hihihiii nie lubię takich krótkowzrocznych, zaciętych, krzykaczy Oczekująca ale co to jest to "brokułowa łagodna"? napiszesz tam? proszę cię, bo nieźle brzmi
smacznie tu tak jakoś ja z takim pytankiem, bo patrzenie na wykresy innych nie pomogło: szczyt szyjki to ostatni dzień jakichkolwied cech płodnych tak?
ja też jestem WETERANKĄ!!!!!!!!!! a co do świątecznego prezentu to oczywiście też mi się marzy... już widzę ten wysyp fasolek... setki kobiet wręczających malutkie buciki z radosną nowiną, setki uronionych radosnych łez... raczej nierealne ale marzenia i złudzenia nie kosztują więc możemy sobie na nie pozwolić; poza tym istnieje szansa, że będziemy wśród tych, którym sięakurat udało!!!!
no i plamienie różowe przeszło w brunatne , jutro na 100% @ troche za wcześnie kurcze ale mi sie te cykle pomieszały , zawsze miałam regularne , a teraz , szkoda słów
cześ dziewczynki, życze wszystkim miłego dnia, dzis czuje sie troszke lepiej acz nie za rewelacyjnie, może troszke mniej mnie dusi, buziaczki dla wszystkich
HELLO jeju ale mialam nadrabiania ;) 132 wpisy ale uff udalo sie przeczytac jednym tchem :P a wiec witam wszystkie nowe :) koleznaki ooo ale fluidkowowowow bylo :) magg , izu , aniu sypnijcie jeszcze troche moze sie zalapie ale dzis jakos dziwnie sie czuje niedosc ze sennie to jeszcze zaczal mnie pobolewac brzusio w podbrzuchu jak na....pssss psss ;) oby nie nadeszla
hihi naiwna jestem ale chcialam pozyczyc wszystkim czekajacym na ... oby sie nie zjawila :) i na tescie zeby pokazaly sie 2 kreseczki i zycze udanego wieczoru niedzielnego :)
witam w poniedziałek,umnie dziś spadek wiec tylko czekać@, choroba powoli odpuszcza, tylko ze przez nia musze przełozyc wizyte u gina, ale co tam pójde do niego po @ wiec zobaczymy co powie, miłego dnia i do usłyszonka
a pomału wracam do was. wiem że chwilę mnie nie było ale czasami tak sie składa. teraz czekam cierpliwie na prezent od mikołaja - ciekawe co mi przyniesie?
cześć kobitki! Roska czuję się trochę lepiej od dwuch dni już mnie wymioty tak nie męczą tylko jeszcze ta senność w dzień i brak snu w nocy! Cóż same uroki, dziękuję że pytasz! A co u Ciebie ktory to dzień cyklu? Bo wiesz już nie mam wglądu do 28....
Ja jeszcze w tym dziale zostaję. W niedzielę @ przyszła Cóż... Tylko zastanawia mnie, dlaczego znów mi się cykle wydłużają. Już długi czas miałam po 28 dni, a tu ostatnio 29, teraz 30... Ale może teraz się uda :)