Amazonka, dane sie wprowadza dobrze, dzieki aczekująca1 za wprowadzenie mnie dokładniej, bo ja wpisałam się na końcu, nie wiedziałam gdzie i dlaczego mam się wpisać. dlatego zapisałam na samym dole moje dane
ale nie rozumiem,dlaczego mamy wpisywać następną owulację, a nie ostatnią
Dziewczyny kochane, powiedźcie jak radzicie sobie z oczekiwaniem... Ja dopiero co po starankach i jeszcze 10 dni mi zostało a już nie mogę wytrzymać. Dobrze, że w miarę dzielnie to znoszę. Tylko ten brak cierpliwości...
I ja się melduję na wąteczku w tak piękny słoneczny dzień Dzisiaj mam wolne, byłam rano na spacerku i miałam się zabrać za mycie okien, ale mam lenia Może jutro? Trzymam kciuki żeby moja @ nie przyszła przed poniedziałkiem, bo dostałam skierowanie na hsg i muszę porobić wszystkie potrzebne badanka, a jak przyjdzie @ to nici z planów
To prawda - cudowny dzisiaj dzień Szkoda tylko, że w parcy trzeba siedzieć. A mężuś akurat dziś w domu jest Chyba załużył sobie dzisiaj na nagrodę, bo gniazdko wysprzątał, pranko zrobił i obiadek... Kochaniutki
no to tylko pozazdrościć takiego męża Aesz, ja to muszę ryknąć aby się zabrał za sprzątanie, a ty mówisz o praniu , gotowaniu uuuuuuu cud musiałby się stać
Witam dziewczynki, pogoda ładna dziś była, ale ja zjechałam normalnie zasypiałam nad kierownica, mnie jeszcze zostało 9 dni a potem nowy cykl, kupiłam już zestaw nowych testów, owu, tylko dzis sie tak zastanowiłam komu je sprezentuje jak mi nie beda potrzebne:-)) ale póki co czekam spokojnie na kolejny cykl
Witam was wieczorkowo Dzis mialam ciezki dzien w pracy a dotego dostalam dzis @ i boli mnie okropnie brzuch.Ale niech sie ta wstretna @ wyszaleje bo przez najblizsze 9 miesiecy mnie juz nie odwiedzi oczywiscie mam taka nadzieje
Jestem tu nowa, jak swiezutka buleczka. Mam na imie Asia, pochodze z Wielkopolski i od dwoch lat jestem szczesliwa mezatka. W moim prywatnym raju brakuje tylko dzidziusia i dlatego od 5 m-cy "intensywanie" z mezem nad tym pracujemy. Mierze tempki od 2 m-cy i niby wszystko jest w porzo, ale Fasolki jak nie bylo tak nie ma.... W miedzy czasie przez 1 m-c sprawdzalam sie testami owu, co drugi dzien rano, ale nie wykazaly jajeczkowania, nawet wtedy, gdy z obserwacji tempki wynikalo ze jest owulacja. Niestety, nie mam swojego gina pod reka, poniewaz mieszkam chwilowo na innej wyspie, i tylko to mi spedza sen z oczu. Ostatnia wizyta u lekarza (wrzesien tego roku), skonczyla sie zapewnieniami ze jestem zdrowa, wszytsko gra i huczy i nic tylko cieszyc sie "staraniami"
robilam je tylko dlatego co 2 dni, poniewaz byla tam informacja o tym ze wskazuje mozliwosc wystapienia owulacji w przeciagu 72 godz - a wiec to 3 dni. dlatego pomyslalam ze co drugi dzien wystarczy... moze glupote zrobilam, i moze dlatego nie wskazalo na jajeczkowanie... juz sama nie wiem... zaczelam od 10 dnia cyklu az do 24 dnia cyklu.... nastepnym razem jak bede w polsce chyba zdecyduje sie na monitorowanie cyklu, ale to dopiero w styczniu
do tego czasu pozostaje mi tylko trzymac kciuki ze wszytsko jest ok, mierzyc tempki i
w instrukcji do testów u mnie napisali żeby testy robić co 2 dzień ale tylko do czasu gdy nie ma jeszcze płodnego śluzu, a gdy się pojawi to wtedy już codziennie bo owu. może wystąpić od 24 do 36 godzin po teście; chociaż mi jak raz wyszedł plusik, to na drugi dzień już skoczyła tempka, więc wyglądało na to że owu u mnie wystąpiła wcześniej dlatego teraz myślę że np. jak test wyjdzie rano to serduszkować się wieczorem opisałam na własnym przykładzie, ale polecam wątek o testach
Witam porankowo hoga zycze Ci aby tylko i wylacznie na jedno Cie bolaly te piersi Ale nie bede mowic na glos na co albo raczej na kogo bo nie chce zapeszyc
Lussy witaj.Przykro mi spowodu @ widze,ze kolejny cykl zaczynamy razem.Ja wczoraj dostalam @ Ale wiesz co nie martw sie zobaczysz ze dostaniemy najwspanialsze prezenty pod choinke Zycze tego sobie i Tobie i reszcie staraczek
A wiecie naszla mnie refleksja wczoraj,ze Wigilia to cud narodzin Chrystusa wiec moze i my staraczki,ktore pragna dziecka dostaniemy swoje male prywatne cuda i w Wigilie bedziemy cieszyc sie podwojnie tzn z narodzin Jezusa i poczetego malenstwa w naszych brzuszkach wiem,ze to brzmi troche smiesznie i banalnie ale ta mysl dodaje mi nadziei
Dziś najwspanialszy dzień tygodnia Widzę pszczólko, że mamy podobne marzenie. Ja już od pewnego czasu wyobrażam sobie jakby to było cudownie ogłosić tę szczęśliwą nowinę przy wigilijnym stole... To byłby najpiękniejszy prezent... Już widzę moją mamusię...
Cześć. My też staramy się o dzidzię. Dziś mija 14 miesięcy od naszego ślubu, a od 2 mc sie staramy. Jestem w 24 dniu cyklu i mamy wielką nadzieje że to już!!!! I nie chce żeby przyszła @ przez najbliższe 9 miesięcy!!! Za jakieś 4 dni wszystko będzie jasne. Udostępniłam ostatni cykl jak będziecie miały chwilkę to zerknijcie. Pozdrawiam!!!
Cześć dziewczynki zaglądam tu do was czasami mam nadzieję że nie macie nic przeciw temu co? Wspieram Was całym serduchem, i życze TYCH prezentów pod choinkę! Buziaczki
Magg a dlaczego bysmy mialy cos przeciwko temu Sypnij fluidkami i wiruskami i zapraszamy czesciej do nas Wlasnie dziewczyny co o tym sadzicie,zeby ciezarowaczki nasze kochane codziennie nas obsypywaly tu na forum wiruskami i fluidkami Zebysmy wszystkie jak najszybciej uciekaly do watku przyszle mamusie
oczekujaca - Asia 77 i dooorotka wczoraj zaczely nowe cykle niestety, a magdre to nie wiedzialam ze wypatruje 2 kresek, ja przekonana bylam ze ona sie nie stara i sama zainteresowana w swoim profilu tez tak pisze :D
ja tez podrzucam wam troche zarazkow na weekendzikowe staranka
ja za 4 dni planuje zrobić teścik i naprawdę liczę na te dwie krechy, najchętniej to juz bym zrobiła, ale dla pewności chyba lepiej poczekać jak myślicie?? (jestem w 24 dniu cyklu, a średnio moje cykle trwają 27, 28 dni.
Poczekaj jeszce troche.Jak zrobisz teraz i wyjdzie negatywnie to nadal bedziesz sie zastanawiała czy dobrze wynik wyszedł i czy nie za wczesnie go zrobiłas i znowu bedziesz go i tak pewnie jeszce raz chciała zrobic.A jak poczekasz na własciwą porę to wynik bedzie na 99% pewny