Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

WYSLUCHAJ NAS :)
BARDZO LADNIE PROSIMY 
: My się staramy od ok.4 m-cy, ale na razie z tego nici, chociaż może ten cykl będzie szczęśliwy, kto wie ?? Zobaczymy. Na razie jestem II miesiąc na CLO, bo miałam problem z wielkością jajeczek, a po CLO już są oki, więc zobaczymy
Byłby to najpiekniejszy prezent na Święta jaki moglibyśmy sobie wymarzyć 
mój mąż ma urodziny 14 grudnia, a ja mam mieć @ 15.12. może uda mi się mu zrobić spóźniony prezent
trzeba mieć nadzieję, pozdrawiam
kona witaj
i powodzenia

Kiedyś, kiedyś słałam z siostrą do niego listy. I dostawałyśmy odpowiedź. Taki wielki, kolorowy list w kilku językach... Ech, to były czasy 

i wszystko wam opisuję. Zgłosiłam się wczoraj rano na zabieg, dali mi łóżeczko i kazali czekać, po 13 dostałam"głupiego jasia" i zabrali mnie na salę zabiegową. Cały zabieg trwał chyba ok. 20 min., trochę bolało, ale i tak usłyszałam ,że byłam dzielna
Potem pojechałam spowrotem do łóżeczka wszystko odespać. Miałam zostać w szpitalu do rana, ale potem lekarz stwierdził, że jak się dobrze czuję to mogę już iść i mój mężuś zabrał mnie wieczorkiem do domciu. Dzisiaj trochę boli ale najważniejsze że wyniki są chyba raczej oki. Idę z nimi w przyszłym tygodniu do mojego doktorka- zobaczymy co powie.
a M dopiero jutro