Witam w poniedziałek, chyba nikt nie lubi poniedziałku. To ja też napiszę list do Mikołaja, ale jak mi nie przyniesie tego prezentu, który chcę ? Tzn. że byłam niegrzeczna? Skarbelku jak ty byłaś taka bardzooooooooo grzeczna, to napisz Mikołajowi, żeby dla mnie też przyniósł. Wystrychniemy Mikołaja na dudka
skrabel i zuza niedosc ze napiszesz list do sw. mikolaja :) to potem musisz go spalic w piecu :) ;) serio serio
magg ;) przykro mi spowodu blle ale mam nadziej ze szybko minie i potem bedziesz sie juz tylko delktowac urokami ciazy :) magg szkoda ze niemam twojego gg lub e-mail :(
wystarczą starające się zrób listę i niech się wpiszą te, które były grzeczne, ale tylko czasami. Zobaczysz , jeszcze trzeba będzie pomóc skarbelkowi pisać ten list
Witam was Ja poprosze aby mnie rowniez zamiescic na liscie do Sw.Mikolaja ja chcialabym blizniaki ale jesli bedzie dla mnie przeznaczone jedno tez biore
baby no co ty niewiedzialas ze listy do sw. mikolaja pali sie w piecu ?? nieladnie a kto robi ta liste ?? do sw. mikolaja :) to dopiszcie i mnie ja poprosze 2w1
mała mi to w takim razie zmiana planu. Teraz wysyłamy listy do ciebie, żeby tradycję palenia w piecu podtrzymać. W końcu jak mówisz, że to ostatni sezon pieca, to trzeba się postarać
Witam dziewczyny!!! Małpa @ przyszła w sobotę w 29dc ale to nic trochę się posmuciłam ale nie tak dużo, bo grunt to się nie zniechęcać i brać się do dzieła w następnym miesiącu:) może jednak na święta pod choinkę uda mi się jakiś prezencik:) postaram się w tym tygodniu podskoczyć do gina i zobaczymy co powie, bo tak na prawdę to kazał mi się starać dopiero od tego cyklu co będzie ale ja niecierpliwa jestem i zaczęliśmy wcześniej, mam pytanie czy poprosić moją doktor o jakiś monitoring cyklu czy coś, bo ona daje mi skierowania na wszelkie badania bezpłatnie, bardzo fajna jest. Czy ten monitoring pomaga?
asiula82, ja dostałam @ w niedzielę. Więc zaczynamy od nowa. Co do monitoringu, to ja bym w takiej sytuacji jeszcze poczekała. Piszesz, że mieliście dopiero zacząć staranka w tym cyklu, ale pospieszyliście się. Kto wie, może akurat przez ten pośpiech nie wyszło, a teraz traficie do celu bez problemu Ale możesz, też zapytać lekarza o opinię.
jeju strasznie mnie brzusio rozbolal i iii czuje sie jakbym miala sie lada chwile rozciec ale to przeciez 22 dc ?? dziwne :( narazie papa chyba sie podlamalam :(
ale tu u was wesoło!!!! też juz poczułam swięta no i jeśli można to również chciałabym się dołączyć do tego listu do św. Mikołaja. Poproszę o jednego bobaska no chyba że bliżniaki a płeć obojętna, byle zdrowe
Witajcie, trochę mnie nie było i już nadrobiłam zaległości mnie też dopiszcie do tego listu - nie ważne ile bobasków tylko żeby się udało bo w tym cyklu to strasznie dziwnie miałam. 28 dc nic, więc chyba się lekko cieszyłam, 29dc zrobiłam test, ale cóż - tylko jedna kreseczka Później przez dwa dni miałam takie malusieńkie plamienie i niestety 32dc (wczoraj) już większe. I już sama nie wiem od kiedy liczyć kolejny cykl. Miałam jutro iść do gina, ale po co jak mam @, oby mi przeszła do czwartku to do niego pójdę, może coś wymyśli. Teraz znowu czekam na kolejne staranka
anuś nowy cykl liczymy od dnia kiedy pojawiło się krwawienie a nie plamienie . Hoguś - zmartwilam sie Twoim dzisiejszym spadkiem , ale on o niczym jeszcze nie przesądza, trzeba poczekać do jutra , jutro moze byc kolejny skok. Całuski. Ja też poprosze o dopisanie do listy , szczerze to mi się nawet bliźniaki marzą a co do nastroju gwiazdkowego , wczoraj znalazłam schemat robienia słonika na szydełku i chyba zrobie takie i dam w prezencie najbliższym.
Jesli ciąża jest naturalnym stanem dla kobiety, skąd te mdłosci i inne nieprzyjemne sensacje? po co żylaki, zaparcia itd... jakby organizm był chory, jakby sie struł, czy ostrzegał przed niebezpieczenstwem... nie podoba mi sie takie rozwiązanie proponowane przez naturę. Nie widziałam, aby suka (przepraszam za porównanie) chodząc szczenna wymiotowała.
Monia poczekamy na jutrzejsza, i na kolejne zobaczymy co tam mój organizm moze jeszcze pokazać, a Reniaczku ja leków na obniżenie temperatury nie brałam, podobno mozna w razie czego tylko apap a ten akurat na mnie nie działa,przespałam całą sobote i temperatura odpuściła,m eraz cały czas jest w normie
dla was za pocieszenie ale u mnie to dziwne rzeczy sie dzieja przed chwila gdy bylam w wc . pokazal mi sie sluz nieprzejrzysty rozciagliwy ?? jak to mozliwe skoro jestem juz po owulce :( a pozatym co jakis czas mam takie bole brzucha ze jestem pewna ze ta taa wreda do nocy sie pojawi :(
Rosa oto moje gg 7506478 Aniu z tego co wiem tzn lekarz mi mowił że im więcej wymiotów tym lepiej bo organizm oczyszcza się z toksyn i działają hormony i z dzidzią wszystko ok! druga ewentualność to taka że to dziewczynka podobno bardziej męczy mamę! Przy synu nie miałam takich jazd... może dlatego mi tak ciężko znosić te dolegliwości a może dlatego że starsza jestem nie wiem!
Rosa, hoga, ja też tak z tym śluzem miałam. Jakoś tak przez dzień, dwa przed @ I pierwszy raz mi się tak zdarzyło! Uff! Już wiem, że wszystko ok; bo już sądziłam, że coś nie tak ze mną
Ja wczoraj rozpoczełam nowy cykl, to już 3 cykl starań. Mam nadzieję, że przysłowie do trzech razy sztuka tym razem się sprawdzi:) Od dziś biorę olej z wiesiołka w kapsułkach.