Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorbabyphat
    • CommentTimeNov 20th 2006
     permalink
    Witam w poniedziałek, chyba nikt nie lubi poniedziałku. :wink:
    To ja też napiszę list do Mikołaja, ale jak mi nie przyniesie tego prezentu, który chcę ? Tzn. że byłam niegrzeczna?
    Skarbelku jak ty byłaś taka bardzooooooooo grzeczna, to napisz Mikołajowi, żeby dla mnie też przyniósł.
    Wystrychniemy Mikołaja na dudka:wink:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    skrabel i zuza niedosc ze napiszesz list do sw. mikolaja :) to potem musisz go spalic w piecu :) ;) serio serio

magg ;) przykro mi spowodu blle ale mam nadziej ze szybko minie i potem bedziesz sie juz tylko delktowac urokami ciazy :) magg szkoda ze niemam twojego gg lub e-mail :(
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :bigsmile:no wiecie ja tez bylam grzeczna i to bardzo :wink: ale tylko czasami
    wiec moze w trio wystrychnimy mikolaja na dudka :wink:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Myślę, że skarbel musiałaby umieścić w swoim liście nie tylko naszą trójkę:rolling:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :cry:nie tylko nasz trojke :shocked: hmm czy proponujesz ze ma cale nasze 28 wpisac ;)albo tylko te z starajacych sie :cool:czyli jakies 300 osob:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    niech jedna napisze taki list zbiorczy, dla mnie dzidzia sztuk jeden płci męskiej, nie ma pieca żeby spalić :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    wystarczą starające się:bigsmile: zrób listę i niech się wpiszą te, które były grzeczne, ale tylko czasami.
    Zobaczysz , jeszcze trzeba będzie pomóc skarbelkowi pisać ten list:rolling:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    to ja poproszę to samo co dla zuzy:bigsmile: ale ktoś wymyślił z tym piecem?:confused:nikt już pieców nie używa.
    Teraz powinno się wieszać na kaloryfer:rolling:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    można spaliś w kominku....:bigsmile:
    i ja poprosze moga być 2 sztuki płeć dowolna:bigsmile:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    oczekująca to ja służę moim, proszę słać listy do mnie, ja się zajmę resztą:bigsmile:
    Jak się rozpiszecie, to waszymi listami będę palić chyba całą zimę hihihi
  1.  permalink
    Witam was :bigsmile:
    Ja poprosze aby mnie rowniez zamiescic na liscie do Sw.Mikolaja :bigsmile: ja chcialabym blizniaki :bigsmile: ale jesli bedzie dla mnie przeznaczone jedno tez biore :bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
    • CommentTimeNov 20th 2006 zmieniony
     permalink
    Oj i widzę, że lista szybciutko się zapełnia. Czyżby tylko skarbelek był grzeczny?:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    baby no co ty niewiedzialas ze listy do sw. mikolaja pali sie w piecu ?? :wink: nieladnie
    a kto robi ta liste ?? do sw. mikolaja :)
    to dopiszcie i mnie :crazy: ja poprosze 2w1 :crazy:
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    ale ktoś wymyślił z tym piecem?nikt już pieców nie używa.
    Teraz powinno się wieszać na kaloryfer

babyphat, my jeszcze pieca używamy :) Ale to ostatni sezon :bigsmile:

Ja mam nadal nadzieję, że się uda... W tym cyklu... Wtedy będę mieć prezent mikołajkowo-imieninowy pod :heart:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    mała mi to w takim razie zmiana planu. Teraz wysyłamy listy do ciebie, żeby tradycję palenia w piecu podtrzymać.
    W końcu jak mówisz, że to ostatni sezon pieca, to trzeba się postarać:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    A proszę bardzo :tooth:
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    mała mi nie zgadzaj sie bo potem bedzie na Ciebie ze wszystkie zyczenia z dymem poszły:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    :clap:hoga
    A tam, jak już tyle razy poszły życzenia bez dymu, to jak raz pójdą z dymem, to nam nie zaszkodzi.
    :tooth:Przynajmniej jakaś odmiana będzie:tooth:
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Ale ten dym to będą znaki dymne z życzeniami do Świętego Mikołaja :wink:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Nie wiem jak u was, ale jakoś świątecznie mi się zrobiło:bigsmile: Przyjemne uczucie:wink:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    no mala to super pamietaj o moim zyczeniu :) i niezapomnij mnie do pisac
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    :tooth:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :kissing:mala mi :rainbow:
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    :shamed:
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    Witam dziewczyny!!!
    Małpa @ przyszła w sobotę w 29dc:angry: ale to nic trochę się posmuciłam ale nie tak dużo, bo grunt to się nie zniechęcać i brać się do dzieła w następnym miesiącu:) może jednak na święta pod choinkę uda mi się jakiś prezencik:) postaram się w tym tygodniu podskoczyć do gina i zobaczymy co powie, bo tak na prawdę to kazał mi się starać dopiero od tego cyklu co będzie:wink: ale ja niecierpliwa jestem i zaczęliśmy wcześniej,
    mam pytanie czy poprosić moją doktor o jakiś monitoring cyklu czy coś, bo ona daje mi skierowania na wszelkie badania bezpłatnie, bardzo fajna jest. Czy ten monitoring pomaga?
    --
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    asiula82, ja dostałam @ w niedzielę. Więc zaczynamy od nowa.
    Co do monitoringu, to ja bym w takiej sytuacji jeszcze poczekała. Piszesz, że mieliście dopiero zacząć staranka w tym cyklu, ale pospieszyliście się. Kto wie, może akurat przez ten pośpiech nie wyszło, a teraz traficie do celu bez problemu :wink: :peace:
    Ale możesz, też zapytać lekarza o opinię.
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    asiula :(
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    ale wymyśliłyście z tą listą - superowy pomysł, list zbiorowy o bejbika
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    jeju strasznie mnie brzusio rozbolal i iii czuje sie jakbym miala sie lada chwile rozciec ale to przeciez 22 dc ??
    dziwne :( narazie papa chyba sie podlamalam :(
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Rosa, uszki do góry :kissing: Będzie dobrze :rainbow:
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    roska dla ciebie :wink: :grouphug: :winkkiss:
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    ale tu u was wesoło!!!!:clap:
    też juz poczułam swięta no i jeśli można to również chciałabym się dołączyć do tego listu do św. Mikołaja. Poproszę o jednego bobaska no chyba że bliżniaki a płeć obojętna, byle zdrowe:cheer::cheer::cheer::cheer::jumping::jumping::jumping::whorship::whorship::flowers::flowers::flowers:
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    Witajcie, trochę mnie nie było i już nadrobiłam zaległości :smile:
    mnie też dopiszcie do tego listu - nie ważne ile bobasków :smile: tylko żeby się udało:whorship: bo w tym cyklu to strasznie dziwnie miałam.
    28 dc nic, więc chyba się lekko cieszyłam, 29dc zrobiłam test, ale cóż - tylko jedna kreseczka:sad: Później przez dwa dni miałam takie malusieńkie plamienie i niestety 32dc (wczoraj) już większe. I już sama nie wiem od kiedy liczyć kolejny cykl. Miałam jutro iść do gina, ale po co jak mam @, oby mi przeszła do czwartku to do niego pójdę, może coś wymyśli. Teraz znowu czekam na kolejne staranka :smile:
    • CommentAuthorRenia27
     permalink
    Witajcie dziewczyny! Czy ktoś wie co się dzieje u mnie z tempkami bo ja nic nie rozumiem :-((:cry::cry:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    anuś nowy cykl liczymy od dnia kiedy pojawiło się krwawienie a nie plamienie .
    Hoguś - zmartwilam sie Twoim dzisiejszym spadkiem , ale on o niczym jeszcze nie przesądza, trzeba poczekać do jutra , jutro moze byc kolejny skok. Całuski.
    Ja też poprosze o dopisanie do listy , szczerze to mi się nawet bliźniaki marzą :bigsmile:
    a co do nastroju gwiazdkowego , wczoraj znalazłam schemat robienia słonika na szydełku i chyba zrobie takie i dam w prezencie najbliższym.
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorAnia
     permalink
    Jesli ciąża jest naturalnym stanem dla kobiety, skąd te mdłosci i inne nieprzyjemne sensacje? po co żylaki, zaparcia itd... jakby organizm był chory, jakby sie struł, czy ostrzegał przed niebezpieczenstwem... nie podoba mi sie takie rozwiązanie proponowane przez naturę. Nie widziałam, aby suka (przepraszam za porównanie) chodząc szczenna wymiotowała.
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    Monia poczekamy na jutrzejsza, i na kolejne zobaczymy co tam mój organizm moze jeszcze pokazać, a Reniaczku ja leków na obniżenie temperatury nie brałam, podobno mozna w razie czego tylko apap a ten akurat na mnie nie działa:bigsmile::bigsmile:,przespałam całą sobote i temperatura odpuściła,m eraz cały czas jest w normie:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :kissing: dla was za pocieszenie :bigsmile:ale u mnie to dziwne rzeczy sie dzieja przed chwila gdy bylam w wc . pokazal mi sie sluz nieprzejrzysty rozciagliwy ?? jak to mozliwe skoro jestem juz po owulce :( a pozatym co jakis czas mam takie bole brzucha ze jestem pewna ze ta taa wreda do nocy sie pojawi :(:cry::devil::sad:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    a zapomnialam sie spytac czy ktos wie co to moze znaczyc ?? mial tak ktos ??
    • CommentAuthorHoga
     permalink
    rosa ja w tym cyklu niby juz po owulce teoretycznie miałam nie raz przezysty rozciagliwy i nieprzejzysty też, wic wiem jak mozna by skołowanym:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    hoga dzieki tos mnie pocieszyla :wink::cool:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    bo juz myslalam ze ze mna cos jest nie tak ?? bo mi sie tak pierwszy raz zdarzylo :confused:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Kupilam dzis prezent dla mamy i siostry,lepiej wczesniej bo potem nic nie znajde w ostatniej chwili a mezulkowi zrobie po wyplacie...
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Rosa oto moje gg 7506478
    Aniu z tego co wiem tzn lekarz mi mowił że im więcej wymiotów tym lepiej bo organizm oczyszcza się z toksyn i działają hormony i z dzidzią wszystko ok! druga ewentualność to taka że to dziewczynka :bigsmile: podobno bardziej męczy mamę!
    Przy synu nie miałam takich jazd... może dlatego mi tak ciężko znosić te dolegliwości a może dlatego że starsza jestem nie wiem!
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    magg :crazy: super juz cie mam na liscie :)
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Rosa, hoga, ja też tak z tym śluzem miałam. Jakoś tak przez dzień, dwa przed @ I pierwszy raz mi się tak zdarzyło! Uff! Już wiem, że wszystko ok; bo już sądziłam, że coś nie tak ze mną :wink:
    • CommentAuthorsaska25
     permalink
    Ja wczoraj rozpoczełam nowy cykl, to już 3 cykl starań. Mam nadzieję, że przysłowie do trzech razy sztuka tym razem się sprawdzi:) Od dziś biorę olej z wiesiołka w kapsułkach.
    --
    •  
      CommentAuthorelli
    • CommentTimeNov 21st 2006
     permalink
    czesc dziewczyny :wink::wink::wink::wink::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    o nikogo nie ma :cry::cry::cry::cry:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    ja jestem :bigsmile:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.