Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthormaja28
    • CommentTimeNov 17th 2006
     permalink
    beti saska witam w naszym gronie.

Zapraszam na wpis do Wiki28:flowers:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    • CommentAuthorbeti
     permalink
    :bigsmile: dziękuje
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeNov 17th 2006 zmieniony
     permalink
    Witajcie , ja co roku przed wigilią zastanawiam sie jak to byłoby pięknie ogłosić ze spodziewamy sie dziecka , niestety ten moment jeszcze nie nadszedł . Obawiam sie niestety ( czuję to w kościach ) że ta wigilia bedzie należała do siostry mojego męża ( 25 lat , slub we wrześniu tego roku) . Dziewczyny które zastanawiają sie nad testem przed spodziewanym terminem @ , jesli tak sie niecierpliwicie , to zróbcie bete , beta wtedy juz wykaze czy jest ciąża czy nie .
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorsaska25
     permalink
    dzięki dziewczynki! Poztanowiłam czekać!!!!
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    czesc dziewczyny, jak to dobrze,ze to piatek i juz po pracy :bigsmile: dzis kiepsko sie czuje bo @.
    • CommentAuthoraesz
     permalink
    cześć Asiu:smile:
    Ja jeszcze niestety w pracy. Ale już za chwileczkę zacznie się weekend.
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    no to JEMMA GRATULUJĘ:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    kolejne oczekujące to Asiula82 i malami:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    oczekująca1, obiecałam sobie wytrwac do wtorku z testem. Nie wiem czy mi cierpliwości wystarczy :) Przynajmniej do poniedziałku muszę poczekać. Chcę mieć pewność, że test wyjdzie.
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    ja nie wiem co sie dzieje ale zaliczylam przytulanko z toaleta:sad:
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    hoga bo ty następna w kolejce...przecież to już wszyscy wiedzą tylko nie ty:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    hoga , jak to nie wiesz ? :wink:a ja wiem :bigsmile:
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    jak bym teraz miala podac tempke to wiecie jaka by byla, 37,77 przeciez to chore:bigsmile:, wy tam sobie wiedzcie i gdybajcie ja wiem swoje:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    spojrzałam na wiki tabelke starających sie i naszła mnie smutna reflekcja , ze chyba jeszcze troche to ja sama zostane bez daty z plusikiem obok :cry:zaczynam sie robić tutaj weteranką niespełnioną :cry:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    mona przesadzasz a ja to co ????:bigsmile:
    • CommentAuthorevelina_
     permalink
    Wiatam wszystkie Panie! Postanowiłam napisać czytając wszystkie komentarze, ponieważ nie wiem czy moge się cieszyć?
    Jestem obecnie w Anglii, ostatnią @miałam 20 X, cykle mam 28 dniowe. Kocham się z moim chłopakiem często. I również teraz kochaliśmy się we wszystkie dni płodne. nie zabezpieczmy się i kochamy sie końca. poza tym biore duphastom. ostatnio juz po ostatniej tabletce,nastepnego dnia nadchodziła@. tym razem nie nadeszła:-) jeśli chodzi o zmiany, ktore zaobserwowałam w sobie to: boli mnie juz 3 dzień brzuch jak na @ i starsznie kłuje, poza tym boli mnie strasznie kość ogonowa, nie mam za bardzo apetytu i troche jestem marudna. od jakiegos tygodnia leze tylko w łóżku z kompem, jednak nie jestem senna. nie mam tez mdłości,i nie oddaje częściej moczu! dodam,ze jestem dłuzy czas w Anglii, więc zmiana klimatu nie ma wplywu,ponieważ wcześnie @ był regularnie. proszę o odpowiedż,czy mogę się cieszyc? dodam,ze nie wykonywałam testu,poniewaz czekam az nadejdzie poczta z polski, tu kosztuje 120zł :-( z góry dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    evelina zmierz tempkę rano przez kilka dni może to da jaką odpowiedź albo zrób betę (test z krwi):tongue:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    evelina zgadzam sie z oczekująca
    oczekujaca - :whorship:zwracam honor . W takim razie na nas kolej w grudniu a jak sie nie uda , to będziemy noworoczne :bigsmile:
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorevelina_
     permalink
    a myslicie,że mam szanse? tak bardzo ym chciała! muszę zrobić orientacje w terenie,gdzie moge wykonac takie badania, ponieważ anglia to specyficzy kraj pod wzgledem służby zdrowia!

dziekuje za odpowiedz.
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    mona ,ja tez weteranka
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    ewaroby no tak , i w dodatku wszystkie trzy jestesmy w podobnym wieku , z tym że Tobie udało sie zajść w ciaże , a ja nawet do tego etapu nie doszłam :sad:. No to co Ewo , jestesmy chętne na gwiazdkowa niespodziankę , co ?
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    ja też też !
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    mona chyba zapomniałaś o mnie:confused: Chyba założymy nową tabelkę na Wiki pt. "Weteranki":wink:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    własnie miałam napisac - WETERANKI STARAJACE ŁĄCZCIE SIĘ:bigsmile:.
    A tak na powaźnie , powiem Wam ze strasznie sie cieszę jak ogłoszona zostaje nowiną , że którejś z nas się udało , ale przyznam szczerze , że jednoczesnie czuję zazdrość leciutko , " i znowu to nie ja" , myśle , czy ja kiedylkolwiek też będę mogła ogłosić te nowinę . A jakie Wy macie odczucia weteranki?
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    hihihi ja już nie bardzo wiem, czy śmiać się, czy płakać ? Ręce i nogi opadaja:bigsmile::devil:
    Mogłabym zacytować twoją wypowiedź i podpisać się
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    stwierdziłam że jak sie nie uda do moich 35 urodzin , to pomyślimy nad adopcją dziecka
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Nie dopuszczam do siebie takiej myśli, że się nie uda:wink: Może trochę dłużej to potrwa, niż u innych ale myślę
    że w końcu się uda. A może się tak łudzę?:sad:
    • CommentAuthorlussy
     permalink
    Wiecie co - mnie dzisiaj tez naszła ta myśl, że wszystkie dziewczyny zajdą w ciąży, a ja zostanę sama... A najgorsze że te co będą się dopisywać i tak będa w przede mną... i tak w kółko. Eh... Ledwo co mi sie cykl zaczął a jauz nie wierzę że się tym razem uda... Katastrofa...
    •  
      CommentAuthorAsiek80
     permalink
    Hejka,
    co to za posepne humory?????
    Glowy do gory, piersi do przodu i nie dajmy sie!!!! Bedziemy "walczyc" az do skutku!!!!

Mona, duzo bardziej podobala mi sie twoja mysl o "szczesliwej nowinie" w wiligie..... Tez bym tak chciala... to bylby najlepszy prezent pod choinke i dla mnie i dla mojego meza.... Juz sobie wyobrazam jego mine jakbym mu wreczyla malenkie dzieciece buciki.... To bylyby najpiekniejsze swieta w moim zyciu....

ponoc marzenia maja moc sprawcza... doloze do tego jeszcze :hugging: i mm nadzieje, ze cos z tego wyjdzie:rainbow:
    • CommentAuthorewch
     permalink
    he he widzę,że mamy podobne marzenia o prezencie pod choinkę; co racja to racja trzeba wierzyć i nie poddawać się
    •  
      CommentAuthorAsiek80
     permalink
    ewch,

trzymamy kciuki za male prezenciki:cheer:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    niby male , ale jakie wielkie i wartościowe :bigsmile:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Lussy ja też mam takie wizje:shocked: okropne. Mój PM powiedział, że marzytylko o jednym prezencie na święta:cry:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a ja marzylam tylko o jednym prezencie na urodziny i go dostałąm :) wiec kobitki nie marudzic tylko zabierac sie do działania :D
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    kfiatuszku ty sobie przypomnij ile się sama namarudziłaś przed urodzinami:clap::rolling:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    nie pamietam :D
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    hihihi ciążowa skleroza :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no tak tak :) bywa :D to ja wam mowie ze nie ma co marudzic na zapas :D i tak zapomnicie :D
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Wierzę ci, że zapomnę. Doświadczona jesteś w tym temacie, więc pewnie masz rację:wink:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    hehehe :) 3mam kciuki :*:*:)
    --
    • CommentAuthorewch
     permalink
    to jak mam w wigilię imieninki i chcę zrobić prezent mężowi to możę będzie szczęście do kwadratu :swingin:
    • CommentAuthorewaroby
    • CommentTimeNov 18th 2006
     permalink
    WETERANKI,UDA SIE UDA,ALE TRZEBA odwiedzac czesto lekarza i dzialac,szukac sposobu na bobasa medycyna pomoze! (mam nadzieje)...
    • CommentAuthoraesz
     permalink
    Ewch - życzę Ci tego z całego serducha!!
    Jakiś czas temu obserwowałam na forum perypetie jednej dziewczyny (35-letniej nota bebe),która mimo że wszystkie badania jej i męża były bardzo dobre, nie mogła zajść w ciążę. Przez okres ponad roku nie załamywała się jednak, choć - jak pisała - było jej bardzo ciężko. Pocieszała wszystkie dziewczyny, była takim dobrym duszkiem, zawsze radośnie i pozytywnie nastawiona do świata. Dlatego szczególną przykrość sprawiał fakt, że musiała przez to przechodzić. Po ponad roku zrezygnowała z obserwacji, która koncentrowała jej myśli tylko na jednym temacie. Żeby było mało zmartwień po pewnym czasie zaczęło szwankować jej zdrowie - omdlenia, zawroty głowy, duszności, zmęczenie. Nie zastanowiło jej to, bo jakiś czas wcześniej miała @. Jednak w czasie wizyty u lekarza okazało się, że jest w 7 t.c., a krawawienie, którą uznała za @ było pęknieciem pęcherzyka. Kiedy to opisywała płakała ze wzruszenia, a z nią chyba całe forum.

Mam nadzieję, że ta wzruszająca, ale prawdziwa historia podniesie Was na duchu. Życzę najdłużej oczekującym cierpliwości i spokoju, a przede wszystkim wiary. Będzie dobrze!!!
    :rainbow:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    dziewczyny naprawdę weteranki zachodzą! Ja jestem żywym przykładem! więc nosy do gory i ..... wiara czyni cuda! No i medycyna też...
    Buziaki i trzymam za was kciuki !
    Następna weteranka w grudniu?
    Trzymam Was za słowo! :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeNov 18th 2006 zmieniony
     permalink
    dziewczyny jestem przerażona , wlasnie dostałam plamienia , dużo śluzu podbarwionego krwią :shocked:Nie wiem co się dzieje , to dopiero 24 dc , spadek tempki z poprzedniego dnia tylko o 0,05 stopnia . :cry: nie podoba mi sie to , miała któraś z Was coś takiego? W dodatku złapałam od wczoraj jakieś zapalenie ( swędzenie ) :sad:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    zajrzę do ciebie. Spokojnie
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Nie mierzyłaś tempki w pierwszej części wykresu. Teraz nie da się nawet stwierdzić kiedy była owulacja i ile trwa już lutealna. Tempki są wysokie. Może owu wystąpiła w tym cyklu wcześniej ? :neutral: Albo poprostu ten cykl będzie krótszy?
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    chyba na to wygląda :sad: . Widać musze czekac , ale zawsze przed @ miałam plamienie brunatne , a tym razem jest to śluz podbarwiony krwią :sad:Dziękuje Baby za komentarz. :kissing:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Mona masz różne długości cykli 26, 27, 29. Dziś masz 24 dc może to być zbliżająca się @:sad:
    Tempka nie zawsze spada przed @
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Mona nie ma za co. Wolałabym ci napisać coś bardziej optymistycznego. :hugging:
    Jest jeszcze inna możliwość, ale zdarza się dość rzadko i nie będę cię niepotrzebnie nakręcać:winkkiss:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.