Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorasiula82
    • CommentTimeDec 2nd 2006
     permalink
    Hey, kurcze jak tu pusto:sad:
    Dziewczyny pewnie balują na spóźnionych andrzejkach, u mnie przez ogrom pracy balangi nie było i się nie zapowiada. Mam też dylemat z moimi staraniami o "baby" bo pojawiła mi się możliwość awansu na fajną i o wiele lepiej płatną posadę ale wymagać będzie to ode mnie dużo zaangażowania i oceniania z wyników mojej pracy, dużo wyjazdów, prowadzenia spotkań, ale super rozwój i szansa na szkolenia i zrobienie uprawnień, no i .... kurcze ciąża nie wchodzi w grę w takim wypadku, i co robić, właśnie mam fazę wzmożonego prawdopodobieństwa zajścia w ciąże, a ja się waham i zastanawiam czy odkładać czy nie, mam 24 już niedługo 25 lat, może trochę poczekać i niewiem, ale chyba idę na żywioł będzie "baby" to będzie, bardzo bym chciała a jak będzie to poszukam rozwiązania i kompromisu, dziewczyny a wy jak macie dzieci już to jak pogodziłyście pracę z macierzyństwem?? może macie dla mnie jakieś rady??
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Jezeli czujesz sie byc mama,to ròb bobaska ,pogodzisz jedno z drugim maz ci pomoze i dziadkowie tez.
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Giga ,ja juz myslalam ze gdzies weteranki sie przeniosly,bo nie ma ich...Ide do pracki..
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ewaroby - to tak zawsze bywa, że jak się człowiek nasyci nowością to mniej z niej korzysta; weteranki mają już dobre dwa miesiące za sobą więc zaglądają tu tylko w razie potrzeby :wink: albo w nadmiarze czasu jak ja teraz :bigsmile:
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
  1.  permalink
    a jeszcze inne weteranki korzystaja z urokow przytulanek :shamed::shamed::shamed: I wchodza jak maja przerwy :bigsmile::wink:
    a ja od poniedzialku do pracy ide :cry: koniec urlopkiu :confused: a tak dobrze mi sie lenilo :wink::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    przynajmniej zamiesz główkę innymi tematami niż fasolka :) tylko sprawuj mi się tam ładnie; pokaż im jaka businesswoman z ciebie :)
  2.  permalink
    giga uwierz mi,ze juz sobie nie zasmiecam glowki :bigsmile: sexik jest czysta przyjemnoscia :bigsmile: :oops: Calkowity luzik ::bigsmile::bigsmile: a w pracy napewno zastane mnostwo pracy ale to dobrze bo ja akurat po owu juz kilka dni bede wiec nie bede miec czasu na myslenie co mnie zaklolo a co nie :bigsmile::wink:
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    a ja mam kompa czesto wloczonego,bo korzystam z gg ,wiec tu tez zaglodam czesto.Tylko tak ,moge pogadac po polsku bo na okolo same makaroniki.
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ale za to jaka specjalistka z ciebie!!! nauka wśród obcokrajowców to najszybsza i najleprza metoda (mówię to jako anglista)
    •  
      CommentAuthorgiga25
    • CommentTimeDec 3rd 2006
     permalink
    coś na poprawę humoru dla tych, które go dziś nie mają

Po męczącym dniu, spracowany pszczelarz kładzie się do łóżka.
    Po chwili dobiega go głos żony:
    Kochanie, pobzykamy się?
    A jebnąć Ci ?!
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
  3.  permalink
    witam i ja tez wklejam kwalay na poprawienie humoru :D

Przedszkole. Po zajęciach przedszkolanka pomaga założyć botki jednej z dziewczynek. Męczy się, bo botki są ciasne ale w końu - weszły. Spocona siada na ławce obok a dziewczynka mówi:
    - A butki są na złych nóżkach!
    Rzeczywiście, lewy na prawy. Ściąga je więc, zakłada znowu, morduje się sapie... wreszcie!
    - A to nie są moje buciki... - mówi nagle dziewczynka.
    Przedszkolanka zaciska zęby, sciaga botki, ociera pot z czoła...
    - ... to są buciki mojego brata, ale mama kazała mi je nosić.
    Pani zaciska pięści, liczy do dziesięciu... Wciąga botki znowu na nogi dziewczynki. Uspokaja oddech. Zakłada jej płaszczyk, czapeczkę...
    - Masz rękawiczki? - pyta dziewczynkę.
    - Mam, schowane w butkach!

Ojciec natrafia na artykuł: "Pół miliona dolarów za kontrakt piłkarski". Po chwili odkłada gazetę i mówi do syna:
    - Co tak ślęczysz nad tymi idiotycznymi zadaniami z matematyki? Wziąłbyś lepiej piłkę i poszedł na boisko piłkę pokopać...

Ojciec przyłapuje młodzieńca całującego córkę.
    - Pan całujesz moja córkę! Spodziewam się, że wiesz pan, co teraz powinien zrobić szanujący się mężczyzna?
    - Wiem doskonale, czekam tylko, aż zostawi nas pan wreszcie samych...
    --
    • CommentAuthorJoanna80
     permalink
    czesc dziewczyny, jetem tu nowa, od zeszlego cyklu staramy sie o dzidzie i mialam ladny wkrsik, az do piatku kiedy to niespodziewanie 3 dni przed czaasem pojawila sie miesiaczka. Ale nie poddajmy sie i mam nadzieje, ze bedziemy mieli piekny prezent swiateczny czego sobie i wam wszystkim starajacym sie zycze z calego serduszka
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    HELLO :)
    monia 3mam kciuki :bigsmile:
    witam tez noew kolezanki :swingin:
    rzeczywiscie jakos tu pustoooooooooooooooooo

p.s u mnie po staremu :wink: zadnych nowosci
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    hej Joanno, jesteś na początku drogi, więc życzę dużo optymizmu, wytrwałości i zrelaksowanej postawy (bo inaczej zwarjujesz) - rady od weteranki :wink::wink::wink:
    • CommentAuthorJoanna80
     permalink
    giga25, musze sie przyznac, ze to nie jest poczatek drogi, bo w czerwcu poronilam, wiec mam nadzieje, ze jest blizej konca ;)
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no to zupełnie inna historia... poczytaj dyskusję o poronieniach, zabaczysz jak nas jest tutaj dużo; w kupie raźniej, a tam możesz opisać swoją historię... a my cię trochę opieprzymy, że marudzisz, wlejemy w ciebie wiadro nadziei i będziemy sobie nawzajem kibicować :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Giga - dobrze napisane . Joanno teraz już wiesz jak tu u nas jest :wink:witam Cię serdecznie . A ja dzisiaj zaczełam na nowo mierzyć tempke i jestem w szoku ,tak niskiej w tej fazie jeszcze nie miałam . Ponadto codziennie dziergam te moje maskotki i mam już ich 8:bigsmile:Pozdrawiam Was Cieplutko
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorJoanna80
     permalink
    no to chetnie tam zajrze zaraz, dzieki giga :)
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    Czesc ,babki i witam nowe ,bo nas malo tu na forum,kawaly dobre fajnie poczytac.
    • CommentAuthorlussy
     permalink
    Większość z tej dyskusji juz przeniosła sie do przyszłych mamuś - niedługo nas dogonią ilością postów:)

Może im więcej sie tu napisze tym szybciej sie udaje?:)

Pozdrawiam Weteranki i Nowe:)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeDec 4th 2006
     permalink
    Zarzucam troszke fluidków bo widze że tamte rozeszły się jak świerze bułeczki :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    mam nadzieję ze tyle na chwilkę wystarczy jak bedzie mało to wołajcie dam jeszcze :bigsmile:

Trzymam kciuki by mikołaj i Święta były i dla Was wyjątkowe... (ja na Mikołaja powiem dzieciom, ze jest Maleńki ktoś - choć troszkę się obawiam ich -szczególnie najstarszej córy reakcji...) Buziaczki
    --
    •  
      CommentAuthorKona
     permalink
    Hej Dziewczyny :bigsmile:, a co tu dzisiaj tak cicho?? Jak tam żyjecie po weekendzie??
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    ja chyba nie żyje, nie wiem, dostałam @ i okropnie ją przechodzę:cry::cry::cry:
    A tak wogóle to się witam ze wszystkimi i jak zwykle biorę dla siebie troszkę fluidków może się przydadzą.
    --
    •  
      CommentAuthorKona
     permalink
    Andriel może zrób tak, jak ja robie podczas @ kupuję sobie opakowanie nurofen menstrual i biorę przez 3 dni co 12h i prawie nie czuję dolegliwości, czasem w ciągu 2 dnia mnie tak boli, że muszę coś jeszcze wziąć, ale nurofen to naprawde skuteczny lek :smile:
    --
    • CommentAuthormyszka82_
     permalink
    hej dziewczyny, dołączam do starających się o dzidzię i mam nadzieję, że wszystkie już niedługo spotkamy się na forum jako mamusie.:bigsmile:
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    Hey dziewczyny!! jejku nie wiem co jest ale dawno nie było tak cicho,
    hej myszka82 witam:) fajnie że jesteś:) i życzę powodzenia:)
    długo się staracie o dzidzię?
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    niedługo forum umrze śmiercią naturalną :sad:
    --
    • CommentAuthormyszka82_
     permalink
    To już czwarty miesiąc naszych starań. Może Mikołaj przyniesie nam upragniony prezent pod choinkę...
    ZUZA niemartw się, że forum zaniknie zawsze znajdą się jakieś starające które chcą się nawzajem wspierać :wink:
    • CommentAuthorasiula82
     permalink
    Myszka82 trzymam kciukasy za Was i wierzę że teraz się uda:)
    u nas to już 3 podejście jest i zobaczymy co będzie, ale się nieprzejmuję jak się teraz nie uda, grunt to zdrowe podejście i optymizm:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    And, jaka ma być reakcja córki? Czego się obawiasz?
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    nowe kobitki - w was nadzieja, musicie się tu rozpisać a my weteranki będziemy dorzucać coś raz po raz
    :wink::wink::wink:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Amazonko a jak się spyta czy ta dzidzia też odejdzie? Jak jej wytłumaczyc ze nie mam pewności czy dzidziuś sie urodzi ... Nie mam sił na kolejne dlaczego dzieci umierają ... To nnie jest łatwe dla dorosłego a co dopiero 9 latka. Boję się jej pytań po prostu - one nie będą łatwe ...
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    HEJKA
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :bigsmile:witam ale tu pusto :(
    meldowac sie koffane :)
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    strajk, brak czasu albo zniechęcenie - o to co ogarnęło weteranki... ale, że nowincjuszki tak cicho siedzą?????
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    giga ja jestem :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    ty nie nowincjuszka :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    nowicjuszka w staraniach giga :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :bigsmile:HAHA ZUZA DOBRE ;):wink: :crazy:ZUZA wiec witaj wsrod starajacych :swingin:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    :swingin::tooth::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Córa wie i nawet nie było tak strasznie:) :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: :rainbow: Fluidki na dobranoc :)
    --
    • CommentAuthoraesz
    • CommentTimeDec 5th 2006
     permalink
    No to łapię te nocne fluidki tak z rana. Przydadzą się na pewno na aktualne staranka....:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :bigsmile:JA TEZ LAPIE i biore ile wlezie bo jakos zaczynam watpic w to ze sie kiedys uda :sad:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    hej dziewuszki cio sie dzieje ze tu tak pusto ostatnio :neutral:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Witam, oj jak mnie tu dawno nie było...co słychać ????:bigsmile:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    misia mi ukradziono :(
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    no co ty ???:angry:

A podejrzewasz kogoś ???:wink:
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Zuza witam wsród starających :clap:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    ;) podejrzewalam damazego buhaha ale oczyscil sie z zarzutow :bigsmile::crazy:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.