigsmile: Może jutro? Trzymam kciuki żeby moja @ nie przyszła przed poniedziałkiem, bo dostałam skierowanie na hsg i muszę porobić wszystkie potrzebne badanka, a jak przyjdzie @ to nici z planów :shamed:
    • CommentAuthoraesz
     permalink
    To prawda - cudowny dzisiaj dzień:cheer:
    Szkoda tylko, że w parcy trzeba siedzieć. A mężuś akurat dziś w domu jest:cry:
    Chyba załużył sobie dzisiaj na nagrodę, bo gniazdko wysprzątał, pranko zrobił i obiadek... Kochaniutki:heartbounce:
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    no to tylko pozazdrościć takiego męża Aesz, ja to muszę ryknąć aby się zabrał za sprzątanie, a ty mówisz o praniu , gotowaniu uuuuuuu cud musiałby się stać :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    Witam dziewczynki, pogoda ładna dziś była, ale ja zjechałam normalnie zasypiałam nad kierownica, mnie jeszcze zostało 9 dni a potem nowy cykl, kupiłam już zestaw nowych testów, owu, tylko dzis sie tak zastanowiłam komu je sprezentuje jak mi nie beda potrzebne:-)) ale póki co czekam spokojnie na kolejny cykl:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    hoguś ja myśle ze nie będą potrzebne :bigsmile: . pomyślałas może też o mnie przy testach owu ? :wink:
    -- gg 6155390
  1.  permalink
    Witam was wieczorkowo :bigsmile:
    Dzis mialam ciezki dzien w pracy a dotego dostalam dzis @ i boli mnie okropnie brzuch.Ale niech sie ta wstretna @ wyszaleje bo przez najblizsze 9 miesiecy mnie juz nie odwiedzi :wink: oczywiscie mam taka nadzieje :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    monia jak nie beda potrzebne to masz je ode mnie w prezeńcie:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeNov 16th 2006 zmieniony
     permalink
    Hogus trzymam Cie za słowo :wink: i dziękuje.
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    pszczółka a mnie okropnie bola piersi, masakra, jak sie biustonosz przesunie to otarcie boli, a jak jestem bez to jeszcze gorzej, bo ciagną w dół:-))
    --
    •  
      CommentAuthorAsiek80
     permalink
    Witajcie Starajace sie!!!

Jestem tu nowa, jak swiezutka buleczka:bigsmile:.
    Mam na imie Asia, pochodze z Wielkopolski i od dwoch lat jestem szczesliwa mezatka. W moim prywatnym raju brakuje tylko dzidziusia i dlatego od 5 m-cy "intensywanie" z mezem nad tym pracujemy. Mierze tempki od 2 m-cy i niby wszystko jest w porzo, ale Fasolki jak nie bylo tak nie ma.... W miedzy czasie przez 1 m-c sprawdzalam sie testami owu, co drugi dzien rano, ale nie wykazaly jajeczkowania, nawet wtedy, gdy z obserwacji tempki wynikalo ze jest owulacja. Niestety, nie mam swojego gina pod reka, poniewaz mieszkam chwilowo na innej wyspie, i tylko to mi spedza sen z oczu. Ostatnia wizyta u lekarza (wrzesien tego roku), skonczyla sie zapewnieniami ze jestem zdrowa, wszytsko gra i huczy i nic tylko cieszyc sie "staraniami":wink:

A ja CHCE JUZ!!!! wy tez tak macie????
  2.  permalink
    Asiek witam :)
    Testy owu. robi się codziennie aby właśnie nie przegapić dni najbardziej płodnych :wink:
    •  
      CommentAuthorAsiek80
     permalink
    hej gwiazdko!!!

robilam je tylko dlatego co 2 dni, poniewaz byla tam informacja o tym ze wskazuje mozliwosc wystapienia owulacji w przeciagu 72 godz - a wiec to 3 dni.
    dlatego pomyslalam ze co drugi dzien wystarczy... moze glupote zrobilam, i moze dlatego nie wskazalo na jajeczkowanie... juz sama nie wiem... zaczelam od 10 dnia cyklu az do 24 dnia cyklu....
    nastepnym razem jak bede w polsce chyba zdecyduje sie na monitorowanie cyklu, ale to dopiero w styczniu

do tego czasu pozostaje mi tylko trzymac kciuki ze wszytsko jest ok, mierzyc tempki i :crush:
  3.  permalink
    w instrukcji do testów u mnie napisali żeby testy robić co 2 dzień ale tylko do czasu gdy nie ma jeszcze płodnego śluzu, a gdy się pojawi to wtedy już codziennie bo owu. może wystąpić od 24 do 36 godzin po teście; chociaż mi jak raz wyszedł plusik, to na drugi dzień już skoczyła tempka, więc wyglądało na to że owu u mnie wystąpiła wcześniej :bigsmile:
    dlatego teraz myślę że np. jak test wyjdzie rano to serduszkować się wieczorem :smile:
    opisałam na własnym przykładzie, ale polecam wątek o testach
    •  
      CommentAuthorAsiek80
     permalink
    dzieki Gwiazdeczko
    • CommentAuthorlussy
     permalink
    Hej dziewczyny

No i u mnie juz sie wszystko wyjasniło - jednak stanie w grudniowe kolejce po bobasa mnie czeka:)

Pozdrawiam
  4.  permalink
    Witam porankowo :bigsmile:
    hoga zycze Ci aby tylko i wylacznie na jedno Cie bolaly te piersi :bigsmile: Ale nie bede mowic na glos na co albo raczej na kogo bo nie chce zapeszyc :bigsmile:

Lussy witaj.Przykro mi spowodu @ widze,ze kolejny cykl zaczynamy razem.Ja wczoraj dostalam @ Ale wiesz co nie martw sie zobaczysz ze dostaniemy najwspanialsze prezenty pod choinke :bigsmile: Zycze tego sobie i Tobie i reszcie staraczek :bigsmile:

A wiecie naszla mnie refleksja wczoraj,ze Wigilia to cud narodzin Chrystusa wiec moze i my staraczki,ktore pragna dziecka dostaniemy swoje male prywatne cuda i w Wigilie bedziemy cieszyc sie podwojnie tzn z narodzin Jezusa i poczetego malenstwa w naszych brzuszkach :bigsmile: wiem,ze to brzmi troche smiesznie i banalnie ale ta mysl dodaje mi nadziei :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    pszczolko to wcale nie brzmi banalnie!tez wam dziewczynki tego zycze a teraz wachac szybko kwiatki bo w nich jest ta pozytywna zaraza hehehe :flowers:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Wstawać śpiochy :bigsmile: Dziś piąteczek :clap: weekend się zaczyna :jumping:
    • CommentAuthoraesz
    • CommentTimeNov 17th 2006
     permalink
    Dziś najwspanialszy dzień tygodnia:bigsmile:
    Widzę pszczólko, że mamy podobne marzenie. Ja już od pewnego czasu wyobrażam sobie jakby to było cudownie ogłosić tę szczęśliwą nowinę przy wigilijnym stole...:rolling: To byłby najpiękniejszy prezent... Już widzę moją mamusię...
  5.  permalink
    Aesz ciesze sie :bigsmile: Zycze ci spelnienia tego wlasnie marzenia :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Ania co będę wąchać?? ZJEM te kwiatki z zarazą:bigsmile:!!!
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    baby odczytaj moje wiadomości
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
    • CommentTimeNov 17th 2006 zmieniony
     permalink
    przed chwilką zaglądałam i nic jeszcze nie było, ale już lecę:bigsmile:
    Już wiem dlaczego nic nie było:shamed:stronkę miałam nieodświeżoną
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    zuza w "listopad z wiesiołkiem" nie ma ich:bigsmile:
    • CommentAuthorsaska25
     permalink
    Cześć. My też staramy się o dzidzię. Dziś mija 14 miesięcy od naszego ślubu, a od 2 mc sie staramy. Jestem w 24 dniu cyklu i mamy wielką nadzieje że to już!!!! I nie chce żeby przyszła @ przez najbliższe 9 miesięcy!!! Za jakieś 4 dni wszystko będzie jasne. Udostępniłam ostatni cykl jak będziecie miały chwilkę to zerknijcie. Pozdrawiam!!! :peace:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Cześć dziewczynki zaglądam tu do was czasami mam nadzieję że nie macie nic przeciw temu co?
    Wspieram Was całym serduchem, i życze TYCH prezentów pod choinkę!
    Buziaczki
    --
  6.  permalink
    Magg a dlaczego bysmy mialy cos przeciwko temu :shocked: Sypnij fluidkami i wiruskami i zapraszamy czesciej do nas :rolling:
    Wlasnie dziewczyny co o tym sadzicie,zeby ciezarowaczki nasze kochane codziennie nas obsypywaly tu na forum wiruskami i fluidkami :bigsmile: Zebysmy wszystkie jak najszybciej uciekaly do watku przyszle mamusie:bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    oki pszczolka specjalnie dla Ciebie :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    --
    • CommentAuthoraesz
     permalink
    Myślę, że sypanie fluidkami jest jak najbardziej wskazane. Przecież musimy w tym miesiącu pobić kolejny rekord!!! Ile to ma być w listopadzie - 7???:rolling:
    • CommentAuthoraesz
     permalink
    Która z dziewczynek ma najbliżej do testowanka?
    •  
      CommentAuthormaja28
    • CommentTimeNov 17th 2006 zmieniony
     permalink
    czekamy na II kreski od:
    Asiula82, Jemma i malami:crazy:
  7.  permalink
    Magg buziaczki dla was i slicznie dziekuje za fluidki :hugging::kissing::rolling:
    --
    • CommentAuthoraesz
     permalink
    Oczekująca jak zwykle najlepiej poinformowana...:shades:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    oczekujaca - Asia 77 i dooorotka wczoraj zaczely nowe cykle niestety, a magdre to nie wiedzialam ze wypatruje 2 kresek, ja przekonana bylam ze ona sie nie stara i sama zainteresowana w swoim profilu tez tak pisze :D

ja tez podrzucam wam troche zarazkow na weekendzikowe staranka :rainbow::flowers::rainbow::flowers::rainbow::flowers::rainbow::flowers::rainbow::flowers::rainbow::flowers::rainbow: :flowers::rainbow::flowers::rainbow::flowers::rainbow::flowers::rainbow::flowers::rainbow::flowers::rainbow::flowers: :rainbow::flowers::rainbow::flowers::rainbow::flowers::rainbow::flowers::rainbow::flowers:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    poprawiłam się.....częśc wziełam z Wiki i to dlatego......:shamed:
  8.  permalink
    AniaM dla was tez wielkie usciski i buziaki :bigsmile::kissing::winkkiss:
    --
    •  
      CommentAuthorIzunia
     permalink
    NIO TO JA TEŻ SYPIEM TYMI FLUIDKAMI I ŻYCZĘ WAM SPEŁNIENIA MARZEŃ
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    TYLE TEGO BO TO OD MOICH DWÓCH DZIDZIOLEK - MY CIĘŻARÓWKI TRZYMAMY KCIUKI ZA WAS A WY STARACZKI ZA NAS HIHIHI - CMOKASKI DLA WAS!!!!!!!
    • CommentAuthorsaska25
     permalink
    ja za 4 dni planuje zrobić teścik i naprawdę liczę na te dwie krechy, najchętniej to juz bym zrobiła, ale dla pewności chyba lepiej poczekać jak myślicie?? (jestem w 24 dniu cyklu, a średnio moje cykle trwają 27, 28 dni.
    --
    • CommentAuthorbeti
     permalink
    Poczekaj jeszce troche.Jak zrobisz teraz i wyjdzie negatywnie to nadal bedziesz sie zastanawiała czy dobrze wynik wyszedł i czy nie za wczesnie go zrobiłas i znowu bedziesz go i tak pewnie jeszce raz chciała zrobic.A jak poczekasz na własciwą porę to wynik bedzie na 99% pewny:wink:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.