Rosa - ten misio też super , a jaki ma nosek jak lampki na choince . U mnie dzisiaj tempka skoczyła , chyba Giga ją namówiła Pozdrawiam Was wszystkie ,weteranki i nowicjuszki . Ja biorę sie za sprzątanie , potem będę dalej dziergała moje maskotki .
Cześć Dziewczyny. Od ponad poltorej roku staramy sie z mezem o Malenstwo. Niestety rezultaty sa marne:(Maz mial robiony posiew plemnikow. Wyniki nie sa dobre. Androlog nie doradzil leczenia..Kazal czekac...i tak czekamy...az wydarzy sie CUD. Ciesze sie, ze trafilam w to miejsce. Wszystkie sie tutaj wspieracie i to jest piekne:)Pozdrawiam Was serdecznie i cieplutko:)
AniaM od ciebie lapie w szczegolnosci zarazki oplecione w cud Ps.Opowiadalam o Waszym cudzie mezowi a jego buzia sie tak usmiechala ze gdyby nie uszy to usmiech mialby dookola glowy I powiedzial,ze u nas napewno tez stanie sie taki cud
no zuza szalalam po gifach ;) az znalazam mojego pisaka ;) przebranego tylko !!?? za renifera cicho sza bo jeszcze baby mi go golarka przeleci :) a zima idzie i zimno mu bedzie
Dziewczyny pomóżcie mi z tymi testami owu Napiszcie czy to prawda że jeżeli krecha testowa wychodzi coraz słabsza to już po owu?? Robię je od 9dc i krecha była dużo ciemniejsza niż ta wczorajsza i dzisiaj jest już strasznie blada
Witajcie w Mikołajkowy dzień Kami ciebie również witam, i nie martw sie wszystko bedzie dobrze uda się i tobie Zostawcie troche zarazków dla innych. No starczyło i dla mnie
CZesc, Kami dziwny lekarz bo mòj M ma swietne wyniki ,ale i tal pije codziennie rano lekarstwo ktòre dali mu w klinice.Ponoc nie szkodliwe a moze pomòc,wiec dziwi mnie to ze pomimo zlych wynikòw twòj M nie dostal nic.Wytrwalosci nam zycze.
ewaroby moj mezus dostal clo+androvit+mace bo ma zbyt malenka ilosc plemniczkow i ma duzo jesc owocow i pic sokow. Takze mnie tez dziwi,ze wam kami lekarz nic nie dal na poprawe plemniczkow Ale wiesz co dawaj mu duzo owocow przy najmniej wzmocnisz mu organizm no i ozywiscie moze tez i jakos nasienia Zycze Ci powodzenia i trzymam kciuki abyscie dlugo juz nie musieli czekac :) Oczywiscie na owoc staranek
dziewczyny jesli idzie o plemniczki (jakosc a nie ilosc) to ja wtrace swoje 3 grosze - moj maz dostal testosteron (mial bardzo niski jego poziom w badaniach hormonalnych) polfilin (na poprawe ukrwienia) biseptol (na odkazenie i pozbycie sie wszelkich stanow zapalnych) no i w ramach witamin ELEVIT (kompleks vitamin dla kobiet w ciazy), nie wiem czy pomoglo bo w ciaze zaszlam nim rozpoczal kuracje no ale przepisal nam do spec od nieplodnosci wiec mysle ze moze warto skonsultowac sie nie tylko z andrologiem ale i takim ginem co to nieplodnoscia malzenska sie zajmuje pozdrawiam
pszczòlka mòj moz ma super wyniki,alle i tak ma lekarstwo to chyba tak na zapas mu dali nawet pytal czy mu nie zaszkodzi bo ma pic przez 6 miesiecy ,ale ponoc nie ,no chyba wiedza co przepisuja...
Wpisuje tu modlitwę do św. Antoniego patrona osób niemogących doczekac się swojego potomstwa... Najmiłościwszy Boże, któryś świętego Antoniego przedziwnym pośrednictwem obdarzyć raczył, proszę cię o łaskę poczęcia dziecka dla nas i przez zasługi jego pokornie majestat prosimy, przez jego przyczynę skutecznie otrzymać mogli. Przez Chrystusa Pana naszego. Amen.
ewaroby moj ma brac przez trzy miesiace zostalo mu jeszcze dwa miesiace z groszami i ponownie wykonac badania. I wtedy sie wszystko wyjasni co dalej Mam nadzieje,ze do tego czasu zdarzy sie samo wyjasnic czy sie polepszylo czy nie oczywiscie nadzieja na tak Ps.Cos mi sie zdaje,ze ja tez weteranka bo od oczatku wersji probnej no i staz staran tez wcale nie maly
Oczekujaca ja mam taka mala ksiazeczke z modlitwami do Św.Gerarda Majeli patrona kobiet ciezarnych,matek i kobiet starajacych sie o potomstwo. Jak bede jzu w domku tez wam napisze modlitwe z prosba o laske macierzynstwa
W II-iej klasie pani zadała dzieciom napisanie wypracowania, które będzie zawierać słowa "zapewne" i "gdyż". Jedna dziewczynka napisała: - "Zapewne jutro bedą goscie, gdyż mama ugotowała dużo zupy". Druga: -"Zapewne jutro bedzie ładna pogoda, gdyż w nocy bylo dużo gwiazd". Teraz kolej na Jasia: - "Idzie drogą stara Marysiakowa i niesie pod pachą New York Times'a"... - A gdzie "zapewne i gdyż"? pyta nauczycielka. "Zapewne idzie srać, gdyż nie zna angielskiego..." - dokończył Jasio
Witajcie kochane babeczki Dawno mnie tu nie było, dużo nowych staraczek nam przybyło, ale weteranki coraz mniej tu zaglądają. Nie mam tyle czasu co dawniej Pozdrawiam wszystkie WETERANKI i NOWE Dobre dowcipy są , więc i humory dopisują A dzisiaj Mikołaj , zobaczymy jak się wywiąże z obowiązków Stary Cholernik