Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorzuza
    • CommentTimeDec 5th 2006
     permalink
    o teraz i u mnie twój misio zniknął :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    a ja niemam pomyslu na nowa ikonke :( i zadnych adresow nie znam :( buuu
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    A Damazy Ci nie pomoże ???
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    Roska, tu sobie coś wybierz
    http://www.gify-martusi.humor.pl/stworki.htm
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    zuza ale ja niwiem skad wziasc ten jeden adres tego jednego obrazka
    :):cry:
    •  
      CommentAuthorRosa
    • CommentTimeDec 5th 2006 zmieniony
     permalink
    :shamed:np tego ... z tej strony :shamed:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    Roska kliknij na stworka prawym przyciskiem myszki zejdż na dół do " właściowści" kliknij i tam będziesz miała adres obrazka.:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :crazy:MAM ZUZA JESTES WIELKA :cheer::thumbup:dziekuje :)
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    ha ha stawiasz śliniaczek !:wink::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :bigsmile:oki :rainbow:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    zostane przy tej wesji :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Rosa - ten misio też super , a jaki ma nosek :bigsmile:jak lampki na choince .
    U mnie dzisiaj tempka skoczyła , chyba Giga ją namówiła :bigsmile:
    Pozdrawiam Was wszystkie ,weteranki i nowicjuszki . Ja biorę sie za sprzątanie , potem będę dalej dziergała moje maskotki .
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    CZEsc Wszystkim.
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    oj Roska rozbujałaś się , co chwila to inna ikonka :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    Roska - ikonka jak na święta :bigsmile:

Mona - niektórzy tak mają, że im czasem wychodzi coś zaczarować:wink:
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthormika78
     permalink
    cześc :bigsmile:
    -- http://
    •  
      CommentAuthormika78
     permalink
    Mam pytanie
    Jak mam czytać testy owu??
    Wychodzą mi same słabe krechy testowe,robie je od wczoraj.Cykl trwa 25 dni
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    jeżeli są dużo jaśniejsze te drugie krechy to są to niestety testy negatywne; o to chodziło?
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    a ja jeszcze mam leczenie ,uffa w poniedzialek zrobie czystosc p a pod koniec miecha zajrze do kliniki... przez ta bakterie stoje w miejscu...
    • CommentAuthorKami
     permalink
    Cześć Dziewczyny. Od ponad poltorej roku staramy sie z mezem o Malenstwo. Niestety rezultaty sa marne:(Maz mial robiony posiew plemnikow. Wyniki nie sa dobre. Androlog nie doradzil leczenia..Kazal czekac...i tak czekamy...az wydarzy sie CUD. Ciesze sie, ze trafilam w to miejsce. Wszystkie sie tutaj wspieracie i to jest piekne:)Pozdrawiam Was serdecznie i cieplutko:)
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    dla wszytskich starających sie :) posmiejcie sie i moze sie zarazicie :))

http://smieszny.bobas.patrz.pl/
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 5th 2006 zmieniony
     permalink
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    :rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow::rainbow:
    drogie staraczki z okazji MIKOLAJA pragne rozsypac tutaj worek zarazkow, coby zacny bialobrody przyniosl wam najwspanialsze prezenty
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    pierwsza łapię te zarazki :bigsmile:
  1.  permalink
    AniaM od ciebie lapie w szczegolnosci zarazki oplecione w cud :bigsmile::bigsmile:
    Ps.Opowiadalam o Waszym cudzie mezowi :bigsmile: a jego buzia sie tak usmiechala ze gdyby nie uszy to usmiech mialby dookola glowy :bigsmile: I powiedzial,ze u nas napewno tez stanie sie taki cud :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormonika111
    • CommentTimeDec 6th 2006
     permalink
    ja też złapię sobie troszkę zarazków:bigsmile: U mnie Milołaj już dzisiaj był, może dzidzię dostanę na Gwiazdkę?:shamed:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    JA TEZ LAPE ;) dziewczyny zostawcie cos i dla mnie :)
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :bigsmile: no zuza szalalam po gifach ;) az znalazam mojego pisaka ;) przebranego tylko !!?? za renifera :wink: cicho sza bo jeszcze baby mi go golarka przeleci :) a zima idzie i zimno mu bedzie :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormika78
     permalink
    CZeśc mikołajkowo:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormika78
     permalink
    Dziewczyny pomóżcie mi z tymi testami owu
    Napiszcie czy to prawda że jeżeli krecha testowa wychodzi coraz słabsza to już po owu??
    Robię je od 9dc i krecha była dużo ciemniejsza niż ta wczorajsza i dzisiaj jest już strasznie blada:confused:
    •  
      CommentAuthorAndariel
    • CommentTimeDec 6th 2006 zmieniony
     permalink
    Witajcie w Mikołajkowy dzień
    Kami ciebie również witam, i nie martw sie wszystko bedzie dobrze uda się i tobie
    Zostawcie troche zarazków dla innych. No starczyło i dla mnie :crazy::crazy::crazy:
    --
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    CZesc, Kami dziwny lekarz bo mòj M ma swietne wyniki ,ale i tal pije codziennie rano lekarstwo ktòre dali mu w klinice.Ponoc nie szkodliwe a moze pomòc,wiec dziwi mnie to ze pomimo zlych wynikòw twòj M nie dostal nic.Wytrwalosci nam zycze.
  2.  permalink
    ewaroby moj mezus dostal clo+androvit+mace bo ma zbyt malenka ilosc plemniczkow :sad: i ma duzo jesc owocow i pic sokow. Takze mnie tez dziwi,ze wam kami lekarz nic nie dal na poprawe plemniczkow :confused: Ale wiesz co dawaj mu duzo owocow przy najmniej wzmocnisz mu organizm no i ozywiscie moze tez i jakos nasienia :smile: Zycze Ci powodzenia i trzymam kciuki abyscie dlugo juz nie musieli czekac :) Oczywiscie na owoc staranek :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczyny jesli idzie o plemniczki (jakosc a nie ilosc) to ja wtrace swoje 3 grosze - moj maz dostal testosteron (mial bardzo niski jego poziom w badaniach hormonalnych) polfilin (na poprawe ukrwienia) biseptol (na odkazenie i pozbycie sie wszelkich stanow zapalnych) no i w ramach witamin ELEVIT (kompleks vitamin dla kobiet w ciazy), nie wiem czy pomoglo bo w ciaze zaszlam nim rozpoczal kuracje no ale przepisal nam do spec od nieplodnosci wiec mysle ze moze warto skonsultowac sie nie tylko z andrologiem ale i takim ginem co to nieplodnoscia malzenska sie zajmuje
    pozdrawiam
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    pszczòlka mòj moz ma super wyniki,alle i tak ma lekarstwo to chyba tak na zapas mu dali nawet pytal czy mu nie zaszkodzi bo ma pic przez 6 miesiecy ,ale ponoc nie ,no chyba wiedza co przepisuja...
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    A dla mnie zabrakło zarazeczków ciążowych :cry:
    • CommentAuthorewaroby
     permalink
    A TY oczekujaca ,gdzie zniknelas'?Nie ma cie i nie ma myslalam, ze sama ja weteranka zostalam.
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Jestem jestem...:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormaja28
    • CommentTimeDec 6th 2006 zmieniony
     permalink
    Wpisuje tu modlitwę do św. Antoniego patrona osób niemogących doczekac się swojego potomstwa...:heartbounce:
    Najmiłościwszy Boże, któryś świętego Antoniego przedziwnym pośrednictwem obdarzyć raczył,
    proszę cię o łaskę poczęcia dziecka dla nas i przez zasługi jego pokornie majestat prosimy,
    przez jego przyczynę skutecznie otrzymać mogli.
    Przez Chrystusa Pana naszego. Amen.
  3.  permalink
    ewaroby moj ma brac przez trzy miesiace zostalo mu jeszcze dwa miesiace z groszami i ponownie wykonac badania. I wtedy sie wszystko wyjasni co dalej :neutral: Mam nadzieje,ze do tego czasu zdarzy sie samo wyjasnic czy sie polepszylo czy nie oczywiscie nadzieja na tak :bigsmile:
    Ps.Cos mi sie zdaje,ze ja tez weteranka bo od oczatku wersji probnej no i staz staran tez wcale nie maly :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    Oczekująca1 ,moze akurat modlitwa pomoże. Tego jeszcze nie próbowałam
    --
  4.  permalink
    Oczekujaca ja mam taka mala ksiazeczke z modlitwami do Św.Gerarda Majeli patrona kobiet ciezarnych,matek i kobiet starajacych sie o potomstwo. Jak bede jzu w domku tez wam napisze modlitwe z prosba o laske macierzynstwa :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAndariel
     permalink
    a ja mam coś z innej beczki do posmiania:

W II-iej klasie pani zadała dzieciom napisanie wypracowania, które będzie zawierać słowa "zapewne" i "gdyż". Jedna dziewczynka napisała:
    - "Zapewne jutro bedą goscie, gdyż mama ugotowała dużo zupy".
    Druga: -"Zapewne jutro bedzie ładna pogoda, gdyż w nocy bylo dużo gwiazd".
    Teraz kolej na Jasia: - "Idzie drogą stara Marysiakowa i niesie pod pachą New York Times'a"...
    - A gdzie "zapewne i gdyż"? pyta nauczycielka.
    "Zapewne idzie srać, gdyż nie zna angielskiego..." - dokończył Jasio
    :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Witajcie kochane babeczki:bigsmile: Dawno mnie tu nie było, dużo nowych staraczek nam przybyło, ale weteranki coraz mniej tu zaglądają. Nie mam tyle czasu co dawniej:neutral: Pozdrawiam wszystkie WETERANKI i NOWE :thumbup:
    Dobre dowcipy są , więc i humory dopisują :rolling: A dzisiaj Mikołaj , zobaczymy jak się wywiąże z obowiązków Stary Cholernik:boogie:
    •  
      CommentAuthorAgnieszkaC
     permalink
    Witajcie Dziewczyny! Dziś Mikolaj to chyba na rowerze jeździ tak ciepło i ładnie :bigsmile: Może przyniesie nam nasze wymarzone Prezenty:smile:
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    Mamy najcieplejszą jesień od 227 lat.....:bigsmile:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Hej , a ja juz mikołaja dostałam wczoraj , a teraz zabieram sie za sprzątanie i zrobię mikołajka dla M :bigsmile:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    A ja będę w najbliższych dniach robić własnego małego Mikołaja:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAgnieszkaC
     permalink
    Ja będę wypatrywać mojego Prezentu pod choinką i baaaaardzo chciałabym go tam znaleźć
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Kto wie może Mikołaj sypnie prezentami pod choinkę?:wink:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    i dostałam drugiego mikołaja , tym razem przesyłką , piękną bieliznę , oj będzie się działo dzisiaj wieczorkiem :bigsmile:
    -- gg 6155390
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.